Quote (Psyclon @ Apr 23 2015 09:35pm)
Igen ott hülyeséget mondott mert nem szarja ki az ember. De ennek ellenére, ha nem kötnél bele mindenbe amit mi mondunk talán rá jönnél, hogy ugy értette, hogy az nem hasznosul olyan formában, mint ahogy azt elvárná töle az ember, azaz nem épitesz izmot belőle.
Az hogy most 30-40-50-99999 g fehérjét tud az ember hasznositani a megfelelő formában, az édes mind1. Egyél egyél egyél. De ne hulladék szart lehetőleg.
Te is sokszor mondod hogy több kalóriát vigyen be az ember.... zabáljon zsiroskenyeret vagy mi a faszom? Abból aztán tud izmot épiteni a szervezet.
Meg mikor irom hogy tisztán táplálkozom ki vagy bukva... lol gec. csirke rizs... mi nem tetszik? nem elég változatos? Talán egyek egyik nap főzeléket, másik nap pörköltet? mert az változatos lenne. Egyik nap hol a fehérje másik nap hol a ch hiányozna az étrendemből.
Értem én hogy te tudsz ezt azt meg ott vagy a dolgokban, de az én szememben fogpiszkáló alkatu gyerek vagy értsd bármelyik vézna pöcs aki lemegy a terembe 3 hónap alatt ott van ahol te.
Fárasztóak vagytok néha. Többségetek már évek óta csinálja de egy bikini kategóriában elvérezne a csajok között. És még ti adtok tanácsot... bocs. Tanácsot már hónapok ota nem láttam itt csak fikázást fikázás hátán, mert ti vagytok a fasza gyerekek mindenki más meg hülye nyomorék.
fikáztok mert BB-s cikkeket olvasok. Hát drágáim, ha már ti nagymenők csak arra vagytok képesek, hogy annyit vegyetek észre, hogy húúúú ez a fasz mennyi szart szed akkor mit vártok?
Minden nap ha melo van ha nincs megyek edzeni, minden nap megcsinálom a másnapi kajámat, minden nap oda figyelek mikor eszem és minden egyes kibaszot nappal közelebb kerülök ahhoz amit el akarok érni. És tudjátok ez az ami számit. Nem az, hogy 13g BCAA val többet tolok be mint kellene.
O igen, ugatok itt én pár hónap edzés multal a hátam mögött. De mint már mondtam, többségetek csak vézna kis seggdugasz akik pár hónap alatt annyit elértek hogy látszik az ér a kezükön és máris ti vagytok az isten királyok. Hát nem.
Nyáron annyi rohangál belőletek a strandon, hogy gomba ként lehetne szedni őket. Mert ahhoz a kinézethez, vékony testalkattal lofaszt se kell csinálni csak végig tolni egy alapozó edzést és kész. húúú de nagy teljesitmény.
Nem belekötök hanem más véleményen vagyok, kire érted, hogy "mondunk"? Ellentétben veled én az információra reagálok nem arra, hogy ki írta, vagy te mit szeretnél, hogy mindenki csak írja a saját faszságát és senki nem reagál a másikéra?
Definiálnád légyszives, hogy mit jelent az, hogy a fehérje "nem hasznosul olyan formában, mint ahogy azt elvárná tőle az ember"? Nyilván nem építessz minden bevitt fehérjéből izmot, hisz akkor napi ~1 kg-ot izmosodna mindenki.
Egyáltalán nem vagyok kibukva, mikor írod, hogy tisztán táplálkozol, inkább nevetségesnek tartom, mert meg se tudtad fogalmazni értelmesen, hogy mit értesz ezalatt. Tehát szerinted az étkezésben két lehetőség van, csirke rizs vagy zsíroskenyér?
Azt meg, hogy szerinted fogpiszkáló alkatom van mégis ki nem szarja le?
Szerintem neked meg dagadt disznó alkatod van, tipikus gyúrós aki a shop.buildert olvassa és szarabbul néz ki mint az átlagember aki nem is edz, mert egy disznó aki soha nem képes leszálkásodni és mindenféle genetikai és egyéb kifogásokat hoz fel arra, hogy miért egy dagadt fos.
Most ~80 kg vagyok, szerinted te hány kg lennél, ~10-12% testzsírral? Vagy büszke vagy arra, hogy van +30 kg zsír rajtad? Egyébként én 6 hónapja edzek ujra, nem évek óta.
Te nem véreznél el a bikini kategóriában? Szerintem 25-30% os testzsírral nem sokan állnak színpadra. Azért a vézna kis seggdugasz érdekes, kíváncsi vagyok ha néznénk esetleg egy 1RM guggolás/felhúzást vagy húzódzkodást akár melyikünk szerepelne jobban.
Úgy állítod be, mintha a testalkatoknak hatalmas jelentősége lenne, egyébként meg sokkal nehezebb izmot építeni mint zsírból fogyni, remélem nem kell elmagyaráznom miért. Nem értem miért érzel kényszert rá, hogy mindig elmeséld, hogy betartassz mindent, meg minden nap edzel stb. Ki a kurvaanyját érdekel? Ez kb olyan mint a dagadt nők akik mondják, hogy nem esznek sokat, rakj fel egy képet és az alapján eldöntjük.
Quote (Psyclon @ Apr 23 2015 10:45pm)
Nem sirok. Ti sirtok folyton.
Már ugattam, hogy ne várjatok teljes alakos képet, mert kurvára ki van nyulva a bőröm és bassza az egész öszképet.
Az a tricepsz feszitős kép meg ha jobban oda figyeltél volna épp azt irtam, hogy le van maradva a tricepszem. Értelmezni se tudsz, csak kritizálni.
Tisztában vagyok azzal, hogy a kis véznáknak mennyire nehéz felszedni kilókat, de nem is arról beszéltem, hogy 20 kiló tiszta izmot pakol fel az ember x hónap alatt, hanem hogy lemegy a terembe és 3 hónap alatt elér egy strandos formát és arra veri a taknyát mert ahhoz még csak enni se kell annyit. Ne keverd a szezont a fazonnal.
Ne keverj senével drágám. Több pinát huztam már fel mint gurke csak én nem hősködök itt vele.
Rajtam is van felesleg... de hova szarjak? 3 hónap és ledobom. nem nagy cucc
Ha meg nem mersz képet felrakni magadról milyen jogon kritizálsz mást? Itt a topikban szerintem senki nem a strandformára gyúr pár hónapig minden évben.
Magadról rakj fel képet ne "haverodról", más eredményével könnyű büszkélkedni