d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev19109119129139141257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,496.00
Apr 24 2015 03:19am
Quote (Psyclon @ Apr 24 2015 07:00am)
Mert neked? Hm?
Egyszer ugatok vissza keményebben és ilyen ovodás szarral jössz? Miközben ti folyamat lenéztek, meg leszoltok? :D Vicc

Senkisem szolt le, sot batoritottunk es tanacsokkal lattunk el(marmitn a tobbiek, nem en :D), te meg halistennek azota is csak nagyobb lendulettel mesz a falnak es rendkivul jo contentet tolsz.

A baszogatast felreteve se akar itt mindenki ugy kinezni mint a baratod, nem is tudom fahrin kivul van e aki testepitesnek veszi azt amit csinal.

A sporteredmenyekre visszaterve meg igen, nekem vannak. Ha le akarnalak nyugozni a jancsimrol posztolnek kepeket, de itt van egy a Musallahrol, friss hoban felvono nelkul, egyedul:

Member
Gold: 280.00
Apr 24 2015 03:21am
Quote (TresholdOfUniverse @ Apr 24 2015 10:19am)
Senkisem szolt le, sot batoritottunk es tanacsokkal lattunk el(marmitn a tobbiek, nem en :D), te meg halistennek azota is csak nagyobb lendulettel mesz a falnak es rendkivul jo contentet tolsz.

A baszogatast felreteve se akar itt mindenki ugy kinezni mint a baratod, nem is tudom fahrin kivul van e aki testepitesnek veszi azt amit csinal.

A sporteredmenyekre visszaterve meg igen, nekem vannak. Ha le akarnalak nyugozni a jancsimrol posztolnek kepeket, de itt van egy a Musallahrol, friss hoban felvono nelkul, egyedul:

http://i.imgur.com/dF1qWd8.jpg

30k méter? a farkam magasabb
Member
Gold: 0.00
Apr 24 2015 03:22am
Quote (Psyclon @ 24 Apr 2015 07:00)
Mert neked? Hm?
Egyszer ugatok vissza keményebben és ilyen ovodás szarral jössz? Miközben ti folyamat lenéztek, meg leszoltok? :D Vicc

Itt egy példa:

Pár hónap után legyen akkora karom mint Philnek? :D

--------------------------------------------------------------

Csak hogy más faszával verjem a csalánt:

Haverom 7 éve tolja:
http://1.1.1.1/bmi/www.kepfeltoltes.eu/images/96110658601_8682040299080.jpg

Hol vagytok ti ehhez képest?
Érdekes ő nem fikázott soha egy percig se. Ezer meg egy hasznos tanácsot adott.

Ne legyen akkora csak tudod amennyit magyarazol szemet szur, hogy felteszel egy kepet a definialatlan karodrol ahogy feszitesz ra buszken.

A baratodnak gratulalok eleg jo hata van, valoszinuleg en sosem fogok ugy kinezni mint o, de ugy gondolom azert meg lehet jo a formam :) talalgatasokba meg nem fogok belemenni hogy mivel erte el ezt a kivallo eredmenyt.

Sok hasznos tanacsot kaptal tole? En is szivesen adok tanacsokat ha odajonnek hozzam a teremben, viszont nem tudom mit szolnek ha a kis duci gyerekkel talalkoznek a neten mikozben nagyban szorja mindenkire az okosat a szuk fel eves edzesmulttal...
Member
Gold: 22,791.62
Trader: Trusted
Apr 24 2015 03:35am
Quote (TresholdOfUniverse @ 24 Apr 2015 11:19)

Szerintem fahri sem veszi annak. Legalábbis a versenyző szinttől elég messze van, imo és nem is látszik, hogy ez lenne az életcélja. De erről biztos ő nyilatkozik majd érdemben.

Ez a Masullah fasza hely lehet, gratu. Én is sokkal többre becsülöm a teljesítménysportokat, mint a gyúrást. Bár kétségtelen, hogy a profi testépítésnél nem sok költségesebb és lemondásokkal járóbb sport van.
Member
Gold: 69.85
Apr 24 2015 03:46am
Quote (TresholdOfUniverse @ 24 Apr 2015 11:19)

Csak 4k ezer magas, keves, loooool kem loooool.
Member
Gold: 0.00
Apr 24 2015 03:47am
Quote (RiNGiSpiLeR @ 24 Apr 2015 10:35)
Szerintem fahri sem veszi annak. Legalábbis a versenyző szinttől elég messze van, imo és nem is látszik, hogy ez lenne az életcélja. De erről biztos ő nyilatkozik majd érdemben.

Ez a Masullah fasza hely lehet, gratu. Én is sokkal többre becsülöm a teljesítménysportokat, mint a gyúrást. Bár kétségtelen, hogy a profi testépítésnél nem sok költségesebb és lemondásokkal járóbb sport van.

koltsegesebb azert akad egy par
Member
Apr 24 2015 04:00am
Quote (Fej @ 24 Apr 2015 11:47)
koltsegesebb azert akad egy par

Jó, a vitorlázás az drága. :D De általában a sportolók kapnak fizetést, a testépítők meg csak egy bizonyos szint után. Addig (amik évek) viszont mindent önerőből kell fedezni.
Member
Gold: 2,496.00
Apr 24 2015 04:06am
Quote (Baleee @ Apr 24 2015 10:46am)
Csak 4k ezer magas, keves, loooool kem loooool.

292x

nem tul magas, de telen azert kemeny volt

Quote (RiNGiSpiLeR @ Apr 24 2015 11:00am)
Jó, a vitorlázás az drága. :D De általában a sportolók kapnak fizetést, a testépítők meg csak egy bizonyos szint után. Addig (amik évek) viszont mindent önerőből kell fedezni.

buvarkodas, vadaszat, kajak/kenu, sieles es meg sorolhatnam mind sokkal dragabbak ha nem fizetett sportolokent tolod, arrol emg kar beszelni
Member
Gold: 69.85
Apr 24 2015 04:10am
Quote (TresholdOfUniverse @ 24 Apr 2015 12:06)
292x

nem tul magas, de telen azert kemeny volt

buvarkodas, vadaszat, kajak/kenu, sieles es meg sorolhatnam mind sokkal dragabbak ha nem fizetett sportolokent tolod, arrol emg kar beszelni

Bringazasba is kurva nehez 'fizeto' szintre jutni, addig max eljuthatsz foldi halandokent, hogy esetleg tapkiegekkel, meg versenyre izotonias italokkal, stbvel tamogathat egy egysulet (de oda is befizetsz eleinte ugy is havi tagdijat). Arrol nem is beszelve, hogy azert egy versenyzesre alkalmas bringa egyre dragabb lesz, egy ido utan meg ha el is erted az 'armaximumot', utana a kopo/elhazsnalodo alkatreszeket is fizetned kell.

Szoval ja, hulyeseg, hogy a gyurasnal nem sok dragabb van. A gyuras 'csak' kondiberletbol es tapkiegekbol dolgozik (jo ez is hulyeseg, de kevesebb az extra). De a elgtobb sportnal ugyanugy megvannak ugyanezek, mert mas sportolonak is kell kondiba is jarni, meg tapkiegeket venni, meg dietazni, stb.

This post was edited by Baleee on Apr 24 2015 04:14am
Member
Apr 24 2015 06:12am
Quote (Baleee @ 24 Apr 2015 12:10)
Bringazasba is kurva nehez 'fizeto' szintre jutni, addig max eljuthatsz foldi halandokent, hogy esetleg tapkiegekkel, meg versenyre izotonias italokkal, stbvel tamogathat egy egysulet (de oda is befizetsz eleinte ugy is havi tagdijat). Arrol nem is beszelve, hogy azert egy versenyzesre alkalmas bringa egyre dragabb lesz, egy ido utan meg ha el is erted az 'armaximumot', utana a kopo/elhazsnalodo alkatreszeket is fizetned kell.

Szoval ja, hulyeseg, hogy a gyurasnal nem sok dragabb van. A gyuras 'csak' kondiberletbol es tapkiegekbol dolgozik (jo ez is hulyeseg, de kevesebb az extra). De a elgtobb sportnal ugyanugy megvannak ugyanezek, mert mas sportolonak is kell kondiba is jarni, meg tapkiegeket venni, meg dietazni, stb.

De azoknál a sporttágaknál általában az a sportcsapat fizet elég sokmindent, ahova le vagy igazolva. Állam is támogat valamennyit. Meg már félprofi szinttől kapsz valami fizetést... A kondisok 99%-a egész életükben 1 fillért sem keresnek vele, csak viszi a pénzt.

This post was edited by RiNGiSpiLeR on Apr 24 2015 06:13am
Go Back To Magyar Topic List
Prev19109119129139141257Next
Add Reply New Topic New Poll