Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Feb 25 2017 11:01pm)
lehet az is, de inkább csak szórakozik szerintem
foglalkozását is így fél éve váltogatja ha megnézed régebbi postjait, egyszer önkéntes katona, pár hónap múlva középsulis tanár, meg határőr, ilyesmik
1997-től (harmadéves egyetemista koromtól) jövő hét keddig középiskolai angol-latin-ógörög tanár vagyok. 4 egyetemi szakon diplomáztam, PhD abszolutóriummal rendelkezem, nyelvész oklevelem is van. Öt évet egyetemen is tanítottam. 2001-ben voltam sorkatona, tartalékos tiszti tanfolyamon. Tartalékosként voltam többek között kiképző parancsnok, hiradó-informatikai beosztott, határőr is. Emellett az Igazságügyi Minisztériumban is dolgoztam angol-német-francia katonai terminológusként. Tanítottam 2 évet börtönökben is másodállásban, meg estiseknek is nyomtam érettségi felkészítést, cégeknél is nyomtam angol nyelvkurzusokat...
Március 1-től aktív katonaként felszerelek, így még három napom van politizálgatni/kommentelgetni,utána jogszabályi kötelességemnek eleget téve elnémulok

Szerettem ide a jsp hunsub-ra postolgatni, a többség értelmes, intelligens, vannak puerilis kommentelők, de hát hol nincsenek?
Nem tartom magam trollnak, bár jól szórakozom, beismerem.