Quote (Cpt_Ghost @ Jun 15 2015 04:58pm)
jaj geci ne is mondjátok, én is rákot kaptam albérlet keresés közben, pedig nekem még nagy igényeim se voltak, csak legyen hol aludnom, meg legyen egy saját szobám amiben csak én vagyok lehetőleg
ehhez képest egész nyáron nem találtam semmi értelmeset, de aztán homlokon csókolt fortuna és egy csaj rámírt(!!!!!!!) mert látta az egyik postomat, hogy keresek valamit, náluk meg pont üresedés volt, erre a suli utcájába konkrétan találtam egy tökéletes helyet
mindez történt augusztus 29-én, 30-án voltam megnézni és 31-én költöztem be, elsejétől meg már főiskola
szerintem életemben nem volt még ilyen szerencsém
Hasonló volt nálam is ezzel a lakással. Április elején kaptam a megerősítő email-t, hogy fel vagyok véve a jelenlegi munkámra, és május 1-én kezdek. ~3 hetem volt, hogy felköltözzünk a párommal, előtte sosem voltam BP-n 1-2 napnál többet, fingom se volt mi merre. Asszem még topicot is nyitottam ide. Végighívtam kb. 10 hirdetést, szarabbnál-szarabb, aztán jött ez: új építésű, másfél szobás, tökéletesen berendezett stb. Felutaztam, megnéztem és nyélbe is ütöttük, nem volt versenyeztetés, nem csinált segget a szájából. A környék az lepra, de akkor nagyon örültem, mert ennyiért sehol nem kaptam volna még feleilyen jót sem. A főbérlőm nagyon jó fej, évente 2-3x jönnek fel, általában akkor ha szeretnék valamit, minden számlát átutalással fizetek stb.
Emiatt tart már ilyen hosszú ideje a keresés, mert ezekből nem szívesen adnék lejjebb.