Quote (XxPiTyUkAxX @ Aug 12 2015 12:31pm)
tfw megint van egy csaj aki nagyon erdekel es akarok tole valamit, de van 6 eve baratja, viszont mindig nez ilyen csillogo szemekkel, jon beszelgetni, hulyeskedik, kerdezoskodik mindig a kozelemben van, minden jele arra utal hogy tetszem neki nagyon
tegnap voltunk inni egyutt nagyobb tarsasagban es megkerdeztem hogy mire veljem a viselkedeset, az volt a valasz roviden hogy hat o nem akar semmit, azt mondta "en extran csiplek" aztan kerdezte hogy miert, en akarnek tole valamit? amire mar nem is emlekszem mit valaszoltam
nyilvan hulye vagyok hogy azt gondoltam igy 2 het ismeretseg utan hogy eloall nekem ilyen akarlak szoveggel egy 6 eves kapcsolatbol kiszallva
viszont egyutt kell majd vele dolgoznom es latom sokat....nem tudom mitevo legyek, help:(
azota ugyan ugy viselkedtem vele mint eddig, egyre tobb a fizikai kontakt
kaptam 1 telefonszamot melohelyen 1 csajtol, miutan megtudta fel oraig nem is nagyon szolt hozzam, aztan hulyeskedtem vele es mondta hogy azzal a csajjal hulyeskedjek aki a telefonszamat leirta, kesobb meg kerdezte hogy akkor most fel fogom hivni azt a lanyt?
ma ramirt facebookon, elkezdett elegge flortolni, mondtam hogy van 1 masik csaj aki irogat meg talalkozni akar de nincs kedvem hozza, aztan utalt ra h mehetnenk valamerre majd a heten, utana mar megkerdezte h szep-e a csaj meg szebbnek talalom-e nala, aztan a vegen meg szivet meg ilyen csokjelet kuldott elkoszonesnel, es irta hogy "holnap talalkozunk!!:))))))"
tudom hogy senkit sem erdekel a progress, de azert jol esik magambol kiirni, bar meg erosen az van bennem hogy jol esik neki hogy tetszik valakinek a 6 eves kapcsolat mellett es tolem nem akar semmi komolyat, de ne legyen igy