Quote (-joey- @ 26 Jan 2014 20:37)
Igen másról beszélek, mert Jara teljesen materialista módon, kézzel foghatóan közelíti meg a témát. Nagy általánosságban kijelenti, hogy a kereszténység, és ezzel együtt az összes vallás egy faszság, agymosás, és csak árt az emberiségnek. Harag ne essék, de miután a saját szememmel láttam, és megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor egy ember a családban megtér, és ezerszer jobb az otthonii légkör, még akkor is, ha nem tudjuk teljes mértékben elfogadni, és vannak vitáink, akkor hagy ne értsek már egyet azzal, hogy ez egy felesleges és értelmetlen dolog. Ennek ellenére tisztában vagyok vele, hogy mit műveltek/művelnek a kereszténység nevében, de erről nem a vallás tehet, hanem azok, akik kifordítják és felhasználják.
"Szerinted a kereszténység csak árt a világnak, szerintem meg anélkül egy érzelemmentes világban élnénk"
én csak erre reagáltam amúgy, mert ez elég wtf manifesztációja lenne még Trolldi gondolatainak is, nem hogy a tiednek
--
a rossz légkörről meg beszélhetnél többet is, mert egy féltörténet nem történet, így nem lehet példálózni..
ha most postolom amit leírtam, lehet hogy megsértelek mert tök másról beszélsz
mi, aggresszív volt valaki és ez tette rendbe?