Quote (Rawen @ 18 Jul 2013 15:32)
Burninget választottam de most az ECLben arról beszélt, mennyire szar a 4p1 és mindenféle random dolgot játszottak szóval lehet ki fogom venni.
en bulldogot)))
burning/sylar az en fejemben is megfordult, de igazabol kb 100%, hogy neki (meg altalaban a carryknek) lesz am/specter/alch/gyro, meg meg eleg jo esellyel weaver, pl, luna, esetleg ld morph pa akarmi
szerintem altalaban offlanere van a legkevesesbb valid hero, ha nem is bulldog lesz, bar neki kulonosen kicsi a poolja, hanem valaki mas, akkor is tuti hogy pos3 lesz imo
talan valami szarabb team offlanerere erdemes lenne kicserelni, de nem is tudom, hogy van a tournament rendszere, groupstage csak a playoff seedeket donti el, vagy mar onnan esnek ki teamek, meg bo3 vagy bo1 meccsek vannak ott?_??
ha kevesebb, mint ~10 gamet fognak jatszani a legutolso helyezett teamek, akkor lehet kicserelem universere vagy ilyesmi, o is tobbnyire darkseerezik pl
kuroky meg akke is megfordult a fejemben mert ok meg tobbnyire rubick/chenchantresst kapnak, de support herobol is annyi van mint a szar
This post was edited by SummertimeClothes on Jul 18 2013 07:57am