d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev19079089099109111257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Apr 23 2015 01:37pm
Quote (RiNGiSpiLeR @ 23 Apr 2015 11:11)
"How Much Protein Should Be Eaten Per Meal & How Often?
Another important point made in some more recent studies, is that Muscle Protein Synthesis (MPS) is increased in a dose-dependent fashion in response to protein. Therefore, it may be more useful to suggest a per meal protein intake in addition to a daily total. Since maximal muscle growth occurs due to an increase in MPS, it may be optimal to focus not only on total protein intake, but also frequency and amount of protein at each meal. In fact, in the most recent research it has been shown that MPS is maximally stimulated by 3-4g of the branch chain amino acid Leucine (or .05g/kg of Leucine), and that it can only be maximally stimulated every four to six hours. This research is the first of its kind in that it examines not only nitrogen balance, but the MPS gene-signaling effects of amino acids. Depending on protein source, it typically takes anywhere from 30-50g of protein to meet the 3-4g Leucine requirement. "

Forrás: [URL=http://www.simplyshredded.com/protein-intake-how-much-protein-should-you-consume-and-what-does-the-research-really-say.html]http://www.simplyshredded.com/protein-intake-how-much-protein-should-you-consume-and-what-does-the-research-really-say.html[/URL]

Persze, csak ~0 ch :D

De amúgy nagyon fasza. :)

_

Amúgy meg, mert én ilyen 'kecijófej gyerek vagyok, ezért megosztok veletek valamit.

Jó ideje nézegetem a különböző kenyérfajtákat és azok összetevőit, mert egyrészt szeretek kenyeret enni, másrészt sokszor lusta vagyok főzőcskézni, harmadrészt meg a rizst általában ehetetlenre főzöm.

Az eddigi (magasan) legjobb kenyér a CERES Tönköly szendvicskenyere volt (77% teljes kiörlésű tönkölybúzából, búzaliszt nélkül, szinte 0 mesterséges anyaggal). Összevetve a többi kenyérrel, kimagasló. Azt hittem, hogy meg is találtam a legjobbat és maradok ennél 4eva.

http://666kb.com/i/cy0zdx4pcl2jg3f6i.jpg

Ez így is ment mindaddig, mikor is nem egyszer, egy szép délutánon barátnővel kóvályogva be nem tértem egy Lidl-be.

Megpillantottam eme "kenyeret".

http://666kb.com/i/cy0zj95k7jbop6c2i.jpg

Ilyen statok... lementem hídba. Elég furán is nézett rám a többi vásáró. O.o

Íze is n1. :D

O.o furán nézett rám a többi vásárló XDDDDD trollface tricked gyúrós kaja XDDDDDDD
Member
Gold: 2,496.00
Apr 23 2015 02:21pm
Quote (Psyclon @ Apr 23 2015 08:35pm)
Igen ott hülyeséget mondott mert nem szarja ki az ember. De ennek ellenére, ha nem kötnél bele mindenbe amit mi mondunk talán rá jönnél, hogy ugy értette, hogy az nem hasznosul olyan formában, mint ahogy azt elvárná töle az ember, azaz nem épitesz izmot belőle.
Az hogy most 30-40-50-99999 g fehérjét tud az ember hasznositani a megfelelő formában, az édes mind1. Egyél egyél egyél. De ne hulladék szart lehetőleg.
Te is sokszor mondod hogy több kalóriát vigyen be az ember.... zabáljon zsiroskenyeret vagy mi a faszom? Abból aztán tud izmot épiteni a szervezet.
Meg mikor irom hogy tisztán táplálkozom ki vagy bukva... lol gec. csirke rizs... mi nem tetszik? nem elég változatos? Talán egyek egyik nap főzeléket, másik nap pörköltet? mert az változatos lenne. Egyik nap hol a fehérje másik nap hol a ch hiányozna az étrendemből.
Értem én hogy te tudsz ezt azt meg ott vagy a dolgokban, de az én szememben fogpiszkáló alkatu gyerek vagy értsd bármelyik vézna pöcs aki lemegy a terembe 3 hónap alatt ott van ahol te.

Fárasztóak vagytok néha. Többségetek már évek óta csinálja de egy bikini kategóriában elvérezne a csajok között. És még ti adtok tanácsot... bocs. Tanácsot már hónapok ota nem láttam itt csak fikázást fikázás hátán, mert ti vagytok a fasza gyerekek mindenki más meg hülye nyomorék.
fikáztok mert BB-s cikkeket olvasok. Hát drágáim, ha már ti nagymenők csak arra vagytok képesek, hogy annyit vegyetek észre, hogy húúúú ez a fasz mennyi szart szed akkor mit vártok?
Minden nap ha melo van ha nincs megyek edzeni, minden nap megcsinálom a másnapi kajámat, minden nap oda figyelek mikor eszem és minden egyes kibaszot nappal közelebb kerülök ahhoz amit el akarok érni. És tudjátok ez az ami számit. Nem az, hogy 13g BCAA val többet tolok be mint kellene.

O igen, ugatok itt én pár hónap edzés multal a hátam mögött. De mint már mondtam, többségetek csak vézna kis seggdugasz akik pár hónap alatt annyit elértek hogy látszik az ér a kezükön és máris ti vagytok az isten királyok. Hát nem.
Nyáron annyi rohangál belőletek a strandon, hogy gomba ként lehetne szedni őket. Mert ahhoz a kinézethez, vékony testalkattal lofaszt se kell csinálni csak végig tolni egy alapozó edzést és kész. húúú de nagy teljesitmény.

egy a valtozatossag kedveert majdnem hasznos beszelgetesbe sikerult belecsorgatnod a konnyeidet, pedig nem is szolt hozzad senki

meselj ki bantott, szemet az elet mi? ezeknek a gonoszaknak nem kell lefogyni, es igy is jut nekik pina - ajanlom senee hitvallasat, szerintem megertel ra

a teljesseg kedveert en egy ronda, debil allat vagyok. van rajtam izom es jelenleg is ~8-10 kilo ledobasan dolgozok, ami nem egy nagy teljesitmeny barmihez kepest amit te mar elertel az eletben
Member
Gold: 411.00
Apr 23 2015 02:24pm
az utolso ~20 oldalon kb 5 postot olvastam el szerintem
hehe
Member
Gold: 4.20
Apr 23 2015 02:26pm
Quote (SummertimeClothes @ 23 Apr 2015 21:24)
az utolso ~20 oldalon kb 5 postot olvastam el szerintem
hehe

Member
Gold: 0.00
Apr 23 2015 02:28pm
Quote (Psyclon @ 23 Apr 2015 20:35)
Igen ott hülyeséget mondott mert nem szarja ki az ember. De ennek ellenére, ha nem kötnél bele mindenbe amit mi mondunk talán rá jönnél, hogy ugy értette, hogy az nem hasznosul olyan formában, mint ahogy azt elvárná töle az ember, azaz nem épitesz izmot belőle.
Az hogy most 30-40-50-99999 g fehérjét tud az ember hasznositani a megfelelő formában, az édes mind1. Egyél egyél egyél. De ne hulladék szart lehetőleg.
Te is sokszor mondod hogy több kalóriát vigyen be az ember.... zabáljon zsiroskenyeret vagy mi a faszom? Abból aztán tud izmot épiteni a szervezet.
Meg mikor irom hogy tisztán táplálkozom ki vagy bukva... lol gec. csirke rizs... mi nem tetszik? nem elég változatos? Talán egyek egyik nap főzeléket, másik nap pörköltet? mert az változatos lenne. Egyik nap hol a fehérje másik nap hol a ch hiányozna az étrendemből.
Értem én hogy te tudsz ezt azt meg ott vagy a dolgokban, de az én szememben fogpiszkáló alkatu gyerek vagy értsd bármelyik vézna pöcs aki lemegy a terembe 3 hónap alatt ott van ahol te.

Fárasztóak vagytok néha. Többségetek már évek óta csinálja de egy bikini kategóriában elvérezne a csajok között. És még ti adtok tanácsot... bocs. Tanácsot már hónapok ota nem láttam itt csak fikázást fikázás hátán, mert ti vagytok a fasza gyerekek mindenki más meg hülye nyomorék.
fikáztok mert BB-s cikkeket olvasok. Hát drágáim, ha már ti nagymenők csak arra vagytok képesek, hogy annyit vegyetek észre, hogy húúúú ez a fasz mennyi szart szed akkor mit vártok?
Minden nap ha melo van ha nincs megyek edzeni, minden nap megcsinálom a másnapi kajámat, minden nap oda figyelek mikor eszem és minden egyes kibaszot nappal közelebb kerülök ahhoz amit el akarok érni. És tudjátok ez az ami számit. Nem az, hogy 13g BCAA val többet tolok be mint kellene.

O igen, ugatok itt én pár hónap edzés multal a hátam mögött. De mint már mondtam, többségetek csak vézna kis seggdugasz akik pár hónap alatt annyit elértek hogy látszik az ér a kezükön és máris ti vagytok az isten királyok. Hát nem.
Nyáron annyi rohangál belőletek a strandon, hogy gomba ként lehetne szedni őket. Mert ahhoz a kinézethez, vékony testalkattal lofaszt se kell csinálni csak végig tolni egy alapozó edzést és kész. húúú de nagy teljesitmény.

mutass egy full body képet mert amit eddig ide felraktál semmit nem mutat, de szidod más formáját. a tricepsz feszítős képed volt a kevencem, nagymuternak (isten nyugosztalja) definiáltabb tricepsze volt amikor a 10 kg-s szatyorral haza sétált mint a te oldalhoz préselt fel pörgetőzőtt cula kezed, de azért magyarázzál. menjél bujj be a dobozaid közé azt falj be egy protein szeletet vagy aludjál, hidd el annak több haszna van.
amugy szerinted kinek van nehezebb dolga, annak aki elég hogy nem zabál mint egy disznó hogy lefogyjon a jól összeszedett zsírjából, vagy annak aki akkor is kajál amikor gecire nem kívánja de megeszi mert tömeget akar felszedni?

This post was edited by S4nyy on Apr 23 2015 02:35pm
Member
Gold: 710.00
Apr 23 2015 02:37pm
ez a topic mindig ilyen kurvajo volt?
Member
Warn: 20%
Apr 23 2015 02:38pm
csinálhatnál egy strandot, ahova régen kövér ma 200% gainz emberek mehetnek csak be
Mert ahhoz a kinézethez, vékony testalkattal lofaszt se kell csinálni csak végig tolni egy alapozó edzést és kész.

/irigység
egyébként közöm nincs a testépítéshez, de engem nem is érdekel, hogy én vagy más hogy néz ki a strandon, de jókat szoktam nevetni lurkolás közben azon, hogy kb több energiát fektetsz bele a saját igazad megmondásába, magyarázásába, mint az edzésbe :)
Member
Gold: 1,630.69
Apr 23 2015 02:42pm
Lestat amugy ha meg magadtol nem jöttel volna ra az emberek akik nehezen zsirosodnak azok altalaban nehezebben epitenek izmot is.
Member
Gold: 1,419.11
Apr 23 2015 02:45pm
Quote (S4nyy @ 23 Apr 2015 21:28)
mutass egy full body képet mert amit eddig ide felraktál semmit nem mutat, de szidod más formáját. a tricepsz feszítős képed volt a kevencem, nagymuternak (isten nyugosztalja) definiáltabb tricepsze volt amikor a 10 kg-s szatyorral haza sétált mint a te oldalhoz préselt fel pörgetőzőtt cula kezed, de azért magyarázzál. menjél bujj be a dobozaid közé azt falj be egy protein szeletet vagy aludjál, hidd el annak több haszna van.
amugy szerinted kinek van nehezebb dolga, annak aki elég hogy nem zabál mint egy disznó hogy lefogyjon a jól összeszedett zsírjából, vagy annak aki akkor is kajál amikor gecire nem kívánja de megeszi mert tömeget akar felszedni?

Nem sirok. Ti sirtok folyton.
Már ugattam, hogy ne várjatok teljes alakos képet, mert kurvára ki van nyulva a bőröm és bassza az egész öszképet.
Az a tricepsz feszitős kép meg ha jobban oda figyeltél volna épp azt irtam, hogy le van maradva a tricepszem. Értelmezni se tudsz, csak kritizálni.
Tisztában vagyok azzal, hogy a kis véznáknak mennyire nehéz felszedni kilókat, de nem is arról beszéltem, hogy 20 kiló tiszta izmot pakol fel az ember x hónap alatt, hanem hogy lemegy a terembe és 3 hónap alatt elér egy strandos formát és arra veri a taknyát mert ahhoz még csak enni se kell annyit. Ne keverd a szezont a fazonnal.

Quote (TresholdOfUniverse @ 23 Apr 2015 21:21)
egy a valtozatossag kedveert majdnem hasznos beszelgetesbe sikerult belecsorgatnod a konnyeidet, pedig nem is szolt hozzad senki

meselj ki bantott, szemet az elet mi? ezeknek a gonoszaknak nem kell lefogyni, es igy is jut nekik pina - ajanlom senee hitvallasat, szerintem megertel ra

a teljesseg kedveert en egy ronda, debil allat vagyok. van rajtam izom es jelenleg is ~8-10 kilo ledobasan dolgozok, ami nem egy nagy teljesitmeny barmihez kepest amit te mar elertel az eletben

Ne keverj senével drágám. Több pinát huztam már fel mint gurke csak én nem hősködök itt vele.
Rajtam is van felesleg... de hova szarjak? 3 hónap és ledobom. nem nagy cucc
Member
Apr 23 2015 02:46pm
Quote (Karan2_Returned @ 23 Apr 2015 21:42)
Lestat amugy ha meg magadtol nem jöttel volna ra az emberek akik nehezen zsirosodnak azok altalaban nehezebben epitenek izmot is.

asszem bb-n nem volt erről poszt az utóbbi 4 hónapban... ez lehet a baj

Quote (Psyclon @ 23 Apr 2015 21:45)
Nem sirok. Ti sirtok folyton.
Már ugattam, hogy ne várjatok teljes alakos képet, mert kurvára ki van nyulva a bőröm és bassza az egész öszképet.
Az a tricepsz feszitős kép meg ha jobban oda figyeltél volna épp azt irtam, hogy le van maradva a tricepszem. Értelmezni se tudsz, csak kritizálni.
Tisztában vagyok azzal, hogy a kis véznáknak mennyire nehéz felszedni kilókat, de nem is arról beszéltem, hogy 20 kiló tiszta izmot pakol fel az ember x hónap alatt, hanem hogy lemegy a terembe és 3 hónap alatt elér egy strandos formát és arra veri a taknyát mert ahhoz még csak enni se kell annyit. Ne keverd a szezont a fazonnal.

Ne keverj senével drágám. Több pinát huztam már fel mint gurke csak én nem hősködök itt vele.
Rajtam is van felesleg... de hova szarjak? 3 hónap és ledobom. nem nagy cucc

rontja az összképet? attól még a fejlődés látszik nem? attól ne fossál hogy valaki ráránt, de ennyi magyarázás után már jó lenne látni valamit
a többi geci jó volt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd

ja am küldenél képet a felhúzott pinákróll? fizetősek nem számítanak!

This post was edited by S4nyy on Apr 23 2015 03:00pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev19079089099109111257Next
Add Reply New Topic New Poll