Quote (S4nyy @ 23 Apr 2015 21:28)
mutass egy full body képet mert amit eddig ide felraktál semmit nem mutat, de szidod más formáját. a tricepsz feszítős képed volt a kevencem, nagymuternak (isten nyugosztalja) definiáltabb tricepsze volt amikor a 10 kg-s szatyorral haza sétált mint a te oldalhoz préselt fel pörgetőzőtt cula kezed, de azért magyarázzál. menjél bujj be a dobozaid közé azt falj be egy protein szeletet vagy aludjál, hidd el annak több haszna van.
amugy szerinted kinek van nehezebb dolga, annak aki elég hogy nem zabál mint egy disznó hogy lefogyjon a jól összeszedett zsírjából, vagy annak aki akkor is kajál amikor gecire nem kívánja de megeszi mert tömeget akar felszedni?
Nem sirok. Ti sirtok folyton.
Már ugattam, hogy ne várjatok teljes alakos képet, mert kurvára ki van nyulva a bőröm és bassza az egész öszképet.
Az a tricepsz feszitős kép meg ha jobban oda figyeltél volna épp azt irtam, hogy le van maradva a tricepszem. Értelmezni se tudsz, csak kritizálni.
Tisztában vagyok azzal, hogy a kis véznáknak mennyire nehéz felszedni kilókat, de nem is arról beszéltem, hogy 20 kiló tiszta izmot pakol fel az ember x hónap alatt, hanem hogy lemegy a terembe és 3 hónap alatt elér egy strandos formát és arra veri a taknyát mert ahhoz még csak enni se kell annyit. Ne keverd a szezont a fazonnal.
Quote (TresholdOfUniverse @ 23 Apr 2015 21:21)
egy a valtozatossag kedveert majdnem hasznos beszelgetesbe sikerult belecsorgatnod a konnyeidet, pedig nem is szolt hozzad senki
meselj ki bantott, szemet az elet mi? ezeknek a gonoszaknak nem kell lefogyni, es igy is jut nekik pina - ajanlom senee hitvallasat, szerintem megertel ra
a teljesseg kedveert en egy ronda, debil allat vagyok. van rajtam izom es jelenleg is ~8-10 kilo ledobasan dolgozok, ami nem egy nagy teljesitmeny barmihez kepest amit te mar elertel az eletben
Ne keverj senével drágám. Több pinát huztam már fel mint gurke csak én nem hősködök itt vele.
Rajtam is van felesleg... de hova szarjak? 3 hónap és ledobom. nem nagy cucc