Quote (championmath @ 23 Apr 2015 17:17)
Ez faszság, nem szarsz ki se fehérjét se más táplálékot, ha ilyen egyszerű lenne senki nem lenne dagadt mert az extra kalóriákat csak kiürítené, meg ja ez a ~40 g, érdekes, bizonyíték rá? Mindenkinek 40?
Az, hogy mennyire nő meg a vércukor szint irreleváns, ha meg sokszor eszel keveset egész nap magas inzulin és vércukor szinted van. Emésztésnek sokkal szarabb, hogy gyakorlatilag 24/7 emésztessz. Az ilyen kis étkezésekkel én vagy folyamat éhes voltam, vagy konstans hányingerem volt a túlevéstől. Persze kinek mi válik be, de 99%-ban broscience ez. A cikkre reagálva, az is benne van, hogy 4-6 óránként érdemes fehérjét enni, ez kb 3-4 étkezés naponta, és étkezésenként 30-50 g fehérje.
Ringispiler, az a kenyér nagyon szar, szója/búzafehérje(glutén)? Vagy mitől lenne jó? Az első az jól hangzik viszont.
Igen ott hülyeséget mondott mert nem szarja ki az ember. De ennek ellenére, ha nem kötnél bele mindenbe amit mi mondunk talán rá jönnél, hogy ugy értette, hogy az nem hasznosul olyan formában, mint ahogy azt elvárná töle az ember, azaz nem épitesz izmot belőle.
Az hogy most 30-40-50-99999 g fehérjét tud az ember hasznositani a megfelelő formában, az édes mind1. Egyél egyél egyél. De ne hulladék szart lehetőleg.
Te is sokszor mondod hogy több kalóriát vigyen be az ember.... zabáljon zsiroskenyeret vagy mi a faszom? Abból aztán tud izmot épiteni a szervezet.
Meg mikor irom hogy tisztán táplálkozom ki vagy bukva... lol gec. csirke rizs... mi nem tetszik? nem elég változatos? Talán egyek egyik nap főzeléket, másik nap pörköltet? mert az változatos lenne. Egyik nap hol a fehérje másik nap hol a ch hiányozna az étrendemből.
Értem én hogy te tudsz ezt azt meg ott vagy a dolgokban, de az én szememben fogpiszkáló alkatu gyerek vagy értsd bármelyik vézna pöcs aki lemegy a terembe 3 hónap alatt ott van ahol te.
Fárasztóak vagytok néha. Többségetek már évek óta csinálja de egy bikini kategóriában elvérezne a csajok között. És még ti adtok tanácsot... bocs. Tanácsot már hónapok ota nem láttam itt csak fikázást fikázás hátán, mert ti vagytok a fasza gyerekek mindenki más meg hülye nyomorék.
fikáztok mert BB-s cikkeket olvasok. Hát drágáim, ha már ti nagymenők csak arra vagytok képesek, hogy annyit vegyetek észre, hogy húúúú ez a fasz mennyi szart szed akkor mit vártok?
Minden nap ha melo van ha nincs megyek edzeni, minden nap megcsinálom a másnapi kajámat, minden nap oda figyelek mikor eszem és minden egyes kibaszot nappal közelebb kerülök ahhoz amit el akarok érni. És tudjátok ez az ami számit. Nem az, hogy 13g BCAA val többet tolok be mint kellene.
O igen, ugatok itt én pár hónap edzés multal a hátam mögött. De mint már mondtam, többségetek csak vézna kis seggdugasz akik pár hónap alatt annyit elértek hogy látszik az ér a kezükön és máris ti vagytok az isten királyok. Hát nem.
Nyáron annyi rohangál belőletek a strandon, hogy gomba ként lehetne szedni őket. Mert ahhoz a kinézethez, vékony testalkattal lofaszt se kell csinálni csak végig tolni egy alapozó edzést és kész. húúú de nagy teljesitmény.