Quote (Cpt_Ghost @ Feb 17 2018 11:33pm)
Lehet őt szeretni, lehet őt utálni, de ez tény és aki másként látja, az nem kellően tájékozott, nem szán rá elég időt, hogy utána járjon a dolgoknak.Én megtettem, 15 éve követem az eseményeket az alternatív portálokon, legalább rám hallgassatok! A legkönnyebb bedőlni az baloldali liberális uszítóknak, akik arra játszanak, hogy félrevezessenek!
Én jobbikos érzelmű voltam, sohasem szavaztam a Fideszre, de ez most mind igaz, amit a migrációról mondanak és bátran kijelenthetem, hogy most az életünk forog kockán, nem az, hogy esetleg a másik párt majd megoldja a gondomat. Ez már nem fog bekövetkezni, mert az iszlám letarol bennünket, még hírmondónk sem marad!
Van már elég példa, kérem vegyük komolyan, mert a mohácsi vész az semmi volt ehhez képest, ami most következik és innen nem lesz visszaút, mint eddig, hogy esetleg kicsit rosszabbul élünk, de az életünk mégis megmaradt. Ha viszont nem állunk ki most a kormány mellett, akkor elveszítjük az országunkat és jobb esetben földönfutókká válunk, vagy az életünkkel fizetünk a butaságunkért!!!
Ez kezd atmenni ilyen olasz maffia vedelmi penz szedesebe, csak a fidesz szavaztot ker, es cserebe nem bassza szet a boltodat