Quote (cowding @ Jan 4 2016 12:41pm)
ez túl /fa/ nekem
amugy te milyen magas vagy? mert vagy a szövetkabát torzit vagy a kép vagy dno de tök kicsinek tunsz
Hozzád képest ki nem kicsi?:D
Blog:
Faszom, tegnap hajnalban benyomtam egy csomó narancsot for the lulz mostmeg durván pisa aseggemből
elmentem vizsgázni, hát...30 pont kell a 60ból, minden kérdésre irtam valamit, de nem hiszem h meglesz, de annyira nem izgat mert ha nem úgyis átmegyek másodjára simán
Hazaügettem mert a barátnőjelölt csak 2kor vizsgázik és cask utána megyünk korizni, jól is tettem mert hívtak a campleaderstől hogy visszatérővé frissítették a profilomat ezért átkellett írnom ezazt meg feltöltenem a lejárt vízumom
Kecire esik a hó amúgy itt a IV. kerületben, nagyon menő.
Igazából nem nagyon van kedvem korizni mert a múltheti kisebesítette a vádlimat hátul és szerintem rohadtul fog fájni megint korizni :s a csaj meg elméletileg nem is akar összejönni velem, szóval ezt megint olyan failkodás mint amikor a szúzkurvát cipelgettem randizni amcsiban xd
Meg most#yolo van mert ma vizsgáztam pedig kurvára nem yolózni kéne hanem tanulni mert szerdán jnemzetközijog vizsga amire 80 oldalt kell eléggé szóról szóra megtanulni
faszom