d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev19009019029039041257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Apr 20 2015 09:40am
Quote (Psyclon @ 18 Apr 2015 14:49)
Edzes elott 1 azaz egy fajta kieget iszok meg.
Ami semmi tobb csak pörgető. Amiben mindig tartok szünetet a szedése kozben.

Komolyan ugy csinálsz mintha ezen élne itt az ember.
Napi 90g WPP-t iszok meg. Ebből 60g edzes utáni a másik pedig reggel. (7/5 nap)
Valószínű, hogy ebbe fogok bele halni. Es igazad lehet ez aztan az egészségtelen életmód.

O igen. Feszülős kep.
Bocsáss meg nekem kerlek, hogy büszke vagyok némileg arra, amit eddig elértem. Tisztában vagyok azzal, hogy ez lofasz es évek kérdése nem hetek, hónapok míg igazabol latszodni fog a fejlődés. Mar ha kitartok addig es hidd el ki fogok tartani. Mert nem miattad, nem haver miatt es nem pina miatt csinálom. Hanem azért mert tudom milyen szégyenben elni amiatt mert egy kövér disznó vagy. Es ezen akarok változtatni.
Nem postolok képet sehova csak ide. Nem verem a faszom, hogy "nézzetek mekkora király vagyok". Egyedül ide szoktam képet feltölteni, hogy le tudjatok ugatni, mekkora nyomorék vagyok.

Nem várom el hogy paskoljatok meg a vállam hogy jajj de kis ügyes vagyok. Nem óvoda ez.
De azért ez is vicc mar. Bármit csinálok szar vagyok a szemetekben mert az mellett hogy tisztábban táplálkozom mint akar fahri kicsit tobb a kiegem mint nektek, mar az ugatas megy.
Ha kokszolnek nem kapnék ennyi okadast.

-------------------------
Vitamin & feherje & vitargo ennyi nálam az alap.
A többi mind csak plusz.
Nem várok csodát, nem vagyok hülye, nem mondtam senkinek hogy vegye meg, egye ezt vagy azt mert az a tuti.
Ez az en választásom, az en vesém az en majam es az en faszom. De ha ennyire aggódtok hogy impotens leszek ezektől a táplálék kiegészítőktől, akkor még most szopjatok le nyugodtan, nehogy lemaradjatok róla.

Megfelel?

Elmondom mi a problemam veled. Az hogy teljes vallszelesseggel hozzajarulsz a testepites elkorcsosulasahoz. Egy tapkieg reklam vagy sajnalatos modon eredmenyekkel. Amit csinalsz az egeszsegtelen es itt nem a te gyukszaros eletedert kar hanem azokeert akik a te tanacsaid alapjan meg a te peldadnak koszonhetoen kezdenek el edzeni, mert ahogy te is ok is azt hiszik majd hogy a tapkieg az ami felcsuszik a bicoba meg attol fogysz le. Ennek az egesznek az akarat erorol, kitartasrol es az egeszseges taplalkozasrol kene szolnia. Nyilvan mindenkivel szembejonnek a tapkiegek es nincs is azzal semmi baj de nem mindegy hogy max egy feherjet tolsz be edzes utan vagy mint a barom iszod a porgetoket meg mindent amitol fel kilot tudtal emelni a tegnapi sulyon. Bushke vagy ra hogy nem adtad fel de 3porgeto nelkul mar baszol lemaszni a terembe, well done. Ocsednek mit fogsz javasolni ha megtetszik neki az edzes? Kapsbol jumbo amino hotblood? Nem az a baj hogy szeded ezeket hanem hogy elhiszed hogy ez kell a kondihoz es ezt fogod mondani annak aki megkerdez es en ettol hanyok.
Member
Gold: 19,398.04
Trader: Trusted
Apr 20 2015 09:57am
Quote (S4nyy @ 20 Apr 2015 17:40)
Elmondom mi a problemam veled. Az hogy teljes vallszelesseggel hozzajarulsz a testepites elkorcsosulasahoz. Egy tapkieg reklam vagy sajnalatos modon eredmenyekkel. Amit csinalsz az egeszsegtelen es itt nem a te gyukszaros eletedert kar hanem azokeert akik a te tanacsaid alapjan meg a te peldadnak koszonhetoen kezdenek el edzeni, mert ahogy te is ok is azt hiszik majd hogy a tapkieg az ami felcsuszik a bicoba meg attol fogysz le. Ennek az egesznek az akarat erorol, kitartasrol es az egeszseges taplalkozasrol kene szolnia. Nyilvan mindenkivel szembejonnek a tapkiegek es nincs is azzal semmi baj de nem mindegy hogy max egy feherjet tolsz be edzes utan vagy mint a barom iszod a porgetoket meg mindent amitol fel kilot tudtal emelni a tegnapi sulyon. Bushke vagy ra hogy nem adtad fel de 3porgeto nelkul mar baszol lemaszni a terembe, well done. Ocsednek mit fogsz javasolni ha megtetszik neki az edzes? Kapsbol jumbo amino hotblood? Nem az a baj hogy szeded ezeket hanem hogy elhiszed hogy ez kell a kondihoz es ezt fogod mondani annak aki megkerdez es en ettol hanyok.

Most nem azért, hogy belédkössek, de mióta szól a testépítés kifejezetten az egészségről?

A testépítésnek az a lényege, hogy minél nagyobb batár állat legyél és/vagy a lehető legkevesebb testzsírszázalékkal. Amióta ez a "sportág" van, azóta tömik magukba a koxot az emberek. Ez nem egy versenysport, ahol az effektív teljesítmény számít. Itt csak az a fontos, hogy jól nézzél ki, ha ehhez az kell, hogy a szomjhalálig ki vízhajtózd magadból a vizet, akkor lesznek olyanok, akik ezt megteszik. Ebben a sportágban nem a legálisan leellenőrizhető táplálékkiegészítőkkel van a baj, hanem a szteroidokkal, a napozinnal, a mindenféle helyről, kézalól összebazsevált szarokkal, meg azokkal az emberekkel, akik szó szerint mindent megtesznek azért, hogy ők nézzenek ki a legjobban, még ha erre az egészségük vagy a családjuk rá is megy.
Member
Gold: 1,419.11
Apr 20 2015 09:57am
Quote (S4nyy @ 20 Apr 2015 16:40)

Mint mar mondtam tartok szünetet a pörgetők szedése között.

Öcsém második kérdése az volt múltkor, hogy mit kell szedni. Erre annyit mondtam neki, hogy neked meg lofaszt. Csirke&rizs es kesz.
Remelem ezzel tisztaztam azt a tévhitet, hogy szerintetek en a tapkiegeket istenitem stb. Nem. Ez nem igy van.
Csak szeretek maximumot bele adni abba amit csinálok.
Ha a kajam rendbe van az edzeseim is, akkor miért ne dobjak ki pénzt egy kis plusz dolgokra?
En is fehérjével kezdtem anno. Meg ch-t se toltam bele edzes után.
Aztan olvasgattam es itt járok. Hogy van nemi plusz az mellett hogy minden rendben van.
Member
Gold: 22,413.07
Apr 20 2015 10:00am
Quote (Psyclon @ Apr 20 2015 04:57pm)
Mint mar mondtam tartok szünetet a pörgetők szedése között.

Öcsém második kérdése az volt múltkor, hogy mit kell szedni. Erre annyit mondtam neki, hogy neked meg lofaszt. Csirke&rizs es kesz.
Remelem ezzel tisztaztam azt a tévhitet, hogy szerintetek en a tapkiegeket istenitem stb. Nem. Ez nem igy van.
Csak szeretek maximumot bele adni abba amit csinálok.
Ha a kajam rendbe van az edzeseim is, akkor miért ne dobjak ki pénzt egy kis plusz dolgokra?
En is fehérjével kezdtem anno. Meg ch-t se toltam bele edzes után.
Aztan olvasgattam es itt járok. Hogy van nemi plusz az mellett hogy minden rendben van.

koliban biztos gyakori kaja a csirkerizs az "energiafőzelék" mellett
Member
Apr 20 2015 10:05am
azért kicsit mélyen valahol reménykedtem, hogy mire benézek ebbe a topikba így fél év után, fogok látni minimum nyáriruhák ákiról egy félmeztelen képet + pár sztorit mellé, hogy szétkurta egész svédországot
ehelyett minden oldalon gürke + lestat autizmusa
ty jsp
Member
Gold: 1,419.11
Apr 20 2015 10:16am
Quote (lacketto @ 20 Apr 2015 17:00)
koliban biztos gyakori kaja a csirkerizs az "energiafőzelék" mellett

Nyaron akar majd edzeni ha itthon lesz.
Member
Apr 20 2015 10:34am
Quote (RiNGiSpiLeR @ 20 Apr 2015 16:57)
Most nem azért, hogy belédkössek, de mióta szól a testépítés kifejezetten az egészségről?

A testépítésnek az a lényege, hogy minél nagyobb batár állat legyél és/vagy a lehető legkevesebb testzsírszázalékkal. Amióta ez a "sportág" van, azóta tömik magukba a koxot az emberek. Ez nem egy versenysport, ahol az effektív teljesítmény számít. Itt csak az a fontos, hogy jól nézzél ki, ha ehhez az kell, hogy a szomjhalálig ki vízhajtózd magadból a vizet, akkor lesznek olyanok, akik ezt megteszik. Ebben a sportágban nem a legálisan leellenőrizhető táplálékkiegészítőkkel van a baj, hanem a szteroidokkal, a napozinnal, a mindenféle helyről, kézalól összebazsevált szarokkal, meg azokkal az emberekkel, akik szó szerint mindent megtesznek azért, hogy ők nézzenek ki a legjobban, még ha erre az egészségük vagy a családjuk rá is megy.

Hat igen ez sajnos igy vagy, de azert szerintem ez eleg szelsoseges megkozelites. Ha valaki elkezd biciklizni meg nem azt jelenti hogy szarra koxolja magat, minden sport magaban hordozza a kox lehetoseget ezertnem a versenykategoriabol indulnek ki. A testepites annyiban log ki a sorbol hogy ott az alap kategoria a szetkoxolt allat, de ugy gondolom hogy aki ugy kezdi el hogy mar az elso honapban a koxon jar az agya meg a tapkiegekre epiti az eletet az egy akaratgyenge gyoker es vagy abbahagyja viszonylag hamar vagy valoszinuleg elbb lesznek egezsegugyi problemai mint gondolna.
Member
Gold: 1,630.69
Apr 20 2015 10:41am
ITT: mindenki expert mindenben
Member
Gold: 280.00
Apr 20 2015 10:54am
Én úgy szoktam hogy feloldog egy kis bullshitscont egy evőkanálban, felmelegítem és intravénásan nyomom a szemembe.
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Apr 20 2015 02:47pm
Nem tudom miert vagytok kiakadva Lestaton, szerintem teljesen jo uton jar. Amikor elkezdett posztolgatni a gyuros topikba mar nem is tudom mikor nem sok eselyt adtam neki es ugy voltam vele hogy terjunk majd vissza ra par honap mulva, es tessek itt az eredmeny, meg mindig kitartoan edz es normalisan a szuksegleteknek megfeleloen etkezik. A taplalek kiegeszitok szedèse mèg nem hoz sikert onmagaban de ha akarat es elszantasag tarsul hozza akkor meghozza a kivant eredmenyt. Szerintem ne haterkedjetek tisztelet a kivetelnek, inkabb posztoljatok progress kepet had ocsaroljunk mi is picit.

30.an kapok fizetest, vegre veszek proteint, mar ki is neztem van benne minden ami csak kellhet.
28. An koltozunk szoval csak jovo honap elejen tudom kezdeni a kemeny edzest. Majd rakok fel kepeket. :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev19009019029039041257Next
Add Reply New Topic New Poll