Quote (TuskesVanek @ Jul 29 2014 11:53am)
figyelj... hidd el nekem, hogy nem szarakodni jöttem ide, veled meg semmi bajom, szerintem jó fej vagy, ráadásul még őszinte is azok alapján amiket postolsz az életedről
eredetileg amúgy is a pvm fórumon voltam aktívabb, mert leginkább a végigjátszások érdekelnek
de azt meg nem fogom szó nélkül hagyni ahogy egyesek itt viselkednek... és akkor még próbálja úgy beállítani, hogy én vagyok a hibás
kb. napi 5 postom lenne ezen a fórumon, ha nem próbálnának folyamatosan oltogatni, de úgy látszik, hogy ezt a napi 5 postot képtelenek elviselni és inkább tönkrebasszák az egész fórumot, csak hogy nekik legyen igazuk
nem szarakodni jött ide, csak mostis onnan indult az egész hogy beírta a gyerek hogy >80 oldal >zero progress úgy hogy senki se szólt a szerencsétlen fejéhez előtte már 1 hete. figyeljétek meg mindjárt jön röfögni hogy DE HÁT Ő CSAK A KÉSESNEK KÖTEKSZIK DIREKT NÉHA xD hiszen az teljesen elfogadható viselkedés. most meg azjön majd hogy TI IS EZT CSINÁLJÁTOK xD de persze mi nyomorékok vagyunk ő meg nem
Quote (fahrii @ Jul 29 2014 11:48am)
Ennek a topicnak a szetbaszasanak hatására most komolyan elgondolkodtam rajta, hogy itthagyom a jspt.
szard le, én ma nyitok a saját progressnek új topicot, nyiss teis a sajátodnak, ha azis szétlesz baszva akkor meg offolom innen a témát énis