Quote (Jancsipapa @ 16 Dec 2012 00:38)
hallod takarodjál már anyádba, honnan a véreres faszomból kéne pöccre okosnak lennem az angol oktatásból? szerinted ez alapműveltség? te tudnád, ha nem ott élnél?
most ez olyan mintha előtolnám én is azt, amit most éppen tanulok és capslockolnék neked hogy haha buzi tudatlan szar ezt nem tudod
a seggfájás meg nálad van, a habot töröld már le a szád széléről, te focisták gyöngye
Akkor a faszt pofázol bele hmm? Ha kussban maradtál volna akkor most nem a te szád habzana.
Minden országról van az embernek egy alap fogalma ami nagyon sok esetben téves, de ezt hiába is magyarázom neked, II. bajcli lehetne a neved mert ugyan olyan kis buta szaros vagy aki elhiszi hogy mindig igaza van és tűzön vízen keresztül megy érte.
A seggfájás még mindig nálad van, te kezdtél el egy tök irreleváns dologról pofázni csak azért hogy kötekedhess. Ha tetszik ha nem ez így van, csak olvasd vissza szépen. Ha végre belátod hogy így van akkor majd szólj, addig nyalogassátok egymás faszát bajclival.
Quote (Eoghan @ 16 Dec 2012 00:38)
mi történt és tulajdonképpen megloptad vagy what?! ha van topic, akkor érdekelne. olvastam már itt cifrákat

bacjli meg nekem szimpi szóval ne nyomorékozzad
Nem, eladtuk a házunkat, amiből simán ki kellett volna jönnie a törlesztőnek meg minden egyébnek, de helyette a sokszorosát kérték a hitelezők mindenféle mickey egér érvekkel. Magyarul ha az utolsó pénzünket is odaadjuk a bankoknak akkor most valószínűleg csövelnék valahol a blahán.