d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Gitáros Topic
Prev18990919293117Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 124.45
Oct 2 2010 07:14am
Quote (xGurke @ 2 Oct 2010 12:41)

mai próbára lejön a dobos is, mert múltkor csak dzsemmeltünk a gitárossal. személyi edző és elvileg egy álat :mellow: kíváncsi leszek
ha nem postolok többet ide, akkor nem feleltem meg neki, és kettétépett

amit eddig hallottam tőled - hogy miket játszol ésatöbbi - kétlem, hogy gond lesz :)
Member
Gold: 0.00
Oct 2 2010 01:46pm
Quote (xGurke @ Oct 2 2010 11:41am)

mai próbára lejön a dobos is, mert múltkor csak dzsemmeltünk a gitárossal. személyi edző és elvileg egy álat :mellow: kíváncsi leszek
ha nem postolok többet ide, akkor nem feleltem meg neki, és kettétépett

álat volt
hulla vagyok
jóéjt

Quote (Oberon_os @ Oct 2 2010 01:14pm)
amit eddig hallottam tőled - hogy miket játszol ésatöbbi - kétlem, hogy gond lesz :)

nem volt gond ;)
a dobos viszont tényleg egy álat
nem úgy volt, mint más bandákba, hogy zene - pihi - ivás - zene - cigi - ivás - zene ... hanem, vége a számnak - egy két há - és már megy a kövi. durva tempót diktált 3 órán keresztül
kicsit fáradtam le

This post was edited by xGurke on Oct 2 2010 01:47pm
Member
Gold: 124.45
Oct 2 2010 02:02pm
Quote (xGurke @ 2 Oct 2010 20:46)
álat volt
hulla vagyok
jóéjt

nem volt gond ;)
nem úgy volt, mint más bandákba, hogy zene - pihi - ivás - zene - cigi - ivás - zene ... hanem, vége a számnak - egy két há - és már megy a kövi. durva tempót diktált 3 órán keresztül
kicsit fáradtam le

úgyajó! mi régen volt, hogy 7-8 órát próbáltunk egy nap... :D Mikor írtuk a számokat és nyomtuk rendesen a bandát. Fasza volt, megvan a hangulata
Member
Gold: 10.66
Oct 2 2010 03:51pm
Quote (xGurke @ 2 Oct 2010 20:46)
álat volt
hulla vagyok
jóéjt

nem volt gond ;)
kicsit fáradtam le

ha termékenyek akartok lenni, akkor így kell csinálni : )
Member
Gold: 25.00
Warn: 40%
Oct 7 2010 03:21pm
ezt előbb kattintgattam össze Reaperben, az érdekessége, hogy nincs benne egyetlen egy igazi hangszer se, mind VST csak. ha így haladnak a dolgok, lassan stúdióba se kell mennie az embernek. ez csak dob meg gitár mert nem néztem még utána valami bass instrumentnek. túl sokat nem tököltem vele mert amúgy is igazán jó dobjaim csak elektronikus zenéhez vannak.

http://soundcloud.com/dontpostthepear/vst-instrument-teszt

edit lol, leszedték, mingyá reup, többi cucc csak ilyen mix teszt

This post was edited by Imdeth on Oct 7 2010 03:40pm
Member
Oct 7 2010 03:39pm
Quote (Imdeth @ 7 Oct 2010 22:21)
ezt előbb kattintgattam össze Reaperben, az érdekessége, hogy nincs benne egyetlen egy igazi hangszer se, mind VST csak. ha így haladnak a dolgok, lassan stúdióba se kell mennie az embernek. ez csak dob meg gitár mert nem néztem még utána valami bass instrumentnek. túl sokat nem tököltem vele mert amúgy is igazán jó dobjaim csak elektronikus zenéhez vannak.

http://soundcloud.com/dontpostthepear/newborn-riff-vstkbol

szerezz egy macet és használd rajta a GarageBandet. Van hozzá egy sokszáz megás csomag Apple Loops néven v. ilyesmi

próba képpen berántottam pár loopot(olyanok, mint alternative rock guitar, drums, bass meg funky gitár meg chill out ambientek meg ilyesmi) végül addig hallgattam a cuccokat és pakoltam őket a timelinera, hogy összeraktam egy tök jó számot csak épp ének nem volt alatta meg olyan volt, mint valami diszko v. rap szám, h végig ugyan azaz ismétlődő bass meg ilyenek, érted, de amúgy kurva jó vele játszadozni és eszméletlen jó minőségüek a loopok.

ha van rá lehetőséged próbáld ki v. csekkold youtubeon vmi. tutorial videóban.
pofám leszakadt, amikor rádugtam a gépre a gitárt, rátetem kórust, distortiont meg csomó mindent és JÓL(!) szólt.
nyílván nem adta vissza a boss pedálom torzítását, de basszus közelebb volt hozzá, mint egy zoom multieffekt.

egy jó interfaceszel, zajmentes instrument kábellel és jó pickupookal simán lehet otthon stúdiózni egy laptoppal v. asztali géppel gond nélkül
Member
Oct 7 2010 03:45pm
Quote (Aston @ 7 Oct 2010 23:39)
szerezz egy macet és használd rajta a GarageBandet. Van hozzá egy sokszáz megás csomag Apple Loops néven v. ilyesmi

próba képpen berántottam pár loopot(olyanok, mint alternative rock guitar, drums, bass meg funky gitár meg chill out ambientek meg ilyesmi) végül addig hallgattam a cuccokat és pakoltam őket a timelinera, hogy összeraktam egy tök jó számot csak épp ének nem volt alatta meg olyan volt, mint valami diszko v. rap szám, h végig ugyan azaz ismétlődő bass meg ilyenek, érted, de amúgy kurva jó vele játszadozni és eszméletlen jó minőségüek a loopok.

ha van rá lehetőséged próbáld ki v. csekkold youtubeon vmi. tutorial videóban.
pofám leszakadt, amikor rádugtam a gépre a gitárt, rátetem kórust, distortiont meg csomó mindent és JÓL(!) szólt.
nyílván nem adta vissza a boss pedálom torzítását, de basszus közelebb volt hozzá, mint egy zoom multieffekt.

egy jó interfaceszel, zajmentes instrument kábellel és jó pickupookal simán lehet otthon stúdiózni egy laptoppal v. asztali géppel gond nélkül

no hab mac hier :(

amúgy ha lenne akkor Logic-ot tolatnám rajta, az majdnem az "industry standard" DAW, a gband gyerekjáték ahhoz képest.
Member
Member
Oct 7 2010 05:27pm
Quote (Imdeth @ 7 Oct 2010 23:32)

pofámleszakad
Member
Oct 8 2010 06:21am
Quote (Aston @ 8 Oct 2010 01:27)
pofámleszakad

http://soundcloud.com/dontpostthepear/vst-drums-remake

ebbe némileg erelebb hangot csináltam a doboknak, nem túl jók amúgy ezek a dobok de van valahol egy kikúrt jó program még dobok közti mikrofon áthallást is lehet állítani meg kutyafasza, az kéne.

ellenben ebben egy EQ-t meg egy room reverbet leszámítva minden free, de igazából azt a két plugint is nyomathatnám legitbe ami azért kemény, hogy lassan nullából már vállalható hangszeres zenét rak össze az ember
Go Back To Magyar Topic List
Prev18990919293117Next
Add Reply New Topic New Poll