Quote (Imdeth @ 7 Oct 2010 22:21)
ezt előbb kattintgattam össze Reaperben, az érdekessége, hogy nincs benne egyetlen egy igazi hangszer se, mind VST csak. ha így haladnak a dolgok, lassan stúdióba se kell mennie az embernek. ez csak dob meg gitár mert nem néztem még utána valami bass instrumentnek. túl sokat nem tököltem vele mert amúgy is igazán jó dobjaim csak elektronikus zenéhez vannak.
http://soundcloud.com/dontpostthepear/newborn-riff-vstkbolszerezz egy macet és használd rajta a GarageBandet. Van hozzá egy sokszáz megás csomag Apple Loops néven v. ilyesmi
próba képpen berántottam pár loopot(olyanok, mint alternative rock guitar, drums, bass meg funky gitár meg chill out ambientek meg ilyesmi) végül addig hallgattam a cuccokat és pakoltam őket a timelinera, hogy összeraktam egy tök jó számot csak épp ének nem volt alatta meg olyan volt, mint valami diszko v. rap szám, h végig ugyan azaz ismétlődő bass meg ilyenek, érted, de amúgy kurva jó vele játszadozni és eszméletlen jó minőségüek a loopok.
ha van rá lehetőséged próbáld ki v. csekkold youtubeon vmi. tutorial videóban.
pofám leszakadt, amikor rádugtam a gépre a gitárt, rátetem kórust, distortiont meg csomó mindent és JÓL(!) szólt.
nyílván nem adta vissza a boss pedálom torzítását, de basszus közelebb volt hozzá, mint egy zoom multieffekt.
egy jó interfaceszel, zajmentes instrument kábellel és jó pickupookal simán lehet otthon stúdiózni egy laptoppal v. asztali géppel gond nélkül