Quote (Karan2_Returned @ 11 Sep 2020 06:02)
Nagyon hosszu törtenet, lenyegeben annyi hogy harom es fel evet ugyan azon a projekten dolgoztam egyedül, es ugy ereztem nem tanulok semmi ujat, ezert honapokon at mondogattam a product ownernek (cegalapito tag), hogy en mason is szeretnek dolgozni.
Ezt megelegelte, fel eve kezdemenyezte hogy kapjak egy figyelmeztetest, mert nem vagyok eleg chargeable (75% a 80% helyett amit elvarnak) es mondta jol van, legyen amit en akarok. Azota mas projekteken dolgozok es nem hallottam semmit.
Egy honapja, a balesetem elött ket nappal atraktak a legnagyobb projektünkre. Mivel kiirt az orvos ket hetre ezert nem tartottam be a sprint scopeot, utana minden daily arrol szolt hogy miattam nem örül az ügyfel. Oda is jött hozzam egy masik munkatarsam hogy miert szivat engem ennyire a product owner es hogy minden rendben van-e. Tegnap behivott a csapat vezetöje a ceghez, helyette a cegnek az egyik tulaja vart ram aki nem is ismer. Annyit mondott hogy beszelt a product ownerrel, es arra a következtegesre jutott hogy el kell hagynom a ceget. Konkret indok annyi volt hogy a product owner nem szeretne velem dolgozni. Erre mondtam hogy csapatot terveztem valtani ket honap mulva, mondta nem erdekli, a döntese vegleges.
Arra figyelj hogy a vonatokon, illetve Baselben minden boltban kötelezö maszkot hordani.
Ebben az esetben vegkielegites, egyezzen meg az anyukajaval. Korona alatt felmondanak valakinek, meg ha szetlopta a ceget es ciganykodott imo akkor is el lehet adni annak, hogy letszamcsokkentesbe esett a projekted etc.
Bar nem tudom mennyire jellemzo, hogy hr/etc egy uj felvetelnel megkeresi az elozot, hogy miert szunt meg az allas a palyazonal. Max ha haver haverja, egyebkent dunno. Meg szerintem gdpr miatt nem is adhatnanak ki a munkaszerzodesedrol es ezzel kapcsolatos dolgokrol infokat harmadik felnek.
Vagy meg mindig mondhatod, hogy 3 havi bert utaljanak es akkor kozos megegyezest alairod, de csak miutan atutaltak es van proper kozos megegyezeses szerzodes.
Az valoszinu, hogy ha elkuldenek akkor ha bejelented magad allaskeresonek, akkor valami tamogatast kapsz, hogy ne halj ehen, meg legyen tb-d, (bar lehet ott is fizetos az eu? Batyamnal az remlik, hogy ok fizetnek az orvosi szarokert) szerintem ott is buksz egy rakas jogot a sajat magad mondasz fel dologgal.