Act 5 szokás szerint sprint volt, a kötelező questekkel. Nihlathakot valamiért nem szoktam baszogatni, csak ha Destruction Key kell. Szerintem ez még az 1.07-1.09 időkből maradt fenn, amikor instant megölt mindenkit a hullarobbantással.
Ha már felhoztam Nihlathakot: Vannak ugye Nightmare és Hell fokozaton ezek a Poison Cloud-os viperek, amik iszonyatosan idegesítők, és sokan nem értik, hogy mitől sebeznek annyit, és miért döglenek meg instant még max psn resisttel is. A viperekről annyit kell tudni, hogy a psn cloud után van még egy physical „aoe cloud” is. Ez a cloud viszont láthatatlan és egy rosszul beállított paraméter miatt újra meg újra triggerelődik: amíg a felhőben mozogsz, addig x framenként kapod a damot. Magyarán ebbe a láthatatlan felhőbe belefutni olyan, mint belefutni egy gyors sorozatlövésbe. Mivel maga a sebzés nem nagy, csak rengetegszer ismétlődik, damage reduce (nem %, hanem sima DR) cuccokban jelentősen csökkenthető, vagy akár le is nullázható. Ha jól emlékszem olyan 40 és 50 közötti DR-nél már semmit nem érzel belőle.
Szóval, ha Nilát akarsz runolni, ezekből a cuccokból érdemes betárazni:
Main sources of #DR
Sol Rune (7)
'Magic Amulet / Circlet' of Life Everlasting (10-25)
'Magic Body Armor / Circlet / Shield' of Amicae (8-15)
Arkaine's Valor (10-15)
The Gladiator's Bane (15-20)
Gerke's Sanctuary (11-16)
Nature's Peace (7-11)

Nightmare Crystaline Passage az eslő hely, ahol a bossok elkezdenek
full rejuvot dobálni.