d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Tunderke Topic
Prev18910111216Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
May 5 2020 08:03am
Quote (25centis @ May 5 2020 03:54pm)
es megis van az egész probléma forrása akkor. ugy gondolod hogy nagyon keves eselyed van olyan nőt kapni amilyenre tényleg vágynál, így inkább a faszba az egésszel

csak azt nem értem hogyha ennyire világosan a felszínen látszik ez a dolog akkor miért kell magas lóról osztani az észt?

az első sor igaz.

második sorodra meg; mert ha úgy gondolom faszba az egésszel akkor azt miért nem lehet elfogadni?
miért kell mindenben mindenért harcolni ha anélkül is jól elvan az ember? miért kell belemagyarázni, hogy neked márpedig arra szükséged van és harcolj, küzdj, legyen nőd, feleséged, családod.
faszság

csak egy módon lehet élni az életet és az pedig az univerzális igazság útja?! hagyjuk már ezeket
ha valakinek úgy kénylemes ahogy ő éli akkor miért ne élhetné úgy? NEEEM, bele kell kötni, mert eltér az enyémtől és ha ideges lesz ráfogni, hogy labilis és ez azért van mert nem normálisan él
lol.. nevetséges az egész

én totál jól érzem magam már így is és nem tudom mit kell ezen rugózni
bár nyilván ez meg a ti világnézetetekbe kever bele és így nehezebb tartani magatokat ahhoz ami szerintetek a helyes; ezért érzitek, hogy ez ellen bizony küzdeni kell és ki kell irtani
Member
Gold: 6,352.66
May 5 2020 08:03am
Quote (Fej @ 5 May 2020 15:52)
nem tudnál hazudni, értelmes kulturált nő kurvára levágná h vmi nem kerek, amúgy is van vmi külön szenzoruk az ilyen dolgokhoz

++
Member
May 5 2020 08:15am
Quote (Fej @ May 5 2020 03:52pm)
nem tudnál hazudni, értelmes kulturált nő kurvára levágná h vmi nem kerek, amúgy is van vmi külön szenzoruk az ilyen dolgokhoz

true
meg állandóan nyomatják ezeket a hülye "tesztjeiket"

szinte semmi nem az aminek látszik, minden hozzád-szólásuk, megmozdulásuk egy teszt része
és nem kérheted számon, mert akkor rádkenik egyből, hogy DEHOGYIS, PARANOIÁS VAGY
amitől aztán jól belegondolsz h omg tényleg azt hittem, hogy ő bármit akar tőlem? shiiet
miért nem lehet kimondani, hogy ezt meg azt gondolom és mit szólsz hozzá (25k egy óra, 15 egy fél - kell-kell, nem-nem)
xD

This post was edited by Senee on May 5 2020 08:18am
Member
Gold: 1,015.00
May 5 2020 01:17pm
Quote (SteelMeetsSteel @ May 5 2020 01:53pm)
ebbol a szempontbol kulonosen biztonsagosak a shemalek

en is arra jutottam, hogy Karcsi egyszerűen fél és könnyebb szembenézni egy shemale-lel, mint magával a problémával.

Quote (25centis @ May 5 2020 03:54pm)
es megis van az egész probléma forrása akkor. ugy gondolod hogy nagyon keves eselyed van olyan nőt kapni amilyenre tényleg vágynál, így inkább a faszba az egésszel

csak azt nem értem hogyha ennyire világosan a felszínen látszik ez a dolog akkor miért kell magas lóról osztani az észt?

detto

--

Károly, nem akarsz szembenézni a problémával, most tényleg nem basztatásból kérdezem. Onnan még mindig lehet failelni, de szerintem adj magadnak egy esélyt még. Soon 40 éves leszel, onnan gyakorlatilag már nem nagyon lesz kiút.

This post was edited by ecnebketto on May 5 2020 01:20pm
Member
May 5 2020 01:25pm
Quote (ecnebketto @ May 5 2020 09:17pm)
Károly, nem akarsz szembenézni a problémával, most tényleg nem basztatásból kérdezem. Onnan még mindig lehet failelni, de szerintem adj magadnak egy esélyt még. Soon 40 éves leszel, onnan gyakorlatilag már nem nagyon lesz kiút.

de ezzel te is azt implikálod, hogy csak egy helyes út van ahogy az életet élni lehet

mintha csak egy útvonalon lehetne eljutni Budapestre / mintha mindenkinek Budapestre kéne mennie

This post was edited by Senee on May 5 2020 01:25pm
Member
Gold: 6,352.66
May 5 2020 01:26pm
Quote (ecnebketto @ 5 May 2020 21:17)
en is arra jutottam, hogy Karcsi egyszerűen fél és könnyebb szembenézni egy shemale-lel, mint magával a problémával.

detto

--

fasza second hand lelakott milfek, 1-2 gyerekkel total mastol
nice deal
Member
Gold: 0.00
Warn: 30%
May 5 2020 01:31pm
Quote (Senee @ May 5 2020 09:25pm)
de ezzel te is azt implikálod, hogy csak egy helyes út van ahogy az életet élni lehet

mintha csak egy útvonalon lehetne eljutni Budapestre / mintha mindenkinek Budapestre kéne mennie

nem, csak annyit implikál hogy ne legyél 1 kibaszott nyomorék
Member
Gold: 1,015.00
May 5 2020 01:36pm
Quote (Senee @ May 5 2020 09:25pm)

azert implikalok, mert te is konkretan leirod, hogy felsz es azert valasztottad ezt az utat.

oszinten, nem hoznad mindig elo ezt az egeszet, az igazi betegek tudtommal suttyomban egesz nap ezt csinaljak es nem egy netes forumon keresik a valaszt, hogy miert.

en nem teged tartalak rossz embernek, hanem azt tartom rossznak, amit muvelsz, ezen siman lehet valtoztatni.

nekem ugy tunik, hogy folyamatos segelykialtasokat kuldesz, ha nem igy van, akkor vagy troll vagy, amit nem hiszek, vagy meg nagyobb a baj.

Quote (bazdmegmarnemtudom @ May 5 2020 09:26pm)
fasza second hand lelakott milfek, 1-2 gyerekkel total mastol
nice deal

azt nem ajanlom, de egy normalis lanyt siman talalhat, aki megbecsuli, nem kell fennakadni az elso jottmenten.

This post was edited by ecnebketto on May 5 2020 01:37pm
Member
Gold: 0.00
Warn: 30%
May 5 2020 01:44pm
Quote (ecnebketto @ May 5 2020 09:36pm)
azert implikalok, mert te is konkretan leirod, hogy felsz es azert valasztottad ezt az utat.

oszinten, nem hoznad mindig elo ezt az egeszet, az igazi betegek tudtommal suttyomban egesz nap ezt csinaljak es nem egy netes forumon keresik a valaszt, hogy miert.

en nem teged tartalak rossz embernek, hanem azt tartom rossznak, amit muvelsz, ezen siman lehet valtoztatni.

nekem ugy tunik, hogy folyamatos segelykialtasokat kuldesz, ha nem igy van, akkor vagy troll vagy, amit nem hiszek, vagy meg nagyobb a baj.

azt nem ajanlom, de egy normalis lanyt siman talalhat, aki megbecsuli, nem kell fennakadni az elso jottmenten.

ez
Member
May 5 2020 01:56pm
Quote (ecnebketto @ May 5 2020 09:36pm)

azt írom le, hogy szerintem nem éri meg a befektetett energia azt amit az egész nyújthat
pláne úgy, hogy az egész tovább fejlődhet és jönne a család meg a sok-sok fölös le nem rázható kötelezettség

az meg, hogy ezeket post-olom azért van mert ezzel foglalkozom, ez köt le, ez érdekel
szerintem már rég volt olyan postom amiben én konkrétan negatív voltam olyan töltetekkel, hogy nem ér az életem semmit és meg akarok halni.
csak az a baj azokat a régi dolgokat összekötitek ezzel, meg azzal, hogy aki nem a "helyes úton" jár annak nem ér az élete semmit, mert egyszerűen képtelenség bármit is találni az életben ami elég szórakoztató és hosszútávon is érdekes lehet, leköt azon kívül, hogy párkapcsolat/család/gyerekek.

az meg, hogy ezen megy a fesztiválozás szintén nem azért van mert segélykiáltásokat adok le, hanem mert rácz máté folyton jön az univerzális igazságával amiből én nem kérek, de ő mindenképp el akarja érni, hogy vagy éljek úgy ahogy kell vagy haljak ki. egyik sem fog megtörténni... annyi lesz a vége, hogy el fog pattanni az agya, elkezd személyeskedni meg anyázni amitől majd nekem is elpattanikolik az agyam és tele fogok fosni mindent tündérkékkel. még ebben (az erre a célra nyitott) két topicban (amiket ráadásul nem is én nyitottam) sem tudja megállni, hogy ne rinyáljon meg akarjon megváltoztatni ilyen agresszív, kötekedő, fasz, kizökkentő stílussal
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111216Next
Closed New Topic New Poll