Quote (XxX_matthewkukaca_XxX @ Feb 24 2020 09:00pm)
azon rohogsz, amit irtam? kosz
az utolsó soron
de amúgy miért ne kereshetne annyit mint egy orvos? az orvos is választhatta volna azt, hogy inkább a testét árulja, ez viszont nem biztos visszafelé is igaz (legtöbb esetben nem)..
és most komolyan azért nézed le meg kurvázod mert te a beledet kidolgoztad/tanultad azért a pénzért amit ő most ugyanannyi, vagy kevesebb munkával megkeres?
attól még ugyanúgy lehet egy tök normális, kedves és jóindulatú ember (de azért szerinted a kurva annyát mert nem takarodik 10 évet egyetemre mert annyi pénzt amennyit te keresel csak az kaphasson aki kidolgozta már a belét).
ha van rá igény akkor szerintem nyugodtan kapja meg a pénzét, majd ha nem lesz sok milliárdos (aki a belét kidolgozta, hogy pénze legyen) aki folyamatosan nekik viszi a pénzt akkor majd ő sem fog 0 év egyetemmel annyit keresni
melóhelyen is van pár ilyen figura aki azt figyeli más mikor/hogyan írja ki a szabiját, mikor megy ki ebédszünetre/mikor jön vissza és akkor arra panaszkodik, meg utalgat, hogy ÉN ELŐBB VISSZAJÖVÖK ÁM, meg FÉL ÓRA VAN CSAK, meg HA DÉLBEN ELMEGYEK AKKOR ÉN AZ EBÉDSZÜNETET IS HOZZÁADOM ÁM A KIÍRT ÓRÁKHOZ
lol... csak röhögök rajta... ki a faszt érdekel bazmeg más hogy ír ki/mit, mikor megy el/hova
de egyesek teljesen rá vannak feszülve, ahelyett, hogy a maguk szarságával foglalkoznának és nem azzal, hogy más mit meg hogyan meg mikor
This post was edited by Senee on Feb 24 2020 02:13pm