d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Április 8 - Országgyűlési Választások > Menjetek Szavazni!
Prev18910111224Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Feb 22 2018 09:32am
Quote (BOSCH_CEO @ 22 Feb 2018 17:23)
nem, es a momentum sohasem probalta ezt csinalni :D

a lenyeg az inkrementalis, tudatos epitkezesben rejlik, ami itt kb sosem volt meg. A low hanging fruitokat sem tettük bele sosem a zsakba, es ez eredmenyezi azt, hogy az egyutt az lmp etc meg mindig letezik, es nem merhetetlen mikropartok, mert a szavazoik mar momo szavazok.

Ha megvan az alap bazis, akkor lehet nagyobb tarsadalmi celcsoportra loni, de arra sem lehet akarhogy, mivel nincs ra lehetoseg (mediafelulet).

Az ertekeink at sem mentek meg a legszukebb celkozonseg szamara sem, sosem volt egy valosagos mission statementünk, semmink.

Ami miatt mérges vagy, az egy a tiédtől különöző alapártékválasztás, de hidd el, nem ez okozta a kudarcot. A kudarcot az okozta, hogy nem volt mögötte hitelesség, munka és eszközök.

abban igazad van, hogy ezt a kudarcot nem az okozta amirol en beszelek, mi igazabol arrol vitatkozunk, hogyha nem basszak el teljesen, hogy lehetett volna neppartot varazsolni belole
illetve kicsit elbeszelunk sztem egymas mellett is, mert igazabol en azt kifogasolom, hogy milyen mertekben kell csinalni amit te mondasz, mert en ugyerzem, hogy te eleg szemellenzosen ezt akarnad tolni, amig ezzel szemben en is ertem, hogy valamire kell epitkezni, de nem kommittolnék annyit 1 adott csoportra (peldanak nem mentem volna ki a pridera [nem ez volt a legmarkansabb, de szemleltetni messze a legjobb pelda], de mondjuk a ceu temat meg ennel is jobban meglehetett volna nyomni; jobb kevesbe megoszto dolgokon keresztul bazist epiteni es akkor kesobb nem kell VÉRT SZARNI mint most a jobbiknak.)
a merges nem jo szo arra amit a momentummal kapcsolatban erzek
Member
Gold: 0.00
Feb 22 2018 09:36am
Quote (Cpt_Ghost @ Feb 22 2018 05:32pm)
abban igazad van, hogy ezt a kudarcot nem az okozta amirol en beszelek, mi igazabol arrol vitatkozunk, hogyha nem basszak el teljesen, hogy lehetett volna neppartot varazsolni belole
illetve kicsit elbeszelunk sztem egymas mellett is, mert igazabol en azt kifogasolom, hogy milyen mertekben kell csinalni amit te mondasz, mert en ugyerzem, hogy te eleg szemellenzosen ezt akarnad tolni, amig ezzel szemben en is ertem, hogy valamire kell epitkezni, de nem kommittolnék annyit 1 adott csoportra (peldanak nem mentem volna ki a pridera [nem ez volt a legmarkansabb, de szemleltetni messze a legjobb pelda], de mondjuk a ceu temat meg ennel is jobban meglehetett volna nyomni; jobb kevesbe megoszto dolgokon keresztul bazist epiteni es akkor kesobb nem kell VÉRT SZARNI mint most a jobbiknak.)
a merges nem jo szo arra amit a momentummal kapcsolatban erzek

azt sosem tudjuk meg, hogy abban melyikünknek van igaza, hogy mennyit kellett volna kommitolni ahhoz, hogy legyen egy fix bázisunk, és hogy ehhez milyen értékvállalásokat kellett volna tenni, de az tuti, hogy ennél sokkal többet :D

ez nálam nem szemellenzősség, nem elvi, hanem pragmatikus alapon gondolom azt, hogy egyrészt a választók emlékezete kurávra véges, a korai megosztó dolgokra, pálfordulatokra senki sem emlékszik (lsd fidesz vagy jobbik), minél képzetlenebb egy emebr, annál megbocsátóbb és feledékenyebb.

Viszont az elit nem felejt, nem bocsát meg, nem alkalmazkodik, és sokkal kíméletlenebb a sajátjaival szemben, mint a keményen dolgozó kisember, akit meg lehet venni a sólettel meg a szabadságharccal.

This post was edited by BOSCH_CEO on Feb 22 2018 09:39am
Member
Feb 22 2018 09:42am
Quote (BOSCH_CEO @ 22 Feb 2018 17:36)
azt sosem tudjuk meg, hogy abban melyikünknek van igaza, hogy mennyit kellett volna kommitolni ahhoz, hogy legyen egy fix bázisunk, és hogy ehhez milyen értékvállalásokat kellett volna tenni, de az tuti, hogy ennél sokkal többet :D

kellett volna nyomni januar vegen egy quicksavet
Member
Feb 22 2018 10:00am
Quote (BOSCH_CEO @ 22 Feb 2018 17:36)

ez nálam nem szemellenzősség, nem elvi, hanem pragmatikus alapon gondolom azt, hogy egyrészt a választók emlékezete kurávra véges, a korai megosztó dolgokra, pálfordulatokra senki sem emlékszik (lsd fidesz vagy jobbik), minél képzetlenebb egy emebr, annál megbocsátóbb és feledékenyebb.

Viszont az elit nem felejt, nem bocsát meg, nem alkalmazkodik, és sokkal kíméletlenebb a sajátjaival szemben, mint a keményen dolgozó kisember, akit meg lehet venni a sólettel meg a szabadságharccal.

de ugyanakkor meg ott van, hogy ennek a finnyás buzi elitnek sose lesz semmi se jó, meg azok is ahányan vannak annyiféle elképzelésük van a tökéletes megváltó ellenzéki pártról, aztán ha valamiben eltérsz akkor megy a HISZTI lásd raskó
Member
Feb 22 2018 10:03am
Quote (Cpt_Ghost @ Feb 22 2018 06:00pm)
de ugyanakkor meg ott van, hogy ennek a finnyás buzi elitnek sose lesz semmi se jó, meg azok is ahányan vannak annyiféle elképzelésük van a tökéletes megváltó ellenzéki pártról, aztán ha valamiben eltérsz akkor megy a HISZTI lásd raskó

de a pórnépnek meg a cigányverés meg a migránsozás kell, tehát akkor nem kell változás az országnak
Member
Feb 22 2018 10:04am
Quote (BOSCH_CEO @ 22 Feb 2018 18:03)
de a pórnépnek meg a cigányverés meg a migránsozás kell, tehát akkor nem kell változás az országnak

azért vannak emberek a kettő közötti létezési síkon is
Member
Feb 22 2018 10:06am
Quote (Cpt_Ghost @ Feb 22 2018 06:04pm)
azért vannak emberek a kettő közötti létezési síkon is

egy nagyon marginális középosztály aminek a nagy része már külföldön van és szarik az egészre
Member
Gold: 5,302.77
Feb 22 2018 10:06am
Megmosolyogtató, hogy Jarabek mennyire elitnek hiszi magát.
Member
Feb 22 2018 10:07am
Quote (-joey- @ Feb 22 2018 06:06pm)
Megmosolyogtató, hogy Jarabek mennyire elitnek hiszi magát.

egyébként fasza lenne, ha a jelenlegi helyzetemmel a középvonal közepét erősíteném, valszeg én lennék a legboldogabb

és sehol sem írtam, hogy ez az én érdemem lenne, minden kredit a családomé, de még csak nem is a szüleimé, hanem a nagyszüleimé

This post was edited by BOSCH_CEO on Feb 22 2018 10:10am
Member
Feb 22 2018 10:15am
Quote (BOSCH_CEO @ 22 Feb 2018 18:06)
egy nagyon marginális középosztály aminek a nagy része már külföldön van és szarik az egészre

hát igen, ez a legnagyobb baj.
Quote (BOSCH_CEO @ 22 Feb 2018 18:07)
egyébként fasza lenne, ha a jelenlegi helyzetemmel a középvonal közepét erősíteném, valszeg én lennék a legboldogabb

és sehol sem írtam, hogy ez az én érdemem lenne, minden kredit a családomé, de még csak nem is a szüleimé, hanem a nagyszüleimé

iktf
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111224Next
Add Reply New Topic New Poll