Quote (Cpt_Ghost @ Feb 22 2018 05:32pm)
abban igazad van, hogy ezt a kudarcot nem az okozta amirol en beszelek, mi igazabol arrol vitatkozunk, hogyha nem basszak el teljesen, hogy lehetett volna neppartot varazsolni belole
illetve kicsit elbeszelunk sztem egymas mellett is, mert igazabol en azt kifogasolom, hogy milyen mertekben kell csinalni amit te mondasz, mert en ugyerzem, hogy te eleg szemellenzosen ezt akarnad tolni, amig ezzel szemben en is ertem, hogy valamire kell epitkezni, de nem kommittolnék annyit 1 adott csoportra (peldanak nem mentem volna ki a pridera [nem ez volt a legmarkansabb, de szemleltetni messze a legjobb pelda], de mondjuk a ceu temat meg ennel is jobban meglehetett volna nyomni; jobb kevesbe megoszto dolgokon keresztul bazist epiteni es akkor kesobb nem kell VÉRT SZARNI mint most a jobbiknak.)
a merges nem jo szo arra amit a momentummal kapcsolatban erzek
azt sosem tudjuk meg, hogy abban melyikünknek van igaza, hogy mennyit kellett volna kommitolni ahhoz, hogy legyen egy fix bázisunk, és hogy ehhez milyen értékvállalásokat kellett volna tenni, de az tuti, hogy ennél sokkal többet

ez nálam nem szemellenzősség, nem elvi, hanem pragmatikus alapon gondolom azt, hogy egyrészt a választók emlékezete kurávra véges, a korai megosztó dolgokra, pálfordulatokra senki sem emlékszik (lsd fidesz vagy jobbik), minél képzetlenebb egy emebr, annál megbocsátóbb és feledékenyebb.
Viszont az elit nem felejt, nem bocsát meg, nem alkalmazkodik, és sokkal kíméletlenebb a sajátjaival szemben, mint a keményen dolgozó kisember, akit meg lehet venni a sólettel meg a szabadságharccal.
This post was edited by BOSCH_CEO on Feb 22 2018 09:39am