d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Szerinted E-sport A League Of Legends? > Az évszázad Pollja
Prev18910111217Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 710.00
Sep 12 2017 03:14am
Quote (-joey- @ 12 Sep 2017 11:09)
Nem volt igazán mélysége a topicnak amíg a menedzser úr meg nem érkezett. B)

azért cptghost postjai is büntetnek rendesen
Member
Gold: 80.00
Sep 12 2017 03:15am
Quote (BOSCH_CEO @ 12 Sep 2017 11:12)
s2 ota ajtszom es voltam mar platinumos is amikor volt kedvem rendesen jatszani, szoval ez egy eleg invalid erv ismet

akkor helyettesitsd be platra, az se er sokat ilyen diamond/master fele kezdi el kapizsgalni egy jatekos, hogy mirol is van szo valojaban, meg erti meg a prok kopizasa kozben, hogy miert ugy csinalja amit csinalt, addig meg csak masolja.
persze most jon, hogy ertem en, csak nem jatszok eleget resz
Member
Sep 12 2017 03:17am
Quote (BOSCH_CEO @ 12 Sep 2017 10:47)
penzt kapnak azert, hogy versenyezzenek, mikozben masokat szorakoztatnak?
igen --> esport
nem --> nem esport

Amit irtal a jatekkal kapcsolatban az meg nem is valid, kell hozza decision making, mechanics meg minden, helyenkent sokkal tobb mint akarmelyik sc-hez. Az, hogy lathatoan nem erted, hogy ezek a dontesek hol es mikor szuletnek ket dologrol arulkodik: nem jatszottal vele eleget, es nem nezel verseny streameket.

Amit mondtal kb igy nez ki: A foci sport, mert ladba van benne, tehat a box nem sport mert nincs benne labda.

butus levike ))

ezert a postert megerte amugy megnyitni a topicot
meg azt is megmutathatna valaki, hogy hol mondtam, hogy nem kell, azt mondtam, hogy sokkal kevesebb kell)

This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 12 2017 03:17am
Member
Gold: 17,767.00
Sep 12 2017 03:18am
Quote (Cpt_Ghost @ Sep 12 2017 10:58am)
ha el tud jutni egy bizonyos szintre (ami már kb self aware) akkor tudja megverni, amúgy nem valószínű
mivel úgy építik az ai-t, hogy capelik az apm-et (300 körül valahol), mert annak nyilván nincs értelme, hogy mindent egyszerre csinál + közbe ilyen perfect microval egyesevel huzogatja szet a marinokat
es mivel az apm capelve van, es nincs full visionje az ai-nak, az embert (tehat mondjuk innovationt akinek top mechanikaja van) fejben kell megvernie, akar tobb meccsen ativelo mindgamet meg nem tud az ai jatszani nagyon perpill.
go-ban es sakkban is azert ver szarra az ai, mert teljes informacio birtokaban jatszik, mindent tud.

a self awarenessnek a kerdeshez semmi koze, az egy eleg filozofikus kerdeskor. szerintem te a kreativitasra gondolsz, de a fog of wart nem kreativitassal lehet legyozni hanem scoutinggal es a hianyzo adatok megfelelo megsaccolasaval. ez utobbiban az AI osszehasonlithatatlanul jobb lesz

az AI is tud felderiteni es a rendelkezesre allo reszleges infobol is tudja majd tartani a lepest es megfeleloen counterelni. nem ertem hogy a fog of wart miert tartod ilyen lekuzdhetetlen akadalynak

Member
Gold: 710.00
Quote (Cpt_Ghost @ 12 Sep 2017 11:17)
ezert a postert megerte amugy megnyitni a topicot

Quote (Cpt_Ghost @ 12 Sep 2017 10:58)
ha el tud jutni egy bizonyos szintre (ami már kb self aware) akkor tudja megverni, amúgy nem valószínű
mivel úgy építik az ai-t, hogy capelik az apm-et (300 körül valahol), mert annak nyilván nincs értelme, hogy mindent egyszerre csinál + közbe ilyen perfect microval egyesevel huzogatja szet a marinokat
es mivel az apm capelve van, es nincs full visionje az ai-nak, az embert (tehat mondjuk innovationt akinek top mechanikaja van) fejben kell megvernie, akar tobb meccsen ativelo mindgamet meg nem tud az ai jatszani nagyon perpill.
go-ban es sakkban is azert ver szarra az ai, mert teljes informacio birtokaban jatszik, mindent tud.

hát ezér meg méginkább
Member
Quote (sylke @ 12 Sep 2017 11:18)
hát ezér meg méginkább

olvass utana, ezt nem en talaltam ki
Member
Sep 12 2017 03:20am
Quote (SteelMeetsSteel @ 12 Sep 2017 11:18)
a self awarenessnek a kerdeshez semmi koze, az egy eleg filozofikus kerdeskor. szerintem te a kreativitasra gondolsz, de a fog of wart nem kreativitassal lehet legyozni hanem scoutinggal es a hianyzo adatok megfelelo megsaccolasaval. ez utobbiban az AI osszehasonlithatatlanul jobb lesz

az AI is tud felderiteni es a rendelkezesre allo reszleges infobol is tudja majd tartani a lepest es megfeleloen counterelni. nem ertem hogy a fog of wart miert tartod ilyen lekuzdhetetlen akadalynak

igazad van a kreativitas kozelebb van hozza
de a lenyeg megis a teljes informacio vs reszleges informacio
lehet scoutolni persze, de lehet azt denyolni is, lehet fakelni dolgokat, es lehet committolni. Az ai mostani szintjen ezt nem fogja tudni legyozni, de ezert kivalo terep az ai fejlesztesre, mert kibaszott nagy a kihivas

ja meg az ai nem kockaztat.

This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 12 2017 03:23am
Member
Gold: 0.00
Sep 12 2017 03:28am
Quote (Cpt_Ghost @ 12 Sep 2017 10:20)
igazad van a kreativitas kozelebb van hozza
de a lenyeg megis a teljes informacio vs reszleges informacio
lehet scoutolni persze, de lehet azt denyolni is, lehet fakelni dolgokat, es lehet committolni. Az ai mostani szintjen ezt nem fogja tudni legyozni, de ezert kivalo terep az ai fejlesztesre, mert kibaszott nagy a kihivas

ja meg az ai nem kockaztat.

meg nem dropol, ami kb a terran bio play lenyege

nem hasznalja ki a map adat lehetoseget sem, pl low groundra siegeolsz a tankokkal, majd high groundra bedropolsz es szarra lovod a lent levo tankkal a mineral linet es meg sorolhatnam
Member
Sep 12 2017 03:30am
Quote (Fej @ 12 Sep 2017 11:28)
meg nem dropol, ami kb a terran bio play lenyege

nem hasznalja ki a map adat lehetoseget sem, pl low groundra siegeolsz a tankokkal, majd high groundra bedropolsz es szarra lovod a lent levo tankkal a mineral linet es meg sorolhatnam

ezt viszont en se tudom eldonteni, hogy megtudna-e csinalni vagy nem
mert igazabol tanulhato dolognak gondolom mert nyilvan ellene is csinaljak majd csomot es valszeg egy ido utan o is hasznalni fogja mint toolt, de valamilyen szintu kreativitas ehhez is kell, hogy mikor erdemes/lehet meg hogy hova es mennyit
de mondjuk egy doomdrop szintu gamblet tenyleg nem tudom elkepzelni, hogy megcsinaljon az ai :D

This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 12 2017 03:31am
Member
Gold: 0.00
Sep 12 2017 03:33am
a topicrol eszembe jutott, hogy tominak meg mindig logok 600fgvel :/

nem felejtettem el thomas, csak egy lusta fereg vagyok es basztam eladni a cuccaim, de lehet egyszerubb lenne ha kuldenek valamit cserebe, vagy lehálnám
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111217Next
Add Reply New Topic New Poll