Quote (TresholdOfUniverse @ 15 Jan 2016 11:35)
en a legkevesbe se vagyok filmbuzi, de azert a 10 evvel elotti filmekhez kepest sokat fejlodtek latvanyvilagra, effektek minosegere/elterjedtsegere, erre talan nem muszaly peldakat hozni
a fejlodeshez meg nyilvan innovacio kell
a muveszi es tortenetbeli fejlodest emg leginkabb a celkozonseg kulturigenye szabja meg, ami valoszinuleg epp a masik iranyba fejlodik
jo, de az kit erdekel
marmint valakit nyilvan biztos, de most abban merni a filmipar fejlodeset, hogy jobban nez ki a robbanas, meg a cgi meg a kisfaszom, hat... (masreszt nem is feltetlenul ertek egyet, a jurassic park 1 meg mai szemmel nezve is kb tizenotszor jobban nez ki, mint pl a gods of egypt - es ezzel nem egy zs-kategorias syfy channeles foshoz hasonlitom, mert a GoE is blockbusternek keszul nagy szineszekkel)
vannak olyan retegfilmek, amiket kimondottan ezzel adnak el (pl. az avatar), de nekem ne mondja mar senki, hogy a force awakens latvanyvilaga pl nem volt kiemelkedo a 2015-os filmek kozul (foleg a cinematography), mert kb kirohogom
a postod masodik felere hoztam peldanak a boyhoodot, de kb az az egyetlen film, ami beugrik ilyen szempontbol, es az se igazan tortenetvezetesben ujitott, csak baromi egyedi modszerrel vettek fel es kesz