d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Pénzes Topik
Prev18910111216Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 26.00
Nov 25 2015 12:18pm
Itt: a geci bankok lehuzzak a jol informalt kepzett atlagmagyart. Szunjon meg az osszes.
Member
Gold: 280.00
Nov 25 2015 01:09pm
Quote (sylke @ Nov 25 2015 05:08pm)
szar dolog haladni a korral, de muszáj

Nem vagyok amugy egy konzervativ ember, szarni is a tabletemmel megyek, csak utalom hogy ra van az ember kényszerítve h bankoljon, mikozben az egesz intézmény arra specializalodik hogy miként gomboljon le minne tobb penzt az emberekrol.

Egyszer bementem a bankba hogy modositsam azt az összeget h mennyit lehet egyszerre levenni, es kaptam egy fel órás oktatást az új penzlehuzo kartyaakciorol

Lehet csak azert hanyok ettol az egesztol, ert faterom az osszes ilyen faszsagot beszopja, es magas keresete ellenére is adossagokba veri magat
Member
Gold: 411.00
Nov 25 2015 01:12pm
Quote (anyd @ 25 Nov 2015 20:09)
Nem vagyok amugy egy konzervativ ember, szarni is a tabletemmel megyek, csak utalom hogy ra van az ember kényszerítve h bankoljon, mikozben az egesz intézmény arra specializalodik hogy miként gomboljon le minne tobb penzt az emberekrol.

Egyszer bementem a bankba hogy modositsam azt az összeget h mennyit lehet egyszerre levenni, es kaptam egy fel órás oktatást az új penzlehuzo kartyaakciorol

Lehet csak azert hanyok ettol az egesztol, ert faterom az osszes ilyen faszsagot beszopja, es magas keresete ellenére is adossagokba veri magat

"kosz, de nem erdekel, csak orizd a suskamat tesa"
Member
Gold: 1,630.69
Nov 25 2015 01:13pm
Quote (anyd @ Nov 25 2015 08:09pm)

Svajcban nem is tudsz legalisan dolgozni ha nincsen bankszamlad ahova tudjak küldeni a fizetesedet.
Member
Gold: 280.00
Nov 25 2015 01:16pm
Quote (SummertimeClothes @ Nov 25 2015 08:12pm)
"kosz, de nem erdekel, csak orizd a suskamat tesa"

De az is csomo idő volt mire igazolni tudtam h enyem a kartya, minden igazolvanyom ellenére, mert nem emlékeztem pontosan mikor csináltattam, es elkertek a bankbol ahol csináltattam az aláírások es addig egy masik csávó bolsogitott
Quote (Karan2_Returned @ Nov 25 2015 08:13pm)
Svajcban nem is tudsz legalisan dolgozni ha nincsen bankszamlad ahova tudjak küldeni a fizetesedet.

Afaik nalunk is ez a helyzet
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Nov 25 2015 01:16pm
Quote (anyd @ 25 Nov 2015 20:09)

mondjuk melyik cég nem arról szól, hogy pénzt csikarjon ki mindenkiből
Member
Gold: 1.00
Nov 25 2015 01:18pm
Quote (Jancsipapa @ 25 Nov 2015 13:03)
Na most mosd meg a kezed, mert kicsit belelógott a bilibe
Szép és jó, amit mondasz, de addig az van, hogy a becsületes vállalkozó nem létezik, mert vagy becsületes és bezárhatja a gecibe a boltját, vagy okoskodik (nincs más lehetősége)
Anyumnak volt egy vállalkozása egész addig, amíg be nem hozták a pénztárgépesdit
Tizenéve nyitotta a boltot, a pénztárgép már akkor is (!) hatszámjegyű összegbe került, aztán kitalálták az online lófaszt, volt egy cég, aki ilyet pénztárgépeket árulhatott, a legolcsóbb gép került megint még egyszer százon felül
Ezt az összeget nem lehet kigazdálkodni, egy kisvállalkozásnak nem megy

Quote (bazdmegmarnemtudom @ 25 Nov 2015 13:13)
johat cp ilyen
en meg konyvelokent dolgozom muterral, eleg jol atlatom a kisebb cegek penzugyi helyzetet.

Lehet ám ezt bérelni is, illetve, ha kötelező lenne az nyilván más helyzetet teremtene.
Megint csak nem indok, hogy a kormány a saját zsebét tömte a navos pénztárgépekkel.
Ha lopnak és csalnak, úgy minden ötlet és megoldás szar.

Quote (Anarkin @ 25 Nov 2015 12:11)
mert nem tudsz róla, hogy elhagytad a pénztárcádat?
forró havidíjat fizetni smsért
lol cp pls

Mert csak a kártya birtokában lehet lopni a számláról pénzt?
lol anarkin pls
Member
Gold: 710.00
Nov 25 2015 01:24pm
Quote (anyd @ 25 Nov 2015 21:09)

nemtudom milyen bankokba jársz, nekem egyszer sem volt ilyen
vagy ha véletlenül elkezdte mondani akkor mondtam hogy kösz nem érdekel

én pl azt utálom hogy marika néni a tescoban a tizeseket számolja és ugy akar fizetni
aztán a kasszás meg visszaadja nekem
a kezét letörném annak aki igy fizet bárkinek is
Member
Gold: 10,257.50
Nov 25 2015 01:25pm
Quote (CyberPunk666 @ 25 Nov 2015 18:59)
Igen?
Ugyanezt mondtam.

Csak kiegészítettelek, mert féligazságot írtál.
Member
Gold: 1.00
Nov 25 2015 01:25pm
Quote (sylke @ 25 Nov 2015 21:24)
nemtudom milyen bankokba jársz, nekem egyszer sem volt ilyen
vagy ha véletlenül elkezdte mondani akkor mondtam hogy kösz nem érdekel

én pl azt utálom hogy marika néni a tescoban a tizeseket számolja és ugy akar fizetni
aztán a kasszás meg visszaadja nekem
a kezét letörném annak aki igy fizet bárkinek is

Ha nyanya van előtted, akkor tutira ötforintosokat fog számolni fél órán át. agyfaszt kapok.
Egy paypassos fizetés ma már gyorsabb egy készpénzesnél, ha bármennyit vissza kell adni. Márpedig ritkán jön ki koppra.

Quote (Genthor @ 25 Nov 2015 21:25)
Csak kiegészítettelek, mert féligazságot írtál.

A releváns részt kiemeltem.
Aki nettó 150k felett keres az nem szokta egyben kivenni szerintem. Ki az aki ilyen 200k hufokkal rohangál meg dugdos 180k-t otthon egy fiókban, ahová a fogyatékos öccse tolvaj barátai járnak füzezni?
Btw kösz a pontosítást amúgy.

This post was edited by CyberPunk666 on Nov 25 2015 01:27pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111216Next
Add Reply New Topic New Poll