Quote (Fej @ 14 Oct 2015 14:19)
nem biztos, hogy a nyilvanos wcben foldre pakolt uzsonnam annyira agasztott volna, foleg miutan osszefogdostak a ciganyok
te azert meg megetted?
/e:
amugy patriknak igaza van, egy jo es kenyelmes szarashoz hely kell
ezt azota erzem at igazan miota uj albiba koltoztem, ahol olyan kicsi a wc, hogy az oldalfalhoz tudok tamaszkodni kulazas kozben
pedig én ezt szeretem, néha jól jön amikor üvöltve szarok, hogy tudok támaszkodni a falnak
Quote (Vismajor @ 14 Oct 2015 13:39)
Én egyszer csajozás közben szartam össze magam majdnem basszus, pedig aranyos volt a lány
Reggelire kakaót ittam és akkor még nem tudtam, hogy ez végignyomja a szart a beleimen mint egy túlnyomásos lefolyó
Szal állok a buszmegállóban és csak egy csaj volt ott rajtam kívül szal szóba elegyedtem vele, mert csajozás easiest dolog ever
Hát a buszon azért rájöttem hogy ez az easiest dolog ever csak addig működik amíg nem vákuumig összeszorított farpofákkal kell ezt lekommunikálni, amikor így izzadságcsepp befolyik a szemedbe és a kukoricadaraboskulahurka már szurkálja a segged végét és közben csevegj arról, hogy milyen suliba jár meg mi a kedvenc állata :s
A beszélgetés persze úgy indult, hogy árpádhídig megyünk mindketten viszont nekem bécsi utnál az europarknál (v eurocenter mi a fasz van ott) megálljt intett a szükség meg kulabácsi, szal leiszkoltam a buszról
Emlékszem milyen rohadt jól jött h S alakban megy ott felfelé az ösvény mert így féloldalasan tudtam bakkecskeugrás-futás keverékben felfelé haladni, feltünésmentesen
Bazdki és bejárattól egyből ki volt táblázva h merre van a budi és annyira örültem
bemegyek és ilyen kis szar wc volt, csak 3 fülkével ÉS MIND HÁROM BE VOLT ZÁRVA -> itt olyan sokk ért hogy majdnem reflexből a mosdóba szartam afaik
Rájöttem h a szélső kettőben nincs senki csak a középsőben, nem is tudom miért voltak bezárva
már gondolkodtam hogy helyből beugrok az egyikbe mikor a középsőből kiszólt az ember hogy mia baj
mondom neki a szitut
erre rendes volt a hapi mert gyorsan kiiszkolt a wcből (bár lehet h azért mert mondtam neki, hogyha nem akkor a fogasra akasztott öltönyének a zsebébe fogok kullantani, lol jk)
Hú, de jó volt üvöltve telefosni a budit
És közben bejött két srác a budiba és látták h ott hagytam a földön az uzsonnámat emrt azért erre a szeánszra csak nem viszek már be ételt :s
és akkor még a fulladásos halál elkerülése végett hiperventilláló tüdőmmel még arra is kellett levegőt szorítsak h kiszóljak a kis cigányoknak h hagyják a kajámat a kecibe
10/10 sztori
de az az afaik mi a gecimet csinál ott?
majdnem a mosdóba szartam as far as i know
oké