Quote (BOSCH_CEO @ 10 Aug 2015 13:59)
es akkor en vagyok a hulye, mert ugy gondolom, hogy ez kene legyen a termeszetes (ahogy nyugaton egyebkent az is)
nem tartalak hulyenek, a fogalmazas modon rohogtem, hogy neked mar belegondolni is szornyu ^^
ahogy mar elottem tobben leirtak, nyugaton nem tul jellemzo, hogy sajat hazban elj (allamokban pl ha teljesen kifizetett hazban elsz, ne adj isten teglaepulet, eleg gazdagnak szamitasz)
attol meg messze vagyunk mikor az a normalis, hogy egy egyetemistanak a szulei alatesznek egy lakast es szerintem nem is feltetlenul baj, ha valamiert meg kell kuzdeni
mai vilagban még abszolut nem varhato el a szuloktol, hogy a gyereknek vegyenek egy lakast mire befejezi a sulit, szerencses vagy, hogy a szuleid ezt szamodra lehetove tudtak tenni, ennyi,
de semmi szornyu nincs abban, ha ezt magadnak kell megteremteni, a szornyu az ha lehetoseged sincs ra (pl olyan kontinensre / orszagba szulettel, hogy total eselytelen, esetleg fogyatekos vagy, stb, stb)
a csaladom eleg szegeny volt (anyumek talan kevesbe), de apameknal neha meg az etel is problemas volt, 5-en voltak testverek es a mamam egyedul tartotta el oket
mind az 5 testver egyetemet vegzett es mindegyik megteremtette a semmibol (zero anyaga tamogatas a szuloktol) a sajat hazat es sikeres vallalkozo (5-bol 4 a bmen vegzett egyebkent ;D)
asszem nagynenemeknek nincs sajat haza, mert usa-ban elnek new york mellett es berelnek egy csaladit