Quote (Cpt_Ghost @ Jan 17 2015 12:47pm)
Én csak kifiguráztam a véleményeteket, nem mondtam sehol, hogy náci vagy, meg senki más se, ezt már te mondod saját magadra

Leszarom én, hogy kinek mi a véleménye, de azt mondani, hogy az újságírók voltak a hibások azért mert lemészárolták őket valami idióta elmebeteg barmok mert lerajzolták a képzeletbeli barátjukat röhejes.
Már megint baromságokat beszélsz. Nem forgatjuk ki a liberalizmust. Ezt pont te és a hozzád hasonlók csinálják, liberálisnak lenni még mindig nem egyenlő azzal, hogy vakon tolerálsz meg elfogadsz mindent.
Pont pár oldallal ezelőtt írta Josheide, hogy szerinte nem kellenek határok, és nyugodtan anyázhassa mindenki a másikat. Szerintem ez kiforgatás, és felhasználása egy eszmének arra, hogy bármit megtehess büntetlenül.
Amúgy meg hogy érted azt, hogy még mindig nem egyenlő azzal, hogy vakon tolerálsz etc? Én sose mondtam ilyet.
De akkor vigyük le az alap szintre a beszélgetést:
Szerinted arról szól a liberalizmus, hogy te nyugodtan lekurvaanyázhasd Pistát, azért mert Jobbikos. Vagy jarabekg agymosott idótának hívjon egy öregasszonyt, akinek Biblia van a kezében?
Jó, tegyük fel, hogy igen, erről szól, és ez a dolgok rendje.
Akkor neked mégis mi bajod azzal, hogy Pista kiveri a fogadat, amiért lekurvaanyáztad?
Én meg lekurvaanyázom jarabekgt azért, mert nem tetszik ahogy megnyilvánult az idős asszony felé, és ő is nekem esik.
Ez aztán civilizált rendszer, gratulálok.
Quote (jarabekg @ Jan 17 2015 12:53pm)
>kérdezek tőled valamit
>majd a mérnökök megválaszolják
Nekem nem a véleményeddel van bajom, azzal legfeljebb nem értek egyet. Nekem a vitastílusoddal van bajom, mert nem lehet olyan emberrel beszélgetni, aki minden nem-egyetértés személyes támadásnak vesz, és úgy érzi támadással kell reagálnia rá, és nem észérvekkel. Emiatt sűrűn elveszik a gondolatod vita közben, és átmegy az egész veszekedésbe, ezért tartalak butának. Az, hogy a véleményed alapján egy tipikus elvakult jobbos vagy, ezzel az attitűddel elég sötét képet fest rólad.
Ne haragudj, de pont te kritizálod a vitastílusomat?
This post was edited by ZaturekManfred on Jan 17 2015 04:58am