d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Est-ce Que Tu Est Charlie? > Mit Gondolsz A Szolasszabadsagrol
Prev18910111243Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Jan 17 2015 04:33am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 17 2015 12:26pm)
mert ez van a postjaidban, szerinted mégis miért jön ki ez mindig
lehet, hogy nem mindenki más a hülye

egyebkent meg azon gondolkoztam eppen, hogy milyen furcsa is az, hogy pont akkor jottel vissza amikor vanek eltunt teljesen, es legalabb annyit vagy itt, mint vanek volt, holott neked erre nincs idod :~)

Magadból indulsz ki.

Itt nem én nézem a másikat hülyének, és legtöbbször próbálok tisztelettel megnyilvánulni a legsötétebb post felé is.

A legtöbbször nálatok visszafelé nem működnek a liberális elvek, hiszen jarabek szerint pl. minden vallásos ember agymosott nyomorék. A te véleményed, ami tele van provokatív megnyilvánulással élből el kell fogadni, de az ellenpólus a náci.

Amúgy meg ez a topic nem arról szól, hogy kit vélsz a multimnak, szóval a személyeskedést jó lenne, ha nem vinnéd bele.De amúgy sorry, hogy szombat délelőtt volt képem beszállni egy vitába, el is felejtettem, hogy nekem nincs rá időm. :)

This post was edited by ZaturekManfred on Jan 17 2015 04:35am
Member
Gold: 1.00
Jan 17 2015 04:40am
Quote (josheide @ 17 Jan 2015 12:28)
Utilitarian libertarian lehetsz

Utánanéztem, hogy mit is takar ez, de szerintem ezek ebben a formában működésképtelen elméleti rendszerek.
Legalábbis a társadalomnak még nagyon sokat kéne fejlődnie hozzá. Tele van olyanok tömegeivel, akik képtelenek bármire is a saját életük menedzselésében.

Meg kicsit zöldpárti is vagyok, tehát nálam a "nem árthat senkinek" inkább nem árthat senki és semminek, beleértve az állatokat és a természetet is.

Mondjuk minden irányban elítélem a szélsőségességet, lehet ezért sem passzol egyik sem, mert mindegyik egy jó alaptétel után tök radikális megvalósításúnak tűnik.
Member
Jan 17 2015 04:46am
Quote (ZaturekManfred @ Jan 17 2015 12:33pm)
Magadból indulsz ki.

Itt nem én nézem a másikat hülyének, és legtöbbször próbálok tisztelettel megnyilvánulni a legsötétebb post felé is.

A legtöbbször nálatok visszafelé nem működnek a liberális elvek, hiszen jarabek szerint pl. minden vallásos ember agymosott nyomorék. A te véleményed, ami tele van provokatív megnyilvánulással élből el kell fogadni, de az ellenpólus a náci.

Amúgy meg ez a topic nem arról szól, hogy kit vélsz a multimnak, szóval a személyeskedést jó lenne, ha nem vinnéd bele.De amúgy sorry, hogy szombat délelőtt volt képem beszállni egy vitába, el is felejtettem, hogy nekem nincs rá időm. :)

Amint mondtam: azért rossz ebben a formában a liberalizmus, mert a hozzátok hasonló provokatív emberek kiforgatják és mögé bújnak.

Ezt tette az újság is, és a világ a terroristákon van felháborodva.

Ha te odamész egy oroszlánhoz és elkezded ütögetni a fejét, mert jogodban áll, szerintem nem az oroszlán lesz a bűnös, amiért a maga primitív módján megnyilvánulva a torkodnak ugrik. Ha ezek a jó liberális francia újságírók ennyire lenézik az iszlám világot, annyi eszük lehetne (ha állításuk szerint ők az okosabbak), hogy tudják meddig lehet elmenni és mikor fog az oroszlán a torkuknak ugrani.

Nekem erről ez a véleményem. Aki provokál számoljon a következményekkel és ne bújjon egy olyan eszme mögé, amit nem erre a célra alkottak, hanem azért, hogy bár sokszínűek vagyunk, de képesek legyünk egymást tiszteletben tartva kulturáltan egymás mellett élni.

Ennyi.

Quote (Cpt_Ghost @ Jan 17 2015 12:47pm)
Én csak kifiguráztam a véleményeteket, nem mondtam sehol, hogy náci vagy, meg senki más se, ezt már te mondod saját magadra :D Leszarom én, hogy kinek mi a véleménye, de azt mondani, hogy az újságírók voltak a hibások azért mert lemészárolták őket valami idióta elmebeteg barmok mert lerajzolták a képzeletbeli barátjukat röhejes.

Pedig sajnos valahol ők (is) voltak a hibásak.

This post was edited by ZaturekManfred on Jan 17 2015 04:48am
Member
Gold: 80.00
Jan 17 2015 04:47am
Quote (ZaturekManfred @ 17 Jan 2015 11:33)
Magadból indulsz ki.

Én csak kifiguráztam a véleményeteket, nem mondtam sehol, hogy náci vagy, meg senki más se, ezt már te mondod saját magadra :D Leszarom én, hogy kinek mi a véleménye, de azt mondani, hogy az újságírók voltak a hibások azért mert lemészárolták őket valami idióta elmebeteg barmok mert lerajzolták a képzeletbeli barátjukat röhejes.
Quote (ZaturekManfred @ 17 Jan 2015 11:46)
Amint mondtam: azért rossz ebben a formában a liberalizmus, mert a hozzátok hasonló provokatív emberek kiforgatják és mögé bújnak.

Ha te odamész egy oroszlánhoz és elkezded ütögetni a fejét, mert jogodban áll, szerintem nem az oroszlán lesz a bűnös, amiért a maga primitív módján megnyilvánulva a torkodnak ugrik. Ha ezek a jó liberális francia újságírók ennyire lenézik az iszlám világot, annyi eszük lehetne (ha állításuk szerint ők az okosabbak), hogy tudják meddig lehet elmenni és mikor fog az oroszlán a torkuknak ugrani.

Nekem erről ez a véleményem. Aki provokál számoljon a következményekkel és ne bújjon egy olyan eszme mögé, amit nem erre a célra alkottak, hanem azért, hogy bár sokszínűek vagyunk, de képesek legyünk egymást tiszteletben tartva kulturáltan egymás mellett élni.

Ennyi.

Már megint baromságokat beszélsz. Nem forgatjuk ki a liberalizmust. Ezt pont te és a hozzád hasonlók csinálják, liberálisnak lenni még mindig nem egyenlő azzal, hogy vakon tolerálsz meg elfogadsz mindent.

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 17 2015 04:48am
Member
Gold: 13,000.00
Jan 17 2015 04:48am
csak a buzi párok gyerekeinek jár a szólásszabadság
Member
Jan 17 2015 04:50am
és már látom is a postot, hogy akkor a charlie hebdot miért kell elfogadni
Member
Gold: 5,390.00
Jan 17 2015 04:53am
Quote (ZaturekManfred @ Jan 17 2015 11:46am)

Ennyi.

Pedig sajnos valahol ők (is) voltak a hibásak.

>kérdezek tőled valamit
>majd a mérnökök megválaszolják

Nekem nem a véleményeddel van bajom, azzal legfeljebb nem értek egyet. Nekem a vitastílusoddal van bajom, mert nem lehet olyan emberrel beszélgetni, aki minden nem-egyetértés személyes támadásnak vesz, és úgy érzi támadással kell reagálnia rá, és nem észérvekkel. Emiatt sűrűn elveszik a gondolatod vita közben, és átmegy az egész veszekedésbe, ezért tartalak butának. Az, hogy a véleményed alapján egy tipikus elvakult jobbos vagy, ezzel az attitűddel elég sötét képet fest rólad.
Member
Jan 17 2015 04:56am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 17 2015 12:47pm)

Már megint baromságokat beszélsz. Nem forgatjuk ki a liberalizmust. Ezt pont te és a hozzád hasonlók csinálják, liberálisnak lenni még mindig nem egyenlő azzal, hogy vakon tolerálsz meg elfogadsz mindent.

Pont pár oldallal ezelőtt írta Josheide, hogy szerinte nem kellenek határok, és nyugodtan anyázhassa mindenki a másikat. Szerintem ez kiforgatás, és felhasználása egy eszmének arra, hogy bármit megtehess büntetlenül.

Amúgy meg hogy érted azt, hogy még mindig nem egyenlő azzal, hogy vakon tolerálsz etc? Én sose mondtam ilyet.

De akkor vigyük le az alap szintre a beszélgetést:

Szerinted arról szól a liberalizmus, hogy te nyugodtan lekurvaanyázhasd Pistát, azért mert Jobbikos. Vagy jarabekg agymosott idótának hívjon egy öregasszonyt, akinek Biblia van a kezében?

Jó, tegyük fel, hogy igen, erről szól, és ez a dolgok rendje.

Akkor neked mégis mi bajod azzal, hogy Pista kiveri a fogadat, amiért lekurvaanyáztad?

Én meg lekurvaanyázom jarabekgt azért, mert nem tetszik ahogy megnyilvánult az idős asszony felé, és ő is nekem esik.

Ez aztán civilizált rendszer, gratulálok.

Quote (jarabekg @ Jan 17 2015 12:53pm)
>kérdezek tőled valamit
>majd a mérnökök megválaszolják

Nekem nem a véleményeddel van bajom, azzal legfeljebb nem értek egyet. Nekem a vitastílusoddal van bajom, mert nem lehet olyan emberrel beszélgetni, aki minden nem-egyetértés személyes támadásnak vesz, és úgy érzi támadással kell reagálnia rá, és nem észérvekkel. Emiatt sűrűn elveszik a gondolatod vita közben, és átmegy az egész veszekedésbe, ezért tartalak butának. Az, hogy a véleményed alapján egy tipikus elvakult jobbos vagy, ezzel az attitűddel elég sötét képet fest rólad.

Ne haragudj, de pont te kritizálod a vitastílusomat?

This post was edited by ZaturekManfred on Jan 17 2015 04:58am
Member
Jan 17 2015 04:57am
Quote (ZaturekManfred @ 17 Jan 2015 11:56)
Pont pár oldallal ezelőtt írta Josheide, hogy szerinte nem kellenek határok, és nyugodtan anyázhassa mindenki a másikat. Szerintem ez kiforgatás, és felhasználása egy eszmének arra, hogy bármit megtehess büntetlenül.

Amúgy meg hogy érted azt, hogy még mindig nem egyenlő azzal, hogy vakon tolerálsz etc? Én sose mondtam ilyet.

De akkor vigyük le az alap szintre a beszélgetést:

Szerinted arról szól a liberalizmus, hogy te nyugodtan lekurvaanyázzam Pistát, azért mert Jobbikos. Vagy jarabekg agymosott idótának hívjon egy öregasszonyt, akinek Biblia van a kezében?

Jó, tegyük fel, hogy igen, erről szól, és ez a dolgok rendje.

Akkor neked mégis mi bajod azzal, hogy Pista kiveri a fogadat, amiért lekurvaanyáztad?

Én meg lekurvaanyázom jarabekgt azért, mert nem tetszik ahogy megnyilvánult az idős asszony felé, és ő is nekem esik.

Ez aztán civilizált rendszer, gratulálok.

na ebből a postból tökéletesen látszik, hogy kurvára nem érted még az alap elveit se a liberalizmusnak, mint ahogy mo-n az emberek nagyrésze, nem is csodálom, hogy vityának sikerült megtennie ellenségképpé :D
Member
Jan 17 2015 04:59am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 17 2015 12:57pm)
na ebből a postból tökéletesen látszik, hogy kurvára nem érted még az alap elveit se a liberalizmusnak, mint ahogy mo-n az emberek nagyrésze, nem is csodálom, hogy vityának sikerült megtennie ellenségképpé :D

Te viszont tökéletesen érted, és azok is, akik szerint semmi rossz nincs abban, ha direktben provokálsz és megalázol egy embert, vallást vagy nézetet.
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111243Next
Add Reply New Topic New Poll