d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Daily Filozofia Topic
Prev18910111213Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 6,440.13
Jan 2 2015 12:05pm
Ha elvették Ceciliatól akaratának ellenére, akkor neki. Ha máshogy vált meg tőle, akkor gondolom kapott érte valamit cserébe (plusz úgyis tud magának újat csinálni).

Az első között meg valószínűleg valami szubjektív indokkal döntenék.
Member
Gold: 80.00
Jan 2 2015 12:31pm
Tfw azota se ertem haza
Member
Gold: 3,747.73
Jan 2 2015 12:39pm
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 2 2015 07:31pm)
Tfw azota se ertem haza

kurvára felröhögtem
Member
Gold: 80.00
Jan 2 2015 12:40pm
Quote (Vismajor @ 2 Jan 2015 19:39)
kurvára felröhögtem

Mér
Member
Gold: 3,747.73
Jan 2 2015 12:44pm
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 2 2015 07:40pm)
Mér

Nem tudom
Member
Gold: 69.85
Jan 2 2015 02:42pm
Quote (GoreKnight9 @ 2 Jan 2015 15:06)
Annanak adnam
Egyreszt tetszik a neve masreszt en is jatszottam hangszeren es sosem adtam volna oda olyannak aki nem tud rajta jatszani

Hat amugy ja. Meg a vegen Bela a szomszedomba koltozik es egesz nap fujja azt a szart raadasul hamisan. Kosz nem, inkabb furulyazzon szepen Anna.

Amugy meg minden fontosabb opcio el lett love mar a topicban, szoval vouch talkinal.
Member
Gold: 69.85
Jan 2 2015 02:47pm
Amugy meg wtf, azert mert Bela azt mondja "van mas jatekuk" = A es C penzesek? Kitudja lehet annanak is egy kukabol turt barbibabaja van, amin analis izgatokent hasznalt elotte mondjuk Cecilia apja. Meg mi az, hogy Bela nem tud jatszani massal? Jatszon sajat magaval akkor.
Member
Gold: 343.00
Jan 2 2015 02:53pm
Quote (Baleee @ Jan 2 2015 08:47pm)
AMeg mi az, hogy Bela nem tud jatszani massal? Jatszon sajat magaval akkor.

dont go full fidesz
Member
Gold: 1.21
Jan 2 2015 03:01pm
Quote (josheide @ 2 Jan 2015 14:01)
Kepzelj el harom gyereket Annat, Belat, es Ceciliat. Az a feladatod, hogy a harom gyerek kozul az egyiknek odaadj egy furulyat.
A harom gyerek a kovetkezokepp ervel (egyikuk sem hazudik):

Anna: Add nekem a furulyat, mert csak en tudok jatszani rajta.

Bela: Add nekem a furulyat, mert a tobbieknek vannak mas jatekaik is, en szegeny vagyok es csak ez a furulyam lenne.

Cecilia: Add nekem a furulyat, mert en faragtam.

Nincs jo valasz, kivancsi vagyok a velemenyetekre.

inb4 anyadnak, es variaciok erre a temara :D

Nyilván értem, hogy a példa célzottan egyáltalán nem szó szerint veendő, de szarok rá, hogy mire célozgatsz, le ezt írtad. Naszóval

Annának nem adnám, elmagyaráznám neki, hogy semmit nem jelent az, hogy megtanították valahogy játszani. Gyerek még, nyilván nem egy fülorgazmus hallgatni a játékát, meg kell még értenie, hogy a tanultság csak elenyésző módon függ össze a valós képességekkel, nem mellesleg a tanultság ténye önmagában egyáltalán nem oka semmilyen jutalmazásnak.

Bélának nem adnám, elmagyaráznám neki, hogy a puszta tény, hogy semmije sincs, nem indok arra, hogy mástól kérjen. Törekedjen a későbbiekben hasznos képességek megszerzésére, vagy ha furulyára van szüksége, akkor törekedjen a tökéletesen haszontalan, furulyafaragás elsajátítására.

Cecíliának nem adnám, elmagyaráznám neki, hogy bár valóban ő csinálta a furulyát, de egyrészt még gyerek, másrészt lány, ezekből kifolyólag a furulya nyilvánvalóan nem csak hogy nem kiváló, de talán még szarnak is kár lenne nevezni. A jövőben próbáljon meg hasznosabb képességeket elsajátítani, amelyek gyümölcsét nem lehet majd tőle elvenni.

Mindezek után a gyerekek orra előtt felgyújtanám a picsába a furulyát, kihangsúlyozva annak fölöslegességét. Megerősíteném továbbá a gyerekekben a saját fölöslegességük és haszontalanságuk gondolatát, bízva abban, hogy a jövőben nem akadnak le egy kibaszott furulyán.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jan 2 2015 03:04pm
Quote (bbaallaaggee @ 2 Jan 2015 22:01)
Nyilván értem, hogy a példa célzottan egyáltalán nem szó szerint veendő, de szarok rá, hogy mire célozgatsz, le ezt írtad. Naszóval

Annának nem adnám, elmagyaráznám neki, hogy semmit nem jelent az, hogy megtanították valahogy játszani. Gyerek még, nyilván nem egy fülorgazmus hallgatni a játékát, meg kell még értenie, hogy a tanultság csak elenyésző módon függ össze a valós képességekkel, nem mellesleg a tanultság ténye önmagában egyáltalán nem oka semmilyen jutalmazásnak.

Bélának nem adnám, elmagyaráznám neki, hogy a puszta tény, hogy semmije sincs, nem indok arra, hogy mástól kérjen. Törekedjen a későbbiekben hasznos képességek megszerzésére, vagy ha furulyára van szüksége, akkor törekedjen a tökéletesen haszontalan, furulyafaragás elsajátítására.

Cecíliának nem adnám, elmagyaráznám neki, hogy bár valóban ő csinálta a furulyát, de egyrészt még gyerek, másrészt lány, ezekből kifolyólag a furulya nyilvánvalóan nem csak hogy nem kiváló, de talán még szarnak is kár lenne nevezni. A jövőben próbáljon meg hasznosabb képességeket elsajátítani, amelyek gyümölcsét nem lehet majd tőle elvenni.

Mindezek után a gyerekek orra előtt felgyújtanám a picsába a furulyát, kihangsúlyozva annak fölöslegességét. Megerősíteném továbbá a gyerekekben a saját fölöslegességük és haszontalanságuk gondolatát, bízva abban, hogy a jövőben nem akadnak le egy kibaszott furulyán.

erről tolhatnánk egy száz oldalas hitvitát egy másik topik keretein belül
i disagree
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111213Next
Add Reply New Topic New Poll