d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Szereted A Karacsonyt? > Igen Nem
Prev18910
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 6,440.13
Dec 30 2014 11:09am
Quote (Senee @ Dec 30 2014 05:52pm)
láttam már btw, megnéztem megint
és ezt mondjuk tuti nem csinálnám hát ehhez a sima élethez kellő erőnél jóval többre lenen szükség
inkább elmennék egy országba ahol engedélyezik az eutanáziát bár gondolom akkor arrol tudnék ha lenne olyan ahova bárhonnan mehet ember mert mindenki odamenne

Azért mindenféle betegség nélkül szerintem sehol nem segítenek a halálba. Hivatalosan.

A többit majd elolvasom később.
Member
Gold: 343.00
Dec 30 2014 11:10am
Quote (beni @ Dec 30 2014 05:09pm)
Azért mindenféle betegség nélkül szerintem sehol nem segítenek a halálba. Hivatalosan.

A többit majd elolvasom később.

jaja
úgy gondoltam, hogyha megkapnám a rákot

bár gondolom előbb szenvednem kéne, hogy lássák megérdemlem
mert még a halált se adják ingyen
Member
Dec 30 2014 11:20am
Quote (Senee @ Dec 30 2014 06:10pm)
jaja
úgy gondoltam, hogyha megkapnám a rákot

bár gondolom előbb szenvednem kéne, hogy lássák megérdemlem
mert még a halált se adják ingyen

Elolvastam. Agyrák.

Plusz nem akarsz te meghalni, csak a helyzetedben jól esik elégedetlenkedni.
Member
Dec 30 2014 11:32am
Quote (beni @ Dec 30 2014 05:20pm)
Elolvastam. Agyrák.

Plusz nem akarsz te meghalni, csak a helyzetedben jól esik elégedetlenkedni.

az mondjuk biztos, hogy inkább a lottó ötöst választanám mint a halált
Member
Dec 31 2014 05:15am
Quote (Senee @ Dec 30 2014 06:32pm)
az mondjuk biztos, hogy inkább a lottó ötöst választanám mint a halált

melyik problémád oldaná meg a nyeremény?

csak mert nem akarsz se barátokat, se semmit, csak wowozni
Member
Gold: 10.00
Dec 31 2014 05:33am
Quote (Senee @ Dec 30 2014 05:52pm)
láttam már btw, megnéztem megint
és ezt mondjuk tuti nem csinálnám hát ehhez a sima élethez kellő erőnél jóval többre lenen szükség
inkább elmennék egy országba ahol engedélyezik az eutanáziát bár gondolom akkor arrol tudnék ha lenne olyan ahova bárhonnan mehet ember mert mindenki odamenne

de akkor meg ezért kell már most elkezdeni gyüjteni azt az 500k-t meg beszerezni vmi gyors "gombnyomásos" halált
én nem küzdenék az életért amit amugy is értelmetlennek tartok.. igen, mondom így, hogy semmi bajom nincs és nem volt még ilyen betegségem
de nem. és ezért nem is akarok barátnőt meg barátokat meg semmit.. ne legyen semmi ami megnehezítené meg arra sarkallna, hogy küzdjek.. igyekszem mindennel meg mindenkivel megszakítani a kapcsolatot
persze melohelyen normális vagyok meg a legjobb tudásom szerint igyekszem végezni mindig a dolgom ezért nincs is sztem baja velem senkinek és ezzel a részével nekem sem de ha olyan dologra terelödik a szo hogy bármilyen modon a magánéletbe belépne vki akkor (ofc normálisan azt is) de lemondom vagy dodgeolok valahogy

kajak nincs kedvem küzdeni, mindenhol elmondani, mindenkivel megértetni, minden érdek szálat felgöngyölíteni - ezáltal megérteni, hogy miért nem akarja a változást vagy etc- és ofc lehet erre mondani hogy kifogás dehát ebből áll az élet mindenkin túl kell verekedni magad hát nekem ehhez nincs kedvem 0-24 küzdelem
így viszont nem jutok sehova ami meg szintén nem jó
szóval sehogy sem jó
szóval szarok rá

és azt is tudom ti gondoljátok normálisan csak totál pointless mégcsak foglalkozni is vele(m) mert zsigerből vagyok az egész szar ellen és hiába ismerem el, hogy hogy a normális (normálisnak lenni egy normálatlan világban faszság meg errol is könyvet lehetne irni lol)
áh faszom
tényleg pointless és most kitöröltem az egészet hogy szarok erre is de megigértem megnézem akkor már írok választ is
amekkora szardarab vagyok már csak azért is megérdemelnék egy ilyet mint ennek a lánynak volt és annak örülnék a legjobban ha egyből el is égnék a faszba, hogy ne kelljen mnden kibaszott évben szerencsétlen anyáméknak kimenni a gecis siromhoz amit több százezerért csináltattak/váltottak ki a gecis egyháznál vagy faszomtudja kinél meg hogy a gecis pap elmondja a faszságait több tizezerér aztán bemenjen és leszopkodja egy 10 éves faszát
hányok az egésztől az lenne a legjobb ha becsapodna egy kibaszott meteorit ebbe a faszrákos mételybe

w/e
ezt igy elolvasva nem is csodálom itt is ennyien utálnak hát kinek van kedve huszonévesen egy ilyen lehuzo szarságon gondolkodni
mai fiatalságnak meg pont erre van szüksége Kappa hogy mégjobban lelegyen húzva
már csak ezért is teljesen jo lesz ha meghalok minél előbb
így legalább aki később idejön nem olvassa ezt a szart
családot alapit meg gyereket nevel azt él egy normális életet azt kész

már kétszer kitöröltem az egészet de mostmár itt hagyom
mehet a flame meg a köpködés

kezdj el drogozni, majd szebben latod ezt a rakas fost
Member
Dec 31 2014 05:40am
Quote (beni @ Dec 31 2014 11:15am)
melyik problémád oldaná meg a nyeremény?

csak mert nem akarsz se barátokat, se semmit, csak wowozni

azt hogy lekerülni a vállamról az a bizonyítási nyomás, hogy na KEZDJ NEKI AZ ÉLETNEK, KÜZDJ, ÉRJ EL EREDMÉNYT, GYERÜNK
amihez az kell, hogy én társadalmi hálót építsek, hogy én társadalmi kapcsolatokra tegyek szert (anélkül nem jut senki sehova) meg aktívnak lenni mindig mindenkoron és küzdeni 24/7

és nekem ehhez nincs kedvem és nem is csinálom namármost emiatt nem jutok sehova és ezért csak vergődök mert a lowlife nekem nem kell hogy kiflit eszek vizet iszok, (nem ahhoz szoktattak hozzá, de küzdenem sem kellett az a baj az életszinvonalért)
szoval meg vagyok kb lőve ez egy ördögi kör

ha lenne pénzem végre nem kéne ezt a sok szar társadalmi dolgot csinalni, hogy előrébb jusson az ember álmosoly, jópofizás jóhelyen, új kapcsolatok szerzése ezért aztán pozicionálás, versengés az adott munkatársakkal akik szintén feljebb szeretnének lépni etc hányok az egésztől
visszamennék edzésre és sokkal könnyebben oldódnék fel, vennék mindent mindenféle ilyen buzi nyomás nélkül a vállamon
ha megismerek vkit akkor felviszem a saját lakásomba és nincsenek ott anyámék és akkor bennem meg a kisebbség érzet hogy na baszdmeg mit gondol rolam ez a nöstény 28 vagyok azt anyám itt van köszön h SZIA TÜNDÉRBOGÁRKÁM wtf emiatt fel se áll a faszom mert ugy érzem magam mint egy ovodás szardarab

nem lenne semmi kötelező és kakor kelnék amikor szeretnék és nem kéne beosztanom meg az orát néznem hogy jaj még aludhatok ennyit és ennyit mert ekkor meg akkor fixen kelnem kell meg ide kell mennem oda kell mennem
és nem, nem ez a "jaj egy pár hónap mulva megunnád, mert mindenki csinalna vmit"
én kurvára igy éltem az egyetem alatt és ezért lettem dropout és kurva jo volt életem legszebb évei azt leszámitva hogy anyámék emiatt belémöltek feleslegesen (ill hát szereztem azért 77/180 kreditet) 1,4 milliót és ezért is szarul érzem magam és meg is érdemlem dögöljek meg de én úgy akarok élni anélkül hogy bákrinek felelnék meg felelősséggel tartoznék meg ilyen geciségek
feltalálnám én magam ha kurvára unatkozom mert szeretek foglalkozni a kutyákkal és voltam már önkénteskedni menhelyen is és nekik szivesen is segitek mert jobban szeretem öket mint ezt a fasz társadalmat vagy báermlelyik tagját

agagjléagfkalfű
...
könyvet irhatnék erről be is fejezem
mulassatok jol sylveszter etc
Member
Dec 31 2014 05:54am
Quote (Coolface @ Dec 31 2014 11:33am)
kezdj el drogozni, majd szebben latod ezt a rakas fost

az én drogom a wow

csak hát igen az a baj vele hogy nem tompítja eléggé el az agyam

agyhalottnak kéne lenni azt örülni annak is ha berepül egy légy és az orromra száll

ez a hely amúgy sztem maga a pokol
isten halott és nem is tudunk róla
a sátán már rég legyőzte és kénye kedve szerint szórakozik velünk
Member
Gold: 3,000.00
Dec 31 2014 05:54am
Quote (Senee @ Dec 31 2014 12:40pm)
azt hogy lekerülni a vállamról az a bizonyítási nyomás, hogy na KEZDJ NEKI AZ ÉLETNEK, KÜZDJ, ÉRJ EL EREDMÉNYT, GYERÜNK
amihez az kell, hogy én társadalmi hálót építsek, hogy én társadalmi kapcsolatokra tegyek szert (anélkül nem jut senki sehova) meg aktívnak lenni mindig mindenkoron és küzdeni 24/7

és nekem ehhez nincs kedvem és nem is csinálom namármost emiatt nem jutok sehova és ezért csak vergődök mert a lowlife nekem nem kell hogy kiflit eszek vizet iszok, (nem ahhoz szoktattak hozzá, de küzdenem sem kellett az a baj az életszinvonalért)
szoval meg vagyok kb lőve ez egy ördögi kör

ha lenne pénzem végre nem kéne ezt a sok szar társadalmi dolgot csinalni, hogy előrébb jusson az ember álmosoly, jópofizás jóhelyen, új kapcsolatok szerzése ezért aztán pozicionálás, versengés az adott munkatársakkal akik szintén feljebb szeretnének lépni etc hányok az egésztől
visszamennék edzésre és sokkal könnyebben oldódnék fel, vennék mindent mindenféle ilyen buzi nyomás nélkül a vállamon
ha megismerek vkit akkor felviszem a saját lakásomba és nincsenek ott anyámék és akkor bennem meg a kisebbség érzet hogy na baszdmeg mit gondol rolam ez a nöstény 28 vagyok azt anyám itt van köszön h SZIA TÜNDÉRBOGÁRKÁM wtf emiatt fel se áll a faszom mert ugy érzem magam mint egy ovodás szardarab

nem lenne semmi kötelező és kakor kelnék amikor szeretnék és nem kéne beosztanom meg az orát néznem hogy jaj még aludhatok ennyit és ennyit mert ekkor meg akkor fixen kelnem kell meg ide kell mennem oda kell mennem
és nem, nem ez a "jaj egy pár hónap mulva megunnád, mert mindenki csinalna vmit"
én kurvára igy éltem az egyetem alatt és ezért lettem dropout és kurva jo volt életem legszebb évei azt leszámitva hogy anyámék emiatt belémöltek feleslegesen (ill hát szereztem azért 77/180 kreditet) 1,4 milliót és ezért is szarul érzem magam és meg is érdemlem dögöljek meg de én úgy akarok élni anélkül hogy bákrinek felelnék meg felelősséggel tartoznék meg ilyen geciségek
feltalálnám én magam ha kurvára unatkozom mert szeretek foglalkozni a kutyákkal és voltam már önkénteskedni menhelyen is és nekik szivesen is segitek mert jobban szeretem öket mint ezt a fasz társadalmat vagy báermlelyik tagját

agagjléagfkalfű
...
könyvet irhatnék erről be is fejezem
mulassatok jol sylveszter etc

igazabol tenyleg konyvet kene irnod, azzal dolgozol is, de akkor kelsz amikor akarsz, ugy osztod be a napod ahogy akarod etc
Member
Dec 31 2014 07:18am
Quote (Taszilo.^ @ Dec 31 2014 11:54am)
igazabol tenyleg konyvet kene irnod, azzal dolgozol is, de akkor kelsz amikor akarsz, ugy osztod be a napod ahogy akarod etc

megnyerném a lottót azt is megcsinálnám lehet

de igy meg most megszervezni ismeretség lehuzás mert nem tudom mi hogy van akkor etcetc mindenkivel meg mégtöbb etc
fasznak nincs hozzá kedve

Quote (Senee @ Dec 31 2014 11:40am)

és itt jön mindenki a faszságával hogy jaj majd ha nem lenne meg sirnál örülni kéne hogy van meg mondják a példát a gyerekröl aki árvaházba nőtt fel de omg mi a kurvaisten

ezt is magyarázni mindenhol megh megértetni meg faszom kurvára semmi kedvem küzdeni minden egyes emberrel

mert kurvára örülök neki h van és jó
és jó hogy szeret
itt arrol van szó hogy nehéz lenne váltogatni olyan kurvaélesen a szerepeimet h férfi-baszok és gyerek omg nem tudom ellátni mind a két szerepet egyszerre h férfinek tünjek a nönek amitöl ugy érezzem is magam és tudjak baszni meg még ráadásul oh shit nem is tudom mi a fasznomnak irom most is ki a faszt akarok meggyözni és miröl semmi értelme az egésznek faszom tele van megyek inkább játszani
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910
Add Reply New Topic New Poll