Quote (beni @ Dec 31 2014 11:15am)
melyik problémád oldaná meg a nyeremény?
csak mert nem akarsz se barátokat, se semmit, csak wowozni
azt hogy lekerülni a vállamról az a bizonyítási nyomás, hogy na KEZDJ NEKI AZ ÉLETNEK, KÜZDJ, ÉRJ EL EREDMÉNYT, GYERÜNK
amihez az kell, hogy én társadalmi hálót építsek, hogy én társadalmi kapcsolatokra tegyek szert (anélkül nem jut senki sehova) meg aktívnak lenni mindig mindenkoron és küzdeni 24/7
és nekem ehhez nincs kedvem és nem is csinálom namármost emiatt nem jutok sehova és ezért csak vergődök mert a lowlife nekem nem kell hogy kiflit eszek vizet iszok, (nem ahhoz szoktattak hozzá, de küzdenem sem kellett az a baj az életszinvonalért)
szoval meg vagyok kb lőve ez egy ördögi kör
ha lenne pénzem végre nem kéne ezt a sok szar társadalmi dolgot csinalni, hogy előrébb jusson az ember álmosoly, jópofizás jóhelyen, új kapcsolatok szerzése ezért aztán pozicionálás, versengés az adott munkatársakkal akik szintén feljebb szeretnének lépni etc hányok az egésztől
visszamennék edzésre és sokkal könnyebben oldódnék fel, vennék mindent mindenféle ilyen buzi nyomás nélkül a vállamon
ha megismerek vkit akkor felviszem a saját lakásomba és nincsenek ott anyámék és akkor bennem meg a kisebbség érzet hogy na baszdmeg mit gondol rolam ez a nöstény 28 vagyok azt anyám itt van köszön h SZIA TÜNDÉRBOGÁRKÁM wtf emiatt fel se áll a faszom mert ugy érzem magam mint egy ovodás szardarab
nem lenne semmi kötelező és kakor kelnék amikor szeretnék és nem kéne beosztanom meg az orát néznem hogy jaj még aludhatok ennyit és ennyit mert ekkor meg akkor fixen kelnem kell meg ide kell mennem oda kell mennem
és nem, nem ez a "jaj egy pár hónap mulva megunnád, mert mindenki csinalna vmit"
én kurvára igy éltem az egyetem alatt és ezért lettem dropout és kurva jo volt életem legszebb évei azt leszámitva hogy anyámék emiatt belémöltek feleslegesen (ill hát szereztem azért 77/180 kreditet) 1,4 milliót és ezért is szarul érzem magam és meg is érdemlem dögöljek meg de én úgy akarok élni anélkül hogy bákrinek felelnék meg felelősséggel tartoznék meg ilyen geciségek
feltalálnám én magam ha kurvára unatkozom mert szeretek foglalkozni a kutyákkal és voltam már önkénteskedni menhelyen is és nekik szivesen is segitek mert jobban szeretem öket mint ezt a fasz társadalmat vagy báermlelyik tagját
agagjléagfkalfű
...
könyvet irhatnék erről be is fejezem
mulassatok jol sylveszter etc