d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sub Lotto Topic
Prev18910111233Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 4.20
Mar 30 2015 03:32am
Quote (Karan2_Returned @ 30 Mar 2015 10:31)
De dolgozol par honapot, vegigszenveded, utana dözsölsz a kedvedre következö szezonig.

Nem birja megerteni
Member
Gold: 1,565.00
Mar 30 2015 03:45am
Quote (Senee @ 30 Mar 2015 11:25)
egy ismerösöm szakácksodik kint és mondja hajtás van ezerrel 12-14 óra etc

HÁ NEM VAGYOK ÉN ÁLAT
IGÁSLÓ

inkább megvárom a levelet, hogy felkérnek magyarország miniszterelnökének
de csak úgy fogadom el, ha pestről idegörgetik a pirosszönyeget

fasz se akar tenni meg kuzdeni
hát ha ebbe belekezdenék az egész élet nem szólna másról csak a küzdelemről
először az egzisztencia aztán belegabalyodnék a témába, család, gyerek
küzdelem küzdelem küzdelem
minden téren

fasz se akar küzdeni
hagyjanak békén a picsába élni ahogy én akarok

LOL ezzel a gyerekkel nagy a szimpátiám még a végén haverok leszünk :D
lofasz értelme nincs küzdeni , amikor még a 4 karikás gyárban ahol a húzóelv a fontos csak azt nem mondták hogy még a budira is sorba kell állni meg 10000 emberre van 1 darab büfé 2 óránként kapsz 10 perc szünetet amikor eldöntheted h leülsz pihenni, sorba álsz a büfében ahol úgyse kerülsz sorra, vagy sorba állsz a wcre ahol, amire rád kerül a sor hogy bemehess addigra nagy eséllyel beszarsz... nincs értelme, szar az egész

am meg ennyi betegséget mint itt a 4 karikában 1 év alatt, 20 év alatt nem sikerült össze szednem ,,, hasmenés, vérhas, tüdőgyulladás, homlok üreg gyulladás, szaruhártya gyulladás , és ezeknek a költségeit nem is számoltam, a szakszervezet is nyomatja hogy így meg úgy milyen sokat tesznek az emberért amikor meg 15 napot voltam táppénzem vérhassal, (van egy olyan a kis könyvükben hogy 10 nap táppénz után napi 500 forintot fizetnek a 10 nap táppénzt is) elkezdik hogy erre nem jár mert 5 napot voltam a házi orvosnál táppénzen 5 napot a kórházban 5 napot meg megint a háziorvosnál és ez igy 3x 5 nap nem pedig 15 hát mondom fak és ezért fizettem 1 éven keresztül havi 1000 forintot.

Mindenki tiszta geci átbassza a másikat. nincs az embereknek lelke kurva világ ez!

This post was edited by EdwardElric on Mar 30 2015 03:51am
Member
Gold: 343.00
Mar 30 2015 03:46am
inkább ez a kényelmes munka/jspzgetés szarér/hugyér még egy kis ideig (úgyis megnyerem nemsokára a lottót) minthogy kimenjek azt stressz hajtás őrület
azt amúgyse nekem találták ki, nem vagyok ráedződve a feszültségre egyáltalán
Member
Gold: 0.00
Mar 30 2015 03:47am
Quote (EdwardElric @ 30 Mar 2015 10:45)
lofasz értelme nincs küzdeni , amikor még a 4 karikás gyárban ahol a húzóelv a fontos csak azt nem mondták hogy még a budira is sorba kell állni meg 10000 emberre van 1 darab büfé 2 óránként kapsz 10 perc szünetet amikor eldöntheted h leülsz pihenni, sorba álsz a büfében ahol úgyse kerülsz sorra, vagy sorba állsz a wcre ahol, amire rád kerül a sor hogy bemehess addigra eséllyel beszarsz... nincs értelme, szar az egész

lehet tanulni kellett volna ;(

Member
Gold: 1,565.00
Mar 30 2015 03:56am
Quote (Fej @ 30 Mar 2015 11:47)
lehet tanulni kellett volna ;(

Jah tanultam mert van német nyelvvizsgám középfokú, autószerelő meg autószerelő technikusi meg munkavédelmi technikusi is megvan , de autószerelőivel nem lehet még ennyit sem keresni, munkavédelmisnek meg csak protekcióval vagy kihalásos alapon -.-

am azért hagytam ott a 4 karikát hogy matek érettségit megcsinálom újra és igy bármelyik egyetemre felvesznek mert sok pontot ad a nyelvvizsga is meg az autószerelői is, mondjuk 50 pontot ér pluszba gépészmérnökinél.
Member
Gold: 343.00
Mar 30 2015 04:14am
Quote (EdwardElric @ Mar 30 2015 09:45am)
lofasz értelme nincs küzdeni , amikor még a 4 karikás gyárban ahol a húzóelv a fontos csak azt nem mondták hogy még a budira is sorba kell állni meg 10000 emberre van 1 darab büfé 2 óránként kapsz 10 perc szünetet amikor eldöntheted h leülsz pihenni, sorba álsz a büfében ahol úgyse kerülsz sorra, vagy sorba állsz a wcre ahol, amire rád kerül a sor hogy bemehess addigra nagy eséllyel beszarsz... nincs értelme, szar az egész

am meg ennyi betegséget mint itt a 4 karikában 1 év alatt, 20 év alatt nem sikerült össze szednem ,,, hasmenés, vérhas, tüdőgyulladás, homlok üreg gyulladás, szaruhártya gyulladás , és ezeknek a költségeit nem is számoltam, a szakszervezet is nyomatja hogy így meg úgy milyen sokat tesznek az emberért amikor meg 15 napot voltam táppénzem vérhassal, (van egy olyan a kis könyvükben hogy 10 nap táppénz után napi 500 forintot fizetnek a 10 nap táppénzt is) elkezdik hogy erre nem jár mert 5 napot voltam a házi orvosnál táppénzen 5 napot a kórházban 5 napot meg megint a háziorvosnál és ez igy 3x 5 nap nem pedig 15 hát mondom fak és ezért fizettem 1 éven keresztül havi 1000 forintot.

Mindenki tiszta geci átbassza a másikat. nincs az embereknek lelke kurva világ ez!

hát de és amúgy tényleg nincs semmi értelme btw ha valami jót is teszel; szart nem számít; ezer másik helyen basszák keresztbe-kasba
kurvára nem számít semmi sem mert ez a világ fos, mindig is fos volt és mindig is az is marad
persze vannak szép dolgok az életben, de ahhoz pénz kell, hogy élvezhesd a pénzért meg szopás van
5 nap munkanap az életedben minden héten meg 71,4%-ot jelent ami azt jelenti, hogy 71% szopás azért hogy 29%-al legalább rendelklezhess az életednek (úgy ahogy - mert akkor meg sok ember bevállal plusz felelősségeket, kötelezettségeket mint család etc pluszmunka) és igy gyakorlatilag alig élvezheted ki azt hogy vitted valamire max a konstans komfort oké az marha jó de mit ér MIT ÉR ha folyamatos a kötelezettség, kötelesség
faszt se szart se

és ezt nem értik itt meg az emberek, csak élik majd az átlagos életeiket azt hidvén', hogy ez a boldogság
boldogság a faszom
Member
Gold: 80.00
Mar 30 2015 04:15am
Quote (EdwardElric @ 30 Mar 2015 10:56)
Jah tanultam mert van német nyelvvizsgám középfokú, autószerelő meg autószerelő technikusi meg munkavédelmi technikusi is megvan , de autószerelőivel nem lehet még ennyit sem keresni, munkavédelmisnek meg csak protekcióval vagy kihalásos alapon -.-

am azért hagytam ott a 4 karikát hogy matek érettségit megcsinálom újra és igy bármelyik egyetemre felvesznek mert sok pontot ad a nyelvvizsga is meg az autószerelői is, mondjuk 50 pontot ér pluszba gépészmérnökinél.

a középfokú az pontosan 24-et XD
kurva sok
Member
Mar 30 2015 04:23am
Quote (EdwardElric @ Mar 30 2015 11:56am)

Dobj hozzá még egy közepet, vagy csinálj egy szakmai felsőt, úgy már több szerencséd lesz.

Meg amúgy, ha már beszélsz németül, nem gondolkoztál azon, hogy átmész Ausztriába? Kint sokkal jobban becsülik a szakmákat.
Member
Mar 30 2015 04:45am
270 bruttoert en az agybol nem kelnek fel mondjuk
Member
Mar 30 2015 04:52am
gurke 270 bruttoert az agybol sem kelne fel, jo tudni
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111233Next
Add Reply New Topic New Poll