Quote (EdwardElric @ Mar 30 2015 09:45am)
LOL ezzel a gyerekkel nagy a szimpátiám még a végén haverok leszünk :D
lofasz értelme nincs küzdeni , amikor még a 4 karikás gyárban ahol a húzóelv a fontos csak azt nem mondták hogy még a budira is sorba kell állni meg 10000 emberre van 1 darab büfé 2 óránként kapsz 10 perc szünetet amikor eldöntheted h leülsz pihenni, sorba álsz a büfében ahol úgyse kerülsz sorra, vagy sorba állsz a wcre ahol, amire rád kerül a sor hogy bemehess addigra nagy eséllyel beszarsz... nincs értelme, szar az egész
am meg ennyi betegséget mint itt a 4 karikában 1 év alatt, 20 év alatt nem sikerült össze szednem ,,, hasmenés, vérhas, tüdőgyulladás, homlok üreg gyulladás, szaruhártya gyulladás , és ezeknek a költségeit nem is számoltam, a szakszervezet is nyomatja hogy így meg úgy milyen sokat tesznek az emberért amikor meg 15 napot voltam táppénzem vérhassal, (van egy olyan a kis könyvükben hogy 10 nap táppénz után napi 500 forintot fizetnek a 10 nap táppénzt is) elkezdik hogy erre nem jár mert 5 napot voltam a házi orvosnál táppénzen 5 napot a kórházban 5 napot meg megint a háziorvosnál és ez igy 3x 5 nap nem pedig 15 hát mondom fak és ezért fizettem 1 éven keresztül havi 1000 forintot.
Mindenki tiszta geci átbassza a másikat. nincs az embereknek lelke kurva világ ez!
hát de és amúgy tényleg nincs semmi értelme btw ha valami jót is teszel; szart nem számít; ezer másik helyen basszák keresztbe-kasba
kurvára nem számít semmi sem mert ez a világ fos, mindig is fos volt és mindig is az is marad
persze vannak szép dolgok az életben, de ahhoz pénz kell, hogy élvezhesd a pénzért meg szopás van
5 nap munkanap az életedben minden héten meg 71,4%-ot jelent ami azt jelenti, hogy 71% szopás azért hogy 29%-al legalább rendelklezhess az életednek (úgy ahogy - mert akkor meg sok ember bevállal plusz felelősségeket, kötelezettségeket mint család etc pluszmunka) és igy gyakorlatilag alig élvezheted ki azt hogy vitted valamire max a konstans komfort oké az marha jó de mit ér MIT ÉR ha folyamatos a kötelezettség, kötelesség
faszt se szart se
és ezt nem értik itt meg az emberek, csak élik majd az átlagos életeiket azt hidvén', hogy ez a boldogság
boldogság a faszom