Quote (beni @ 12 Oct 2014 14:25)
Mondok egy béna példát.
Engem például kifejezetten zavar, hogy a magyarok milyen introvertáltak (például amerikához képest). És baromi dühös tudok lenni, amikor azt hallom, hogy külföldieket vernek át, mert úgy gondolom, hogy viszik a rossz hírünket. Ezért ha látok térképpel külföldieket az utcán, akkor megeröltetem magam és odamegyek megkérdezni, hogy tudok e segíteni nekik. Vagy például a hajduszoboszlói strandon előre engedtem egy szlovák anyát a gyerekével, csak azért, hogy úgy üljön vissza a kis pokrócára, hogy jó benyomások érték az országban.
Iszonyat pici dolgok ezek, de ha én külföldön vagyok pont ilyenekből szűröm le, hogy milyen a társadalom.
en is mindig probalok jo arc lenni a kulfoldiekkel, meg ugy altalaban az emberekkel akikkel talalkozok, szerintem is fontos, hogy milyen benyomasok erik az embereket akik idelatogatnak, vagy en magyarkent milyen benyomast keltek kulfoldon. A multkor ket torokkel meg egy amerikaival spanoltam le amikor mentunk kocsmazni, meg is hivtuk oket par italra, erezzek a magyar vendegszeretetet.