d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mjuzik Topik
Prev18910111243Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.05
Oct 9 2014 05:37am
Quote (Cpt_Ghost @ Oct 9 2014 12:34pm)
elfeledkezel rola, hogy en a multkor is kifejtettem az allaspontomat, es mindenek elott leirtam, hogy azert nem vitatkozom jobbikosokkal, mert egyikkel sem lehet erdemben vitatkozni, mert semmifele erveik nincsenek tobbnyire, leirtam 3 tldr-t a jobbikos gyereknek egy ora baszakodas utan, majd nem jott SEMMI erdemleges valasz, na ezert nem vitatkozom jobbikosokkal es gondolom gecire feleslegesnek. Bar neked se tudom minek irom ezt le, mert pont ugyan igy toled sem fog semmi erdemleges valasz jonni.

olvasd el még párszor amit írtam, mert úgy látom nem sikerült felfognod

álláspont kifejtés: ok
másikat lenézni mert más állásponton van: nem ok

btw senki nem kért meg rá, hogy vitatkozz jobbikosokkal, de akkor ne is flameld őket ennyi, úgy látom ez neked magas

This post was edited by TuskesVanek on Oct 9 2014 05:38am
Member
Gold: 122.92
Oct 9 2014 05:38am
Minek ennyi tldr uristen
A ròkakiràly.
Member
Gold: 28.76
Warn: 10%
Oct 9 2014 05:38am
Quote (Jancsipapa @ Oct 9 2014 01:34pm)
bold : süt rólad a lenézés ezekkel az emberekkel szemben (és ezt a politika topikra értem kizárólag), majd beírja két ember, hogy szebb jövőt (irónia ftw), majd jön egy gurke-szintű hozzászólás (tipikusan ő szokta ezt kijelenteni), hogy egyszerűen nem érti, hogy lehet így (jobbikosként) élni

na így nem tudsz velük beszélgetni, mert a hergelés és a fikázás megy 0/24 ott
persze utána szépen meg lehet magyarázni, hogy 'na, ez is egy paraszt jobbikos volt', az más kérdés, hogy milyen fogadtatásban részesültek

Igazából csak azért szólaltam fel, mert a kire szavazok/kinek hiszek kérdés és a milyen zenét szeretek kérdés is hasonlóan egy szubjektív dolog (jah, lehet tanulni öt évig, de nem ez a jellemző), itt kaptál rrctől egy paraszt nyitást, nyilván rosszul esett és jogos is, ha felbaszott
na most a politika részlegen mindig ez megy a jobbik voterekkel, csaxólok

Mindig azzal vegzodik a vita, hogy joshy beirja: meg soha nem talalkoztam ertelmes jobbikossal akivel el lehetett volna beszelgetni a dolgokrol.
Np, majd kovetkezo talin megteritem)))

Member
Oct 9 2014 05:39am
Lyndon Johnson was a sexual maniac. He swore to have sex with more women as president than his predecessor (JFK who still makes ladies swoon today) and would regularly flash his dick at other Senators (whilst he was still in Congress) saying things like, "You don't have the balls to get that bill passed" and, to the lady-folk, "have you ever seen a dick this big?"
Absolute lunatic, fascinating person to read about.
Member
Gold: 206.00
Oct 9 2014 05:39am
Quote (xGurke @ Oct 9 2014 01:37pm)
Szebb jovot testverem
Szavazzunk a szelso jobbra
Annyi orszagban bevalt mar, higy pont nalunk ne mukodne?
CSAK A JOBBIK

Btw KET csaj ismerosom apja jobbikos kepviselo
Where is your god now

értem

és most mi is volt az értelme ennek a hozzászólásnak?
Member
Gold: 4.20
Member
Gold: 0.00
Oct 9 2014 05:40am
Quote (Jancsipapa @ Oct 9 2014 11:39am)
értem

és most mi is volt az értelme ennek a hozzászólásnak?

Check mate jobbik voters
Nem lehet veletek normalisan vitatkozni
Szebb jovot testverem
Member
Gold: 0.05
Oct 9 2014 05:41am
Quote (josheide @ Oct 9 2014 12:36pm)
Szeretem Magyarorszagot minden problemaja ellenere. Szeretnek egy napon itt elni, bekessegben, nyugati korulmenyek kozott.

A Jobbikot ugyanakkor a tudasom alapjan egy veszelyes reakcionak tartom a magyar tarsadalmat sujto problemakra.

Szeretnem ha az emberek megertenek milyen veszelyeket rejt mindaz amit ok javasolnak.

Ha tobbet nem is tehetek az ugyert, legalabb egy par tudasmorzsat elszorhatok.

ezzel sincs semmi probléma, sokszor kifejted az álláspontodat, viszont eleve értelmetlen vitába belemenni, csak azért, hogy végül valamelyik félnek és az ott legyeskedő trolloknak köszönhetően flame-be fulladjon semmi értelme nincs
Member
Oct 9 2014 05:42am
Quote (xGurke @ Oct 9 2014 01:40pm)
Check mate jobbik voters
Nem lehet veletek normalisan vitatkozni
Szebb jovot testverem

Meg szerencse h veled lehet. Es nem az lesz a vege hogy egy odahanyt kurvaanyad utan mesz inkabb egy masik topikba bogni. Tenyleg nagy szerencse!
Member
Gold: 33,265.80
Oct 9 2014 05:42am
Quote (Jancsipapa @ 9 Oct 2014 12:34)
bold : süt rólad a lenézés ezekkel az emberekkel szemben (és ezt a politika topikra értem kizárólag), majd beírja két ember, hogy szebb jövőt (irónia ftw), majd jön egy gurke-szintű hozzászólás (tipikusan ő szokta ezt kijelenteni), hogy egyszerűen nem érti, hogy lehet így (jobbikosként) élni

na így nem tudsz velük beszélgetni, mert a hergelés és a fikázás megy 0/24 ott
persze utána szépen meg lehet magyarázni, hogy 'na, ez is egy paraszt jobbikos volt', az más kérdés, hogy milyen fogadtatásban részesültek

Igazából csak azért szólaltam fel, mert a kire szavazok/kinek hiszek kérdés és a milyen zenét szeretek kérdés is hasonlóan egy szubjektív dolog (jah, lehet tanulni öt évig, de nem ez a jellemző), itt kaptál rrctől egy paraszt nyitást, nyilván rosszul esett és jogos is, ha felbaszott
na most a politika részlegen mindig ez megy a jobbik voterekkel, csaxólok

A jobbikos jelkepek, szolasok kifiguraza szerintem termeszetes reakcio.

Egy olyan part csuklobol baszogatasa amelyik gyuleletre (zsidok es ciganyok utalatara) es az emberek elkeseredettsegere epitette fel magat minimum nem meglepo.

Kepzeld el mit kapnek barmilyen jobbikos kozegben ha bedobnam hogy amugy liberalis-szocialdemokrata nezeteim vannak.

Megis ha kapok is kritikat, en megprobalok mindig ervek es tenyek menten megkozeliteni problemakat, amit nagyon ritkan latok jobbikosoktol. (sot meg a fideszesektol akikkel volt modom beszelgetni is ritkan fordul elo)
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111243Next
Add Reply New Topic New Poll