Quote (Jancsipapa @ 9 Oct 2014 12:34)
bold : süt rólad a lenézés ezekkel az emberekkel szemben (és ezt a politika topikra értem kizárólag), majd beírja két ember, hogy szebb jövőt (irónia ftw), majd jön egy gurke-szintű hozzászólás (tipikusan ő szokta ezt kijelenteni), hogy egyszerűen nem érti, hogy lehet így (jobbikosként) élni
na így nem tudsz velük beszélgetni, mert a hergelés és a fikázás megy 0/24 ott
persze utána szépen meg lehet magyarázni, hogy 'na, ez is egy paraszt jobbikos volt', az más kérdés, hogy milyen fogadtatásban részesültek
Igazából csak azért szólaltam fel, mert a kire szavazok/kinek hiszek kérdés és a milyen zenét szeretek kérdés is hasonlóan egy szubjektív dolog (jah, lehet tanulni öt évig, de nem ez a jellemző), itt kaptál rrctől egy paraszt nyitást, nyilván rosszul esett és jogos is, ha felbaszott
na most a politika részlegen mindig ez megy a jobbik voterekkel, csaxólok
A jobbikos jelkepek, szolasok kifiguraza szerintem termeszetes reakcio.
Egy olyan part csuklobol baszogatasa amelyik gyuleletre (zsidok es ciganyok utalatara) es az emberek elkeseredettsegere epitette fel magat minimum nem meglepo.
Kepzeld el mit kapnek barmilyen jobbikos kozegben ha bedobnam hogy amugy liberalis-szocialdemokrata nezeteim vannak.
Megis ha kapok is kritikat, en megprobalok mindig ervek es tenyek menten megkozeliteni problemakat, amit nagyon ritkan latok jobbikosoktol. (sot meg a fideszesektol akikkel volt modom beszelgetni is ritkan fordul elo)