Quote (CyberPunk666 @ Sep 17 2014 07:32am)
Én nullvotéra nyomtam. Nem hiszem, hogy az ideális világban mindenki magát szidná, mégha csak illemből is.
Az ideális világban inkább nem nyílna ilyen topic, de legalábbis a többség egyszerűen ignorálná.
na mondjuk az is igaz
de hát az már túl ideális, hogy mindenki befogja a pofáját és teljesít a képességeihez mérten a legjobban a köz hasznára
az lenne a legjobb dehát akkorát egyszerre nem lehet lépni.. először ugorjuk meg azt, hogy mások basztatása helyett magunkba nézünk
persze úgy is lesznek olyanok akik nem tesznek semmit és ha te meg teljesítesz akkor ő miért nem és akkor máris kezdődik az egész folyamat
ilyen szempontból meg vmennyit át kéne emelni a diktatúrából; hogy mindenkitől meg van követelve a faszba (de az is csak elkorcsosulna, mert emberek irányítják és akkor kivételeznének meg trükköznének meg etc és csak az lenne mint észak-koreában, hogy a pökhendiek ott dőzsölnek meg orgiáznak a többi meg megszakad)
hányadék egy faj ez, sehogy se lehet ideálisat kihozni belőle
ezért aztán igazából meg is értem lázár jánosékat, hogy leszarnak mindenkit.. egyszer élnek, hát élvezzék ki és ne erre a szar fajra költsék az energiáikat; nem éri meg a feszültséget, úgyse jutunk sehova mert szét lesz barmolva, trükközve, kijátszva minden a faszba
kéne egy meteor
vagy lottó ötös