d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Bug Szomorú Története
Prev18910111227Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 43.51
Jun 16 2014 04:03pm
Quote (Senee @ 16 Jun 2014 23:00)
de azért te is ugattál bugnak meg viccelődtél a rákjával régebben
kicsit se vagy kétszínű

ráadásul érdemben megint annyit tettél hozzá a témához hogy hurrdurr
inb4 mikkmakk vauvau

nehéz kérdés ez mert tényleg nem lenne wow ha azok a drága emberek nem alkották volna meg :s
de attól még totál pointless úgy overall az egész

>nem volt szó róla hogy röhög a rákján már etc így próbálja feldolgozni
>nem volt soha egyetlen rákra beugatás sem senkitől

de amikor ezek után ilyen történik kurvára vicces hogy ugyanúgy tudsz pofázni a szánalmas életedről & trollkodni közben meg ezerszer régebben ismered mint pl én aki nem is ismeri bazmeg

inb4 válaszolsz mert leszarom
Member
Gold: 834.97
Jun 16 2014 04:05pm
Quote (jarabekg @ Jun 16 2014 11:01pm)
es ha valaki ugy akar sok penzt keresni, hogy masoknak kozben jo is lesz tole?

olyan nem létezik, minden ember szar, a világ szar
Member
Gold: 11.00
Jun 16 2014 04:07pm
Quote (jarabekg @ 16 Jun 2014 23:01)

itt a lényeg :) én személy szerint szarok a motivációra, csak legyen eredménye
Member
Gold: 343.00
Jun 16 2014 04:07pm
Quote (jarabekg @ Jun 16 2014 10:01pm)

de egesz eleteben?! minek
feltalal vmit 35-40 éves korára azt kész, tett jót az emberiségért, van pénze.. miért nem él utána már úgy ahogy szeretne, foglalkozik magával
minek akar mégtöbbet meg mégtöbbet
hova a faszba felhalmozni annyi rengeteg zsozsettát, hogy még az üküküküküküküük unokádnak is jusson?!

vagy igy nem tud kiszakadni a munkából hogy még ott a fejébe hogy ezt lehetne azt lehetne és már tényleg érdekli
de akkor meg minek halmozza a pénzt ha az igazából meg nem is érdekli csak a kutatás meg a fejlesztés
adja annak aki csak élni szeretne és amugy is retardált mint én ahhoz hogy nagyot alkosson
vagy ha nem nekem mert kár belém a levegő is akkor meg a csököt nyomornegyedek gyerekeinek oktatására vagy idk
minek halmozzák egyesek a milliárd dollárokat

értem én h befektetés de joval többjük van már annál mint amennyi kell visszaforgatni, hogy tovább dolgozhassanak
Member
Gold: 33,265.80
Jun 16 2014 04:09pm
Quote (Senee @ 16 Jun 2014 23:07)
feltalal vmit 35-40 éves korára azt kész, tett jót az emberiségért, van pénze.. miért nem él utána már úgy ahogy szeretne, foglalkozik magával
hova a faszba felhalmozni annyi rengeteg zsozsettát, hogy még az üküküküküküküük unokádnak is jusson?!

vagy igy nem tud kiszakadni a munkából hogy még ott a fejébe hogy ezt lehetne azt lehetne és már tényleg érdekli
de akkor meg minek halmozza a pénzt ha az igazából meg nem is érdekli csak a kutatás meg a fejlesztés
adja annak aki csak élni szeretne és amugy is retardált mint én ahhoz hogy nagyot alkosson
vagy ha nem nekem mert kár belém a levegő is akkor meg a csököt nyomornegyedek gyerekeinek oktatására vagy idk

értem én h befektetés de joval többjük van már annál mint amennyi kell visszaforgatni, hogy tovább dolgozhassanak

Mert az elet maga tok unalmas, ha nem csinalsz semmit. Ha minden nap etterembe jarsz, wowozol kolazol pizzazol akkor az valik a mindennapi rutinodda es azt fogod megutalni.
Member
Gold: 5,390.00
Jun 16 2014 04:11pm
Quote (Senee @ Jun 16 2014 11:07pm)

kepzeld el, hogy milyen lenne, egy oriasi moziteremben full profi hangcuccal gecijo gepen wowozni, ugy hogy egy cseled hordja neked a hazikeszitesu vilag legfinomabb pizzajat, meg a hideg colat hozza

es most kepzled el mennyi penz kell ehhez

es kepzled tovabb, hogy valakinek nem okoz oromet a wow, hanem mondjuk az utazas, meg miegymas
Member
Jun 16 2014 04:11pm
Quote (josheide @ Jun 16 2014 10:09pm)
Mert az elet maga tok unalmas, ha nem csinalsz semmit. Ha minden nap etterembe jarsz, wowozol kolazol pizzazol akkor az valik a mindennapi rutinodda es azt fogod megutalni.

én már évek óta csinalom és nem utáltam meg
azt utáltam meg, hogy mindenki baszogat, hogy ezt csináljam azt csináljam küzdeni kell igy ugy amugy
fasz se akar küzdeni
ugy akarok élni ahogy én akarok

wow mellett kiprobalnek sportokat, visszamennek edzesre, kitosznám magam, kurvaznek etc
:XD
Member
Gold: 834.97
Jun 16 2014 04:14pm
vicces azért 1 27 éves embernek ilyen alap dolgokat elkell magyarázni annyira nincs képben semmivel. nem mintha felfogná egyébként
Member
Gold: 0.00
Jun 16 2014 04:15pm
Quote (Senee @ Jun 16 2014 10:07pm)

képzeld el a következőt :
blizard megcsinálja a wowot
fél év után keresnek annyi pénzt, hogy az egész csapat élete végéig megél belőle
törlik a játékot, leállítják az összes szervert
ne legyél tard :) te tartod el a programozók unokáját is
Member
Jun 16 2014 04:15pm
Quote (jarabekg @ Jun 16 2014 10:11pm)
kepzeld el, hogy milyen lenne, egy oriasi moziteremben full profi hangcuccal gecijo gepen wowozni, ugy hogy egy cseled hordja neked a hazikeszitesu vilag legfinomabb pizzajat, meg a hideg colat hozza

es most kepzled el mennyi penz kell ehhez

es kepzled tovabb, hogy valakinek nem okoz oromet a wow, hanem mondjuk az utazas, meg miegymas

jo hat ja

én mondjuk nem tudom megérteni mi élvezet van az utazásban
voltunk spanyolorszagban azt ott is ott a sok csöves, árusok várják, hogy huzkodhassák le a sok hülye szalmakalapos turistát
meg bementünk vmi kápolnába amibe be van épitve 500kg arany (amit amerikabol hordtak annak idejen) azt a sok huje csodalkozik meg hu de jo de arrol nem szol senki hányan döglöttek bele, hogy jézuskrisztusnak ilyen csillivilli kis oltára legyen
képmutato kereszténység
képmutato emberiség

és én örülök is h nem nagyok az igényeim mert igy talan esely van egy boldog eletre csak a 200k/ho fizetest kell elerni
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111227Next
Add Reply New Topic New Poll