Quote (jarabekg @ Jun 16 2014 05:03pm)
( :
szerintem te el sem ovlasod a sajat postjaidat
Minden egyes postodban van valami verlazito hidden szurkalodas-veskelodes olyan emberrel szemben, aki aznap meg hozzad sem szolt. Nem tudom, hogy ilyenkor a szimpla rosszindulat beszel beloled, vagy csak igy probalod meg magadat egy picit jobban erezni. Regota ismerlek (rl is), es tudom, hogy abszolute nincsenek barataid, nincs baratnod/baratod, az egyetlen dolog amivel nyugtatgatod magadat, hogy tanulsz, ehhez kepest mar egyszer ki is buktal az egyetemrol. Rendszeresen elezed a nyelvedet velem kapcsolatban ebben a temaban, mikozben ugyan ott tartunk, ugy, hogy en ket evvel fiatalabb vagyok nalad.
Ezer meg egyszer eljatszottad mar, hogy te vagy a normalis a jofiju, aztan valami csak mindig kihoz a sodrodbol, es elobujik beloled a szociopata. Ezt minden egyes alkalommal eljatszod az egesz subbal, mindig azutan hogy kibannoltatnak es krealsz egy uj multit. En tudom, hogy ki vagy. Ram is pontosan azota vagy merges, hogy megmondtam, hogy mindenhonnan tiltottalak, mert en nem vagyok veled hajlando foglalkozni, nekem semmi szuksegem arra hogy floodoljak a facebookomat azzal, hogy gergoke jarabekg g gergo gergo gergoke gergo.
En elhiszem, hogy te ebben a nagyon normalis ember vagyok, felulemelkedtem mar mindenkin etc tudatba ringatod magad, csak akkor nem ertem, hogy honnan jon elo a szociopata felevente beloled, meg azt, hogy miert kell ilyen fereg modon minden egyes postodban kotoszkodni valakivel.
Nem tudom, honnan ered a te felsobbrenduseg erzeted, de szivesen helyrerakom mostmar, ha mar a szuleid nem vertek beled egy gerincet, en egesz biztosan fogok.
Szar lehet az embernek abban a tudatban leelni az eletet, hogy egy nyomorult kocka, aki meg csak okosnak sem okos (okos ember ugye nem bukik ki az egyetemrol), de sajnos valakinek ennyi jut, torodj bele, es ne masokon torteno ercelodessel probald meg magadat jobban erezni.
Belole ugye felevenkent elojon a szociopata
Masok meg abban lelik orumuket h egy forumon irogatjak hogy jol agyonverne egy masik forumozot ha az elmereszelne menni a tslira
Hat igen micsoda emberek vannak