d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Jól Csapatjuk
Prev189101112Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 27,943.00
Oct 16 2013 11:19am
Quote (szabika @ 16 Oct 2013 19:12)
először dzsudzsák lambojanal akartam abba hagyni az olvasást majd a takarodjatoknál meg is tettem
faszság

szerintemis tiszta idiota

ezeket (nagy tobbsegeben) pont nem itthonrol penzelik, a valogattol kb fing penzt kaphatnak, az is gyozelmi premium

ahhoz meg, hogy mennyi penzt olnek bele a fos nb1es stadionokba meg a fos (?) utanpotlasba, pont kurvara nem a mostani felnottvalogatott hibaja (sot, a jovobeli felnottvalogatotte se)

ha ennyire nem tetszik neki ez a 11 ember, ne nezzen valogatott meccset, de ez a frocsoges kb hunsub szinten van
Member
Gold: 1,593.00
Oct 16 2013 11:21am
Quote (szabika @ 16 Oct 2013 17:12)
először dzsudzsák lambojanal akartam abba hagyni az olvasást majd a takarodjatoknál meg is tettem
faszság

Bazsikával nagyon elszaladt a ló, és egy orosz középcsapat focistájának nem lamboval kéne száguldoznia..
Amúgy meg tényleg takarodjon az egész válogatott, egy nagy rakás szar semmi az egész. Az hogy valaki válogatott legyen, azért küzdeni kéne, ha meg már vagyok olyan szerencsés hogy be is válogatnak, akkor még jobban odatenni magam mert megtisztelő a hazámat képviselni legyen az bármilyen sport.
Lehetne még 1-2 dolgot hozzárakni a levélhez, de felesleges, így jó ahogy van.

Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 16 Oct 2013 17:11)
nagyon okos vagy

az np, hogy orbánnal vágja a tortát a fidesz szülinapján, meg hogy ő az egyik szervezője a békemenetnek? ja várj, az is független civil megmozdulás, ugye?

Jó hát ennyire azért nem követem a politikát, meg nem ismerhetek minden embert.. Vagdossa csak a tortát Viktorkával, ameddig nem egy seggnyaló tróger szar addig bánja a fene.

Member
Gold: 1,419.11
Oct 16 2013 11:21am
Quote (bajcli @ 16 Oct 2013 18:19)

ezeket (nagy tobbsegeben) pont nem itthonrol penzelik, a valogattol kb fing penzt kaphatnak, az is gyozelmi premium

ahhoz meg, hogy mennyi penzt olnek bele a fos nb1es stadionokba meg a fos (?) utanpotlasba, pont kurvara nem a mostani felnottvalogatott hibaja (sot, a jovobeli felnottvalogatotte se)

ha ennyire nem tetszik neki ez a 11 ember, ne nezzen valogatott meccset, de ez a frocsoges kb hunsub szinten van

jap azon a szinten. De amit azok a majmok csináltak arra szint sincs kb
Member
Gold: 6,645.00
Oct 16 2013 11:28am
Én kurvára nem sajnálom a Lambokat Dzudzsáktól. Szerintem pl sokkal több embernek van lamborghini a garázsában mint ahányan focizni tudnak. Akkor mindegyiket köpködni kéne? Ez ilyen öszödibeszédezés lett a dzsudzsák lehurrogása, rém uncsi. Tartsa távol magát a válogatottól, sokkal nyugodtabban élhetne. Faszért nem honosítunk 1-1 embert a védelem/középpályára ha eredményt akarunk?

ui: következő két világesemény selejtezőjén meg majd ez a harmadik hely a 2002es VB bronzérmes törökök előtt már úgy lesz kommentálva "bezzeg a régi válogatott ezelőtt pár évvel előttük végzett". Mert hogy a jövőben ilyen Málta-Ciprus kalapba esünk vissza, az 100%. Akik most külföldön vannak magyarok, azok jóformán pályán sincsenek, vagy olasz B-ben játszanak - a kispadon. Inb4 S(ch)zalai

ui2: inkább fifázok tovább, nincs kedvem ma okoskodáshoz, de azért lol smat lol
Member
Gold: 1,593.00
Oct 16 2013 11:30am
Quote (bajcli @ 16 Oct 2013 17:19)

Ha lófasz pénzt kapnak akkor is illene valamit mutatni egy válogatott meccsen, ha már megkapom a lehetőséget hogy együtt játsszak az ország 10 legjobb játékosával, akkor csak megerőltetném magamat, ha nem a csapatért, ha nem az országért, akkor legalább magamért, hogy lássák az emberek nem csak a pénzért jövök lébecolni 90 percet..
Az utánpótlás pedig jó lenne, ha nem kallódna el a sok fiatal tehetség 12-13 évesen, mert ez történik a legtöbb helyen, hagyják őket elmenni, mert hogy anyuci apuci azt mondta a tanulás a legfontosabb. Igen, fontos az is, de ha a gyerek tehetséges valamiben, ráadásul egy kiemelkedő tehetség, akkor a lecke megvárja este 8-kor is. A másik probléma az utánpótlásban, hogy 2 fajta játékost vesznek fel minden Magyar akadémiára. 1. fajta: Aki tehetséges 2. fajta: Aki nem igazán tehetséges, de apuci tudja pénzelni az akadémiát ezáltal a gyerek könnyeben bekerülhet. Sokszor inkább felvesznek 10 pénzes kölköt minthogy felvegyenek 1 tehetséget akivel lehetne jövőt építeni..
Member
Gold: 1,419.11
Oct 16 2013 11:30am
Quote (szabika @ 16 Oct 2013 18:28)
Én kurvára nem sajnálom a Lambokat Dzudzsáktól. Szerintem pl sokkal több embernek van lamborghini a garázsában mint ahányan focizni tudnak. Akkor mindegyiket köpködni kéne? Ez ilyen öszödibeszédezés lett a dzsudzsák lehurrogása, rém uncsi. Tartsa távol magát a válogatottól, sokkal nyugodtabban élhetne. Faszért nem honosítunk 1-1 embert a védelem/középpályára ha eredményt akarunk?

ui: következő két világesemény selejtezőjén meg majd ez a harmadik hely a 2002es VB bronzérmes törökök előtt már úgy lesz kommentálva "bezzeg a régi válogatott ezelőtt pár évvel előttük végzett". Mert hogy a jövőben ilyen Málta-Ciprus kalapba esünk vissza, az 100%. Akik most külföldön vannak magyarok, azok jóformán pályán sincsenek, vagy olasz B-ben játszanak - a kispadon. Inb4 S(ch)zalai

ui2: inkább fifázok tovább, nincs kedvem ma okoskodáshoz, de azért lol smat lol

nem érted a lényeget amondo vagyok.
Member
Oct 16 2013 11:34am
Quote (Psyclon @ Oct 16 2013 06:30pm)
nem érted a lényeget amondo vagyok.

én honestly nem értem mi a nagy baj
lényegében szalai interjúban elmondott mindent ami lényeg és nem politika

Holland felnőttválogatottol egy U21es védelemnek zakózni ekkorát? Benne van, semmi extra.

az hogy viktor apátok hova teszi a pénzt az meg már mind1
#2/3

This post was edited by szabika on Oct 16 2013 11:36am
Member
Gold: 27,943.00
Oct 16 2013 11:38am
Quote (szabika @ 16 Oct 2013 19:34)
én honestly nem értem mi a nagy baj
lényegében szalai interjúban elmondott mindent ami lényeg és nem politika

az hogy viktor apátok hova teszi a pénzt az meg már mind1
#2/3

qft
Member
Oct 16 2013 11:38am
+1: Azt mondanám hogy a bolgár futballelit feloszlatása kéne nekünk is - de látjuk hogy náluk sem vezetett semmire, az hogy elküldtek mindenkit a faszba annak idején
Member
Gold: 710.00
Oct 16 2013 12:17pm
Quote (Smat @ 16 Oct 2013 19:21)
Bazsikával nagyon elszaladt a ló, és egy orosz középcsapat focistájának nem lamboval kéne száguldoznia..
Amúgy meg tényleg takarodjon az egész válogatott, egy nagy rakás szar semmi az egész. Az hogy valaki válogatott legyen, azért küzdeni kéne, ha meg már vagyok olyan szerencsés hogy be is válogatnak, akkor még jobban odatenni magam mert megtisztelő a hazámat képviselni legyen az bármilyen sport.
Lehetne még 1-2 dolgot hozzárakni a levélhez, de felesleges, így jó ahogy van.

Jó hát ennyire azért nem követem a politikát, meg nem ismerhetek minden embert.. Vagdossa csak a tortát Viktorkával, ameddig nem egy seggnyaló tróger szar addig bánja a fene.

na és te melyik hazádat képviselnéd büszkén
Go Back To Magyar Topic List
Prev189101112Next
Add Reply New Topic New Poll