Quote (Smat @ Sep 24 2013 09:34am)
Mert ez bizony egy hatalmas probléma, megrapelték a himnuszt, lázadjunk!!!!!444
Én már különben is az Egyesült Királyság himnuszát éneklem, mert so British vagyok és God save the Queen!
Vedd már észre hogy ez nem akkora probléma mint amilyennek egyesek beállítják, sőt ha te ezt problémának gondolod, akkor már értem hogy miért vagy ennyire buta.
Kíváncsi vagyok nálad hol kezdődik a probléma. Gondiolom majd akkor is becsukod a szemed, amikor már a történelmünket fogják átírni.
Belenyúlni a nemzeti himnuszba nem olyan volumenű dolog, ami felett néhány idióta dönthet a parlamentben, szvsz legalább egy népszavazás kellett volna róla. Ez nemzeti örökség. A másik dolog meg az indok, ami szánalmas. Semmi köze a NOB-nak ahhoz, hogy ennek az országnak milyen himnusza van. Vezetőink füttyentésre ugranak, és csak ezért képesek lerövidíteni, mert pár külföldit zavar. Ha ennyire nem vagy képes felfogni, hogy ez mekkora szégyen az országnak, akkor javaslom haza se gyere, mondj le az állampolgárságodról és rohadj meg odakint. A butaság az nálad kezdődik.
Quote (Smat @ Sep 24 2013 09:45am)
De azért az se normális ahogy joey áll hozzá, ha vkinek különböző véleménye van az már dögöljön meg, és mi az hogy egyetért egy ilyen dologgal mint a himnuszváltoztatás, ami nem is igazán az, a szöveg ugyan az, a dallam meg ilyenek változtak csak meg..
Neked semmilyen véleményed nem volt, csak ricinger és senee haveroddal idejöttetek provokálni.
This post was edited by -joey- on Sep 24 2013 02:50am