Quote (Tommy_hun @ 7 Jul 2013 18:28)
ez az Abigell elvileg lát a sötétben nem?+ ahogy néztem videot este kéne hogy egy ilyen szellem kövessen vagy mi.

Nem este kovet. Wendynel van egy virag, amibol Abigelt 'megidezi', vagy is a virag szepen kifejlodik es szellemme valtozik. Ha meghal, akkor (marmint a szellem), ujra a virag megmarad amit aztan ujra ki lehet nevelni. Na ez a kineveles dolog dunno, hogy megy, x nap utan ki kell rkani vmi szabad placcra, vagy mar az elejen kirakod es fejlodik a franc tudja, de volt, hogy ~10-11 nap vagy mennyi alatt meglett a szellem first, masodszorra, amikor probaltam, mert leoltek, akkor meg majdnem, hogy 20++.... Amugy en nem vettem eszre, hogy lat a sotetben. Vagy is a szellem vilagit, azt valamennyit lat ugy, de egyebkent semmi.
Egyebken megint lehaltam vele, de megkellt a kanadai hodalat! Hat az egy beteg. Ha nekimesz faknak es vagod szunet nelkul, akkor beragel, mindent eldob ami maganal van 'eltunik' az inventori es egy hodda valtozik. Aminek van egy log'o'metere, ami felvaltja a hunger, life, sanityt. Barmire kattintasz, szettepi, lenyegeben ilyen berserker kategoria a dolog. Teliholdnal is atvaltozik, de kb freekill szetut mindent. Ha a log'o'meter leesik nullara, akkor visszavaltozol asszem mind a 3 'bar' 1/4-en lesz. A log'o'metert viszont barmivel toltheted, kicsapod a fat es amik esnek belole bezabalod. Bokrokat bezabalsz, barmit bezabalsz, talan meg sziklat is, az tolti. Eleg pro.