Quote (-joey- @ 25 Jun 2013 20:08)
Ezek közül egyiket sem kívántam.
így nem, csak ne fogdossák egymás kezét az utcán, mert ha a gyereked meglát egy ilyet, akkor máris jesszusmária, hogy fogom neki megmagyarázni, meg még a végén elkapja tőlük a homoszexualitást
de természetesen nem ez volt a postom lényege, csak mintha valahogy véletlenül lemaradt volna a kérdés, hogy mire fel tartod a te véleményedet ennyivel többre, mint a másét, és miért van az, hogy aki bármennyivel elfogadóbb a buzik felé, az máris állibsi bölcsész meg ujjal mutogat meg mittudomén
lehet, hogy ennyi látszik a topicokból, de pl magamról tudom, hogy jspn abszolút nem szoktam semmi mellett/ellen érvelni, úgyis kb mindenki totál be van betonozódva a hitébe, úgyhogy fölösleges szájtépés az egész
elképzelhető, hogy ha más sem ír ide esszéket, attól még nem csak azért pro-LGBT, mert a haverja is az, vagy mer az iskolában azt hallotta, hogy buzinak lenni menő...
(arról nem beszélve, hogy a másik oldal se emelkedett éppen cicerói magasságokba az érvei prezentálását illetően - már ha voltak olyanok egyáltalán)
This post was edited by bajcli on Jun 25 2013 12:32pm