Tudtam, hogy itt jó lesz a party. Hatodik oldalnál tartok, kigyűjtöttem magamnak párat. Ifeel, igazi gyöngyszemeket tudsz produkálni, nem vagy semmi.
Quote (jarabekg @ 24 Jun 2013 22:08)
nem értem miért csinálják, enegm abszolúte nem zavar, de nem értem, hogy nem látják, hogy ezzel nem csak a homofóboknál verik ki a biztosítékot
Quote (born2fxxk @ 24 Jun 2013 22:09)
annyira el akarják fogadtatni magukat, miért kell külön felvonulás? a heteroknak miért nincs külön akkor?
eleve ellentmondás
Quote (iFeelAlone @ 24 Jun 2013 23:06)
Mennyi időnek kell eltelnie míg az lesz a menő ha valaki buzi, a heteroszexualitás meg "elavul"? A történelem során annyiszor estünk át a ló túloldalára...
Ez is az extrém liberalizmus egyik káros terméke a sok közül. Betiltanám.
Quote (iFeelAlone @ 24 Jun 2013 23:18)
nem tartom őket gusztustalannak és semmilyen ellenszenvet nem váltanak ki belőlem.
Szimplán csak nem értesz meg.
Quote (TresholdOfUniverse @ 24 Jun 2013 23:39)
vonuljanak a meszolto godorbe
melegekrol alapvetoen az a velemenyem, hogy zart ajtok mogott se egezseges dolog, se tarsadalmi se semmilyen szempontbol
Quote (iFeelAlone @ 24 Jun 2013 23:43)
Hívhatjuk reklámnak, hívhatjuk PR-nak, nekem mindegy. El akarják fogadtatni magukat azzal, hogy hirdetik, melegnek lenni jó.
Ennyi erővel kimehetnék az utcára hirdetni a családon belüli szexet vagy a kannibalizmust mert az milyen jó. Nem véletlenül tiltott.
Quote (iFeelAlone @ 24 Jun 2013 23:51)
A homoszexualitás nem ( csak ) a géneknek köszönhető, erősen befolyásolja a társadalom is szóval ez így nem igaz.
Quote (iFeelAlone @ 25 Jun 2013 00:00)
Arra még nem gondoltál, hogy mások véleménye mögött is lehet ráció csak esetleg túl butus vagy, hogy megértsd? Nem kell válaszolni, költői kérdés volt.
A családon belüli szex káros lehet a közös gyerek egészségére a homoszexualitás szerencsére nem. Van egy buzi haverom, gyönyörű szép egészséges babát szült a múlt hónapban.
El akartam menni fürdeni munkába menet előtt, de elvette ez a topik az időmet, úgyhogy büdösen megyek
This post was edited by tevetava on Jun 25 2013 12:01am