[QUOTE=Senee,May 20 2013 01:00pm]hagyd a picsába peti
ezek ilyen alapon gondolkodnak, hogy
neked kell megfelelni szépen annak, hogy anyáznak :XD
vagy ignorálni, hogy a wannabe uborka aki megbaszott 10k nöt már életében joggal hiszi magát istencsászárnak; anyázik a semmire..
az tök normális
kicsit olyan ez az uborka is mint az unokaöcsém, aki flegmázik, arcoskodik és minél jobban látja rajtad, hogy nem szereted; annál jobban csinálja
ilyen dacos kis buzi
két pofon helyrerakná a fejét azt befejezné az anyázást egyből
és akkor jönnek azzal, hogy ők teljesen normálisak és én vagyok a hülye :XD
nem tudom melyik normális helyen kurvaanyáznak kapásból a kb. semmire
tass is inkább a tömeghez húz, aki őt is anyázza minthogy kirekesztett legyen (mintha nem az lenne)
próbál inkább beolvadni az elnyomók közé minthogy beálljon harcolni ellenük!
nem baj, EGYÜTT VESZIK MAJD EL VELÜK[/QUOTE]
[QUOTE=Senee,May 20 2013 01:04pm]nyomj még be pár sablont, lássa mindenki mennyire felette állsz mindennek
vagy inkább menjél ki kapálni, most egész jó idő van[/QUOTE]
[QUOTE=Senee,May 20 2013 01:08pm]már több éve itt vagyok
kíváncsi vagyok mikor jöttök rá, hogy ezzel a szar alaptalan parsztkodással nem mentek semmire
még ha lenne tényleges alapja azt mondanám ok
de kb. semmire anyázni.... nem nektek van igazatok
az igazságtalanságot meg nem fogom eltűrni[/QUOTE]
[QUOTE=Senee,May 20 2013 01:11pm]8 User(s) are reading this topic (0 Guests and 2 Anonymous): Ghostmasterq,
TouchCow, Eoghan, BmA_BeMyAngel, Saenchai, TassassinHc
inb4 bármilyen überlaza, gecikemény post ettől az embertől[/QUOTE]
[QUOTE=Senee,May 20 2013 01:17pm]sírok is! életem a sírás
én tudom, hogy kegyetlen az élet és legalább másokkal nem vagyok kegyetlen! ellentétben veletek
de az élet visszaadja majd nektek minden alaptalan szirszar gonoszkodásotokat, ebben én biztos vagyok
és akkor majd én nevetek[/QUOTE]
[QUOTE=Senee,May 20 2013 01:26pm]az, hogy el kéne gondolkodnom az életemen az igaz
de ettől még nem követtem el ellenetek szerintem olyan kapitális bűnöket, amiért ezt érdemelném; ergo nem jogos
és innentől kezdve végtelen erőm van veletek szemben, mert az igazság az én oldalamon van
és talán pont azért kéne megértőbbnek lennetek mert ti boldogok vagytok és nem vagytok csődtömegek
most komolyan az jelenti számotokra a boldog élet mellett az örömöt, ha a nyomorultakat rugdossátok?!
ez viszont már nem rólam állít ki bizonyítványt.[/QUOTE]
[QUOTE=Senee,May 20 2013 01:32pm]thx
de ha nem akarsz te is közellenség lenni akkor inkább rúgj belém! :XD
amúgy szerintem ilyen ligát hoztak létre ellenem, mint annak idején rici ellen ami kb. arról szól, hogy bármit is írok vagy ignorálni vagy paraszt módon hozzászólni kell
aminek gondolom az lenne a célja, hogy felakasztom magam, hogy senki se szeret vagy szimplán elmegyek
csak azzal nem számolnak, hogy az alaptalan parasztkodás engem csak még jobban belehergel ebbe a harcba
de ennyi év után már igazán rájöhettek volna
az ilyesfajta hülyeségek mint ami most megy miből jönnek?! az alaptalan faszkodásból meg anyázásból
ergo nem jogos[/QUOTE]
[QUOTE=Senee,May 20 2013 01:40pm]ha lesz új gépem majd úgyis kevesebbet leszek, mert már megannyi játék gyűlt fel a kívánságlistámon amivel szívesen játszanék kb 2009 óta (amióta nem bírok új játékokkal játszani a szar gép miatt)
ezért töltöm itt az időm nagy részét és akkor ez megy
most wow előfizetés sincs már egy ideje, mert igazából az is akad low-on is
és elhatároztam addig nem fizetek újra elő amíg nem lesz normális gépem
lehet az elvonási tünetek is közrejátszanak[/QUOTE]
[QUOTE=Senee,May 20 2013 01:46pm]abból is csak a probléma lenne
hogy ezt akarja csinálni, azt akarja csinálni
ő így gondolja, ő úgy gondolja
és sokszor rohadtul nem egyezik a dolog
és pl mikor én játszanék és eltervezem hogy veszek pizzát kólát chipset és egész nap gamelni fogok és akkor ezt vki megpróbálja felülirni akkor rohadtul nem érzem jól magam
és még ha szeretem is és sok pluszt adna; akkor is túl sok negatív dolgot húz magával az életemb
igazából csak azért kéne társ hogy valaki fizesse a rezsi felét és többet tudjak költeni pizzára meg kólára[/QUOTE]
[QUOTE=Senee,May 20 2013 02:36pm]wat
pont az ilyen ignoráns szemét emberek miatt vannak néha olyan gondolataim, hogy elegem van az egészből és csak legyen meg a pénzem és szarok a társadalomra, basszák meg egymást
ha minden normálisan működne ebben a szar világban; egy rossz szavam nem lenne
és akkor te/ti erre a szarra még rádobáltok nyolc lapáttal azzal, hogy a másikat rugdossátok
mintha nem lenne mindenkinek épp elég problémája[/QUOTE]
aztakurva, mennyi elolvasatlan post