d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Hol > A Faszba
Prev189101112Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Apr 20 2013 11:18am
Quote (kusziyoker @ 19 Apr 2013 18:20)
hat nem akarom védeni jarat, de nem is dicsekedett vele, csak megemlítette. de még ha dicsekedne vele az se lenne gáz, most ha nekem is lenne egy lakásom amit kapnék én is örülnék neki és dicsekednék. gondolom szülei x év melóval összekeresték rá a pénzt, és mivel jara a fiuk ezert inkább vettek neki egy lakást, hogy ennyivel is segítsék az életét. most ő nem tehet róla: Én nem tudom elképzelni hogy a szülei mondták neki hogy vesznek egy lakást, majd jara térden állva könyörgött hogy ne vegyék meg mert ő akarja megvenni inkább albérletbe megy.

most szüleimnek is van több ingatlanja, de ha az egyiket nekem adnák tuti nem lesütött fejjel szégyenkezve kullognék az utcán.

Jara legújabb mániája, hogy mindenkit lekezel és mindenki proli, meg senkinek nincs semmi fogalma a világról rajta kívül, meg aki nem úgy gondolja, mint ő az butább nála meg ilyenek.
Szóval nem feltétlenül csak ezért az egy dologért kapja, hanem az előzményekért is.

Mert általánosságban ilyen és közben sok dologban sokkal könnyebb élete van, mint itt a legtöbbeknek, de oszt mindenkit.
.

This post was edited by CyberPunk666 on Apr 20 2013 11:19am
Member
Gold: 1,593.00
Apr 20 2013 01:11pm
Quote (CyberPunk666 @ 20 Apr 2013 17:18)
Jara legújabb mániája, hogy mindenkit lekezel és mindenki proli, meg senkinek nincs semmi fogalma a világról rajta kívül, meg aki nem úgy gondolja, mint ő az butább nála meg ilyenek.
Szóval nem feltétlenül csak ezért az egy dologért kapja, hanem az előzményekért is.

Mert általánosságban ilyen és közben sok dologban sokkal könnyebb élete van, mint itt a legtöbbeknek, de oszt mindenkit.
.

Te meg csak egyszerűen sötét paraszt vagy, nincs mit ezen szépíteni.
A gasztro vitában is alul maradtál, csak inkább nem mondod mert az önbecsülésed leesne a béka segge alá és a végén öngyilkos hajlamaid lennének.
Member
Gold: 343.00
Apr 20 2013 01:21pm
Quote (CyberPunk666 @ Apr 20 2013 05:18pm)

.

jarabekg még régen írt egy olyan postot amiből színtisztán látszódott az, hogy ő milyen konfliktuselmélet alapján gondolkodik a világról

a post arról szólt, hogy azért tanul franciát mert az angollal már nem lesz előnyben a többivel szemben.. és szerintem az is jól látszik, hogy minden mozdulatával azon van, hogy a többi ne is lehessen előnyben vele szemben

This post was edited by Senee on Apr 20 2013 01:22pm
Member
Gold: 0.00
Apr 20 2013 01:27pm
Quote (Senee @ 20 Apr 2013 21:21)
jarabekg még régen írt egy olyan postot amiből színtisztán látszódott az, hogy ő milyen konfliktuselmélet alapján gondolkodik a világról

a post arról szólt, hogy azért tanul franciát mert az angollal már nem lesz előnyben a többivel szemben.. és szerintem az is jól látszik, hogy minden mozdulatával azon van, hogy a többi ne is lehessen előnyben vele szemben

Lehet neked is valami értelmeset kellett volna csinálnod és akkor nem egy csőd lennél. Szerinted ki fogja többre vinni, aki tudatosan építi a dolgokat vagy az aki úgy csinálja mint te és csak sír mert egy nyomorék? De le is szarom, ezt már túl sokszor írtam le.
Member
Gold: 33,265.80
Apr 20 2013 01:27pm
Quote (Senee @ 20 Apr 2013 20:21)

Es ez miert rossz ?
Member
Apr 20 2013 01:35pm
Quote (josheide @ Apr 20 2013 07:27pm)
Es ez miert rossz ?

az első fele nem rossz, hogy magát képzi, hogy előnyben lehessen
de az már igen, hogy azon is munkálkodik, hogy más ne lehessen előnyben vele szemben (értem ezalatt a lekezelő viselkedést, azt hogy nem csak maga mellett, hanem mások ellen is munkálkodik) ... persze nyilván igy hamarabb lesz sikeres, csak kicsit gerincetelnségnek tartom... bár nyilván vannak/voltak/lesznek cifrább dolgok is a világban

Quote (Rawen @ Apr 20 2013 07:27pm)
Lehet neked is valami értelmeset kellett volna csinálnod és akkor nem egy csőd lennél. Szerinted ki fogja többre vinni, aki tudatosan építi a dolgokat vagy az aki úgy csinálja mint te és csak sír mert egy nyomorék? De le is szarom, ezt már túl sokszor írtam le.

Neked van igazad, s gondolod, hogy nem vagyok ezzel tisztában?!
Csak épp annyira nyomorult vagyok, hogy nincs erőm vagy kedvem, idk tenni ellene.. és ahogy az idő múlik, egyre inkább süllyedek a saját szaromban
És ezeket nem iróniából írom.... tényleg tisztában vagyok azzal, hogy nyomorult vagyok (ezt most azért írtam, mert egy topicban meg azt írtad, hogy mi nyomorultak olyanokat szoktunk írni, hogy rl királyok vagyunk meg leszarunk benneteket)
Member
Gold: 33,265.80
Apr 20 2013 01:38pm
Quote (Senee @ 20 Apr 2013 20:35)
az első fele nem rossz, hogy magát képzi, hogy előnyben lehessen
de az már igen, hogy azon is munkálkodik, hogy más ne lehessen előnyben vele szemben (értem ezalatt a lekezelő viselkedést, azt hogy nem csak maga mellett, hanem mások ellen is munkálkodik) ... persze nyilván igy hamarabb lesz sikeres, csak kicsit gerincetelnségnek tartom... bár nyilván vannak/voltak/lesznek cifrább dolgok is a világban

Neked van igazad, s gondolod, hogy nem vagyok ezzel tisztában?!
Csak épp annyira nyomorult vagyok, hogy nincs erőm vagy kedvem, idk tenni ellene.. és ahogy az idő múlik, egyre inkább süllyedek a saját szaromban
És ezeket nem iróniából írom.... tényleg tisztában vagyok azzal, hogy nyomorult vagyok (ezt most azért írtam, mert egy topicban meg azt írtad, hogy mi nyomorultak olyanokat szoktunk írni, hogy rl királyok vagyunk meg leszarunk benneteket)

Nem hinnem, hogy jara olyan kemenyen munkalkodna masok ellen.
Member
Apr 20 2013 01:42pm
Quote (josheide @ Apr 20 2013 07:38pm)
Nem hinnem, hogy jara olyan kemenyen munkalkodna masok ellen.

ja, hát ez így elég relatív
Member
Gold: 1.00
Apr 20 2013 02:18pm
Quote (Smat @ 20 Apr 2013 21:11)
Te meg csak egyszerűen sötét paraszt vagy, nincs mit ezen szépíteni.
A gasztro vitában is alul maradtál, csak inkább nem mondod mert az önbecsülésed leesne a béka segge alá és a végén öngyilkos hajlamaid lennének.

szubjektív dologgal kapcsolatban nincs alulmaradás, mert ott mindenki közli a véleményét, és kész. Nem egy objektív dolog, ahol valakinek igaza van. Ha több embernek tetszik a kék szín, attól az még nem lesz jobb, mint a sárga.

Amúgy attól, hogy minden posztban csak beugatsz valakinek aki a sub perifériájának közelében van, te még nem kerülsz ki onnan.

btw focista ugat a mérnöknek, hogy sötét. oké.

This post was edited by CyberPunk666 on Apr 20 2013 02:19pm
Member
Gold: 1,593.00
Apr 20 2013 02:21pm
Quote (CyberPunk666 @ 20 Apr 2013 20:18)
szubjektív dologgal kapcsolatban nincs alulmaradás, mert ott mindenki közli a véleményét, és kész. Nem egy objektív dolog, ahol valakinek igaza van. Ha több embernek tetszik a kék szín, attól az még nem lesz jobb, mint a sárga.

Amúgy attól, hogy minden posztban csak beugatsz valakinek aki a sub perifériájának közelében van, te még nem kerülsz ki onnan.

btw focista ugat a mérnöknek, hogy sötét. oké.

Nem szubjektív dolog, aki nem tud normálisan viselkedni egy étteremben, és nem tudja hogy kell egy evőeszközt használni, vagy aki nem tudja hogy a csirkecombot mindenhol kézzel eszik, az nekem inkább ne magyarázzon ilyenekről.
Go Back To Magyar Topic List
Prev189101112Next
Add Reply New Topic New Poll