Quote (CyberPunk666 @ Apr 8 2013 10:31pm)
szerintem pedig a saját igazad egyedülinek tekintése az. Nekem mindenem úgy alakul, ahogy szeretném. Nem tudom miért kéne szomorkodnom, amikor 4-5 év múlva már norvégiában fogok élni, és soha többet nem kell végigszenvednem egy 432432 fokos magyar nyarat.
mert anyádék nem fogják látni az unokáikat csak évente 3x? hogy állandóan idegennek fognak kezelni a helyen ahol élsz? hogy soha többé nem fogod azokat a dolgokat amiket csak itthon tudsz élvezni (mint például a magyar alapanyagokból készült hazai ételek, vagy szinkronos mozik) élvezni? hogy egy teljesen más identitást kell felvenned ahhoz hogy be tudj illeszkedni, ami örök életedre valahol idegenen fog hatni?
de igazából ugyan azt magyarázzuk, csak két külön oldalról, te is azt mondod, hogy a téged effektíve nem érintő problémákat figyelmen kívül hagyva lehet csak elérni a teljes boldogságot, meg én is, csak én azt mondtam, hogy szerintem ez buta dolog, mert végülis tényleg egyszerűbb leszarni a problémákat mint megpróbálni megoldani őket.
és nem mondtam azt sem, hogy nem lehet boldog az aki mondjuk egész nap azanyja pénzén otthon gépezik az alagsorban, és ki sem jön onnan, és minden mást leszarik, én csak azt mondom hogy a szellemi képességei korlátozottak bizonyos téren , és hogy az én szememben, az én értékrendem szerint értéktelenebb ember.
This post was edited by jarabekg on Apr 8 2013 03:44pm