Quote (beni @ Mar 5 2013 04:16pm)
egy csomó jobbikos szavazó csak azért szavaz a jobbikra, mert a többi párt impotens módon nem képes kezelni a cigánykérdést, vagy egyáltalán elnyom minden hangot, ami erre a problémára felhívná a figyelmet
ez olyan, mint a vizitdíj kérdése....nem a 300 ft ellen voksoltak az emberek, hanem egy fityisz volt az akkori kormánynak
az első sorral sajnos csupa igazat mondtál, én is ezért szoktam verni a fejem a falba, mert simán szavaznék bármelyik pártra, ami nem fidesz meg jobbik, ha nem lennének ilyen ultraliberális faszkalapok
a baloldai és liberális "eszme" egyik legnagyobb butaságának és nyomorékságának tartom azt, hogy tagadják a cigénykérdés létezését és egyéb dolgokat, klasszikus struccpolitikát folytatnak, amikor valamit tenniük kellene és csak az ellenzékből nagy a pofájuk
én mindenféle rasszizmus nélkül simán úgy gondolom, hogy igenis van cigánykérdés és ezt kezelni kell a szociális rendszer átszabásával
a kutya ott lehet elásva, hogy ez egy annyira veszélyes víz, hogy egyik párt sem meri vagy merné megbolygatni és valószínűleg a jobbikon kívül nem is merné senki sem az arcát+nevét adni ilyesmihez
ha viszont elkalandozok abba az irányba, hogy a jobbik kerül hatalomra és megteszi, akkor erősen kérdésesség válhat szerintem az EU tagságunk, aminek az elvesztése gazdaságilag lehúzna minket a klozeten
én egy olyan dolgot tudnék elképzelni a naív, komolytalan álomvilágomban, hogy koalícióban indulna a jobbik mondjuk ez E14-el meg a DK-val meg akármivel és ha a jobbik valamit lépne egy olyan ügyben, amit a többi nem merne magától, akkor névtelen szavazáson megkapnák a másiktól a hátszelet hozzá és történne valami legalább
aztán ha elkezdene ámokfutni a jobbik az arab,zsidó, néger emberek listázásával, akkor életbe lépne a fékek és egyensúlyok ereje és visszafognák őket
de ez tényleg csak egy felszines, átgondolatlan álom

Quote (TresholdOfUniverse @ Mar 5 2013 04:17pm)
es ki az az egy
nem te
nem mutogatok