Quote (Eoghan @ 24 Jan 2013 15:14)
maradjunk annyiban, hogy ez az egész pontgyűjtögetős rendszer egy nagy kalap szar és olyan szinten igazságtalan, amennyire csak lehet
normális országokban egyéni elbírálás van egyetemi jelentkezés után az érdemjegyek, ajánló+motivációs levél kombinációval, jobb esetben egy személyes beszélgetéssel a legvégén
szerintem nem igazságtalan a +40 pont és hülye lenne nem élni vele, ha egyszerűen megkapja. itt maximum az állam ellen lenne jogos a tiltakozásotok, nem személyesen Ő ellene, mivel ezt nem ő harcolta ki magának éhségsztrájkkal a kossuth-téren
ha valakinek van egy ilyen defektje(lexia,gráfia,kalkulia) akkor azt hamar észreveszik és a tanárok elküldik kivizsgálásra.
a szopás az, amikor valaki úgy jár, mint egy ismerősöm. 5-es korában elküldték diszkalkulia vizsgálatra, onnantól matek órára se kellett járnia, majd 12-ben suliváltásnál az új suli megint elküldte vizsgálatra és nem adták meg neki a papírt újonnan és érettségi előtt 9 vagy 10-ig visszamenőleg vizsgákat kellett tennie

edesanyam gyogypedagogus, szoval elegge tisztaban vagyok vele, hogy mi alapjan titulaljak fogyatekosnak a gyerekeket. legegyszerubb persze azt mondani, hogy vmi disze van a gyereknek, aztan el is van intezve a dolog. nem is vissel van a bajom, mondtam, hogy a rendszer szar, en is kihasznalnam a lehetoseget, de az is biztos, hogyha megkerdeneznek, akkor nem azzal jonnek, hogy milyen hatranyokkal indultam emiatt az eletben, max annyit h trololol fuck the system, kihasznaltam egy kiskaput, mert lehetosegem volt ra..