Quote (Alternalo @ 23 Jan 2013 19:36)
Őszintén én lld-n kívül melee karit semmilyen formában nem kezdenék, épp elég próbálkozásom ment rá a maraurderre hogy rájöjjek lvl70 körüli mobok mindneképp gyorsan elkenik a számat, akármilyen defenzív node-ra vagy hp node-ra megyek vele, és ezt tovább fokozzák ezzel a patch-el, -60% chaos resist mercilessen, amire nem fog hatni az all elemental resist, kifejezett chaos resistet meg baromi nehéz lesz szerezni, a CI ad egyedül immunitást de azt is nerfelik, nem fog többé ES bónuszt adni.
Ranger rangernek nem annyira jó (vicces de így van) mint a shadow rangernek, szimplán azért mert a shadow mellett ott van egy rakás critical node, ugyanakkor át tudsz szivárogni a ranger node-jaira projectile dmg-ért, meg ami kell. Az Iron Reflexes passzívval nem tudom mi lesz, olvastam olyat hogy ki fogják venni, ebben az esetben a Ranger azt az előnyét is elvesztené, hogy közelebb van hozzá...
A másik, ha mindenképp dagger vagy claw shadowban gondolkodsz, jelenleg elég kevés skill van rá amit használni tud, főleg aoe skillekre gondolok ezalatt. CI + Flicker strike + Blood Rage-el elvileg baromi jó dps-ed lehet és jó gyors is leszel, de a CI nerf miatt az alphások azt mondják hogy játszhatatlan.
Akkor szerintem rangr shadow lesz. A sima rangert úgyse bírtam annyira, emmben meg több lehetőség rejlik a kombinációk miatt.