d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Tassnak > Sok Szeretettel
Prev18910111217Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jan 4 2013 11:23am
Rici jojjon jspzni
Member
Jan 4 2013 11:27am
gondolkodtam, hogy van e valami érdekes storym, de semmi izgi :\ mindig volt társaságom, ha meg basztatott valaki akkor leszartam, azóta se tud érdekelni ha valakinek problémája van velem
Member
Gold: 3.03
Jan 4 2013 11:28am
Quote (sylke @ 4 Jan 2013 18:18)
mest akarja

mesh mondta múltkor, hogy találkozzunk, mert össze szeretné kócolni a fogaimat.
levezettem neki, hogy nem sok értelme lenne, ha "verekednénk", de találkozhatunk...

erre meg azt mondta, hogy úgysem menne el, trololololooo

mesh nem akar segíteni :(
Member
Jan 4 2013 11:32am
Quote (TassassinHc @ Jan 4 2013 05:28pm)
mesh mondta múltkor, hogy találkozzunk, mert össze szeretné kócolni a fogaimat.
levezettem neki, hogy nem sok értelme lenne, ha "verekednénk", de találkozhatunk...

erre meg azt mondta, hogy úgysem menne el, trololololooo

mesh nem akar segíteni :(

ezt majd még átbeszéljük
Member
Jan 4 2013 11:36am
Quote (TassassinHc @ Jan 4 2013 04:18pm)
ehh, vannak érdekes storyk...

nekem szerencsém volt mindennel.
leszámítva, hogy a szüleim 5 éves koromban elváltak, de utólag annak is inkább örülök.
bölcsi / ovi szuper volt.
költözés miatt 3 általános, de azok is rendben voltak
gimi is jó volt.
mindenhol voltak haverok és komolyabb barátságok is.
bullyzás gimiben volt csak, de én nem baszogattam senkit és engem sem piszkáltak (max néha valami aprósággal, amiből poént csináltam) - igaz, itt már kivontam magamat a legtöbb társaságból, mert engem az ivás / dohányzás / kábszerezés legkisebb mértéke is zavart, így nem is volt kedvem ilyenekben részt venni. innentől fogva, nem voltam szerves része a csapatnak, csak sportversenyeken.

irl az a srác vagyok, akit 75% nagyon kedvel, 15% kedvel, 5%-al közünk nincs egymáshoz, 5%-al valamiért rühelljük egymást. ^^

el tudom képzelni
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Jan 4 2013 11:37am
Quote (bajcli @ 4 Jan 2013 12:59)
pedig ez meg rád is igaz
amellett, hogy idegesítő, azért valamennyire röhejes is volt, ahogy nyomod ezt az ostoba bohóc szarságot
csak amikor miattad hagyja itt a hunsubot az első olyan ember, akivel kb neked van bajod meg joeynak (meg max pár randomnak), és NEM az egész internetnek, ahogy a caretopicban tréfásan lereagáltad, akkor annyira már nem vicces
emellett meg meg lehet nézni, téged hányan marasztalnának, ha le akarnál lépni
értem én, hogy te kéjes örömödet leled egy internetes közösség tönkrekúrásában, csak elgondolkodhatnál kicsit, hogy ide is emberek járnak, akiknek azért elképesztő pofátlanság ilyen szinten beleszarni a levesébe
nem körülötted forog ám az egész világ, akármennyire is azt hiszed

Na végre rávettem magam és elolvasom a topikot.
Számomra Mesh igenis ellenszenves. Nem azt mondom, nem utálom meg semmi ilyesmi, csak az itteni, no meg a team speak megnyilvánulásai irányomban meg úgy amúgy nem tükröznek valami hatalmas értelmet.
Nem fogom Tass pártját sem, mert mindketten közömbösek számomra, de ez a hiszti amit lerendeztek vele kapcsolatban ugyanúgy szánalmas amit szerintetek ő csinál.
Member
Jan 4 2013 11:44am
Quote (Namechange @ Jan 4 2013 05:37pm)
Na végre rávettem magam és elolvasom a topikot.
Számomra Mesh igenis ellenszenves. Nem azt mondom, nem utálom meg semmi ilyesmi, csak az itteni, no meg a team speak megnyilvánulásai irányomban meg úgy amúgy nem tükröznek valami hatalmas értelmet.
Nem fogom Tass pártját sem, mert mindketten közömbösek számomra, de ez a hiszti amit lerendeztek vele kapcsolatban ugyanúgy szánalmas amit szerintetek ő csinál.

nekem tassal semmi bajom nem volt addig (szó szerint észre se vettem addig), amíg el nem olvastam, hogy miket postolt a vallásos topicba
ő egy kibaszott buta ember
(btw valaki belinkelhetné azt a topicot, ha még megvan valahol)
Member
Gold: 355.92
Jan 4 2013 11:52am
Quote (xGurke @ Jan 4 2013 07:44pm)
nekem tassal semmi bajom nem volt addig (szó szerint észre se vettem addig),  amíg el nem olvastam, hogy miket postolt a vallásos topicba
ő egy kibaszott buta ember
(btw valaki belinkelhetné azt a topicot, ha még megvan valahol)

nekem a gagyi rokonbaszós "poénjai" szoktak fájdalmat okozni
Member
Gold: 122.92
Jan 4 2013 12:24pm
Quote (sylke @ Jan 4 2013 04:30pm)
durva olvasni, hogy mindenki ilyen lelkisérült lett a suli miatt
nekem gecijovolt az általános meg a gimis osztályom is, szar lehetett nektek

Quote (ElCapitano @ Jan 4 2013 03:23pm)
Általánosban én is ki voltam közösítve, szakközépben már volt egy pár ember akivel elvoltam de ott se voltam túl népszerű. Amúgy nincs ilyen buli társaságom vagy ilyenek, de pl h ittvan jsp ez tök fontos nekem, akik itt haverjaim nem tartom őket kevesebbnek azért mert nem lakótelepi gangelésről vagy kocsmából ismerem őket.

Quote (jarabekg @ Jan 4 2013 02:37pm)
egyébként én sosem hagytam hogy basztassanak valamiért, ha valmit kitaláltak akkor "viccet csináltam belőle", vagy csak simán nem vettem fel, meg amúgy is mindig a társaság középpontjában voltam, tehát nehéz lett volna.
Általánosban volt egy nemezisem, egyszer megvertem, meg párszor kicsesztem vele én is, és onnantól nem volt gond

mondjuk mindig elit iskolába jártam, ahol a gyerekek is viszonylak normálisak voltak

Quote (Saenchai @ Jan 4 2013 05:45pm)
nem gondoltam volna, hogy ennyi subosnak szar gyerekkora volt

nekem szerencsére mindig meg volt/ meg van a stabil családi háttér + viszonylag népszerű gyerek voltam az oviban/általánosban/gimiben is az osztályomban és a tanárok körében, úgyhogy azt leszámítva, hogy mindig 2 fejjel magasabb voltam mindenkinél, fasza gyerekkorom volt

fixd

de ezek amúgy
Member
Gold: 355.92
Jan 4 2013 12:26pm
Quote (cowding @ Jan 4 2013 08:24pm)
fixd

tfw magas vagy

dktf :c
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111217Next
Add Reply New Topic New Poll