Quote (sylke @ Jan 4 2013 04:30pm)
durva olvasni, hogy mindenki ilyen lelkisérült lett a suli miatt
nekem gecijovolt az általános meg a gimis osztályom is, szar lehetett nektek
Quote (ElCapitano @ Jan 4 2013 03:23pm)
Általánosban én is ki voltam közösítve, szakközépben már volt egy pár ember akivel elvoltam de ott se voltam túl népszerű. Amúgy nincs ilyen buli társaságom vagy ilyenek, de pl h ittvan jsp ez tök fontos nekem, akik itt haverjaim nem tartom őket kevesebbnek azért mert nem lakótelepi gangelésről vagy kocsmából ismerem őket.
Quote (jarabekg @ Jan 4 2013 02:37pm)
egyébként én sosem hagytam hogy basztassanak valamiért, ha valmit kitaláltak akkor "viccet csináltam belőle", vagy csak simán nem vettem fel, meg amúgy is mindig a társaság középpontjában voltam, tehát nehéz lett volna.
Általánosban volt egy nemezisem, egyszer megvertem, meg párszor kicsesztem vele én is, és onnantól nem volt gond
mondjuk mindig elit iskolába jártam, ahol a gyerekek is viszonylak normálisak voltak
Quote (Saenchai @ Jan 4 2013 05:45pm)
nem gondoltam volna, hogy ennyi subosnak szar gyerekkora volt
nekem szerencsére mindig meg volt/ meg van a stabil családi háttér + viszonylag népszerű gyerek voltam az oviban/általánosban/gimiben is az osztályomban és a tanárok körében, úgyhogy azt leszámítva, hogy mindig 2 fejjel magasabb voltam mindenkinél, fasza gyerekkorom volt
fixd
de ezek amúgy