biztos hianyzik meg mindig par ember de mindegy
inb4 20 post utan meghal a topic
akit nem talaltam elegge aktivnak, azt nem raktam be, deal with it
a122 - nem ismerem igazan
ace07 - jofej, ugyesen fotozik es iszonyat finom palinkaja volt, pedig nem is szeretem a palinkat
anamy - en nagyon szeretem Anamyt, o a kis tanitvanyom, sajnalom, hogy mar kevesebb idot tolt a forumon
anarkin - Segitokesz, rendes, csak neha kicsit bele tud feledkezni a diablo3-ba.
angrybug - Bugot is imadom, csak kicsit tobb onbizalmat kene gyujtenie neha.
anyd - anyd volt talan az elso magyar jsps baratom, az idok kezdete ota ismerem (legalabbis amiota diablozok) es nagyon jofej. Csak ne videozna mindig...

arcsten - Nem ismerem, de anno megprobalt beilleszkedni, nem ment es inkabb TT lett... erdekes palya
bajcli - Neki nagyon halas vagyok, mert anno o segitett egy par kulfoldi programra jelentkezest irni angolul
bazdmegmarnemtudom - nem tudom ki o
bazur - Baszur jo fej csak keveset postol. Biztos elnyelte a valoselet.
beni - Valami polihisztor aki nagyon jol boldogul az internet vadvidekein, mint a sub es barhova kepes kituzni az emperor zaszlojat. Kozossegi erteke felbecsulhetetlen.
championmath - nem ismerem igazan, mikor egyutt jatszottunk jo fej volt
cowding - O egy vadallat, csak ne nyuljon kemenyebb drogokhoz mert akkor felek hogy nem eri meg a 30 eves kort.
cpt ghost - ezt a Levit is nagyon szeretem, meg probalok segiteni neki ahol lehet, o meg majd megtanit zerggel jatszani! win-win
dejv - a legjobb gifek tole jonnek
dihep - nem ismerem, biztos valami wowos
ecneb - Jofej es jo volt vele diablo3azni, sajnos nem ismerem jobban
edem - Nem ismerem
elcapitano - Talan az egyik legszorakoztatobb ember akit ismerek.
eoghan - Ujfiu, de jofejnek tunik
fahrii - Nagyon irritalnak a d3 topicban a postjai, amugy semmi gond vele
farki - Amikor a hunsubra jottem emlekszem mindig farki postolta a minosegi spamtopicjait es nagyon szerettem azokat olvasni.
fej - o is jofej (haha micsoda pun), es egyszer remelem eloben is talalkozunk ha mar a szomszed megyeben lakunk
fless - Tok mashogy kepzeltem el, de amugy rendes meg szorakoztato ember
floodban - nem ismerem de unlock poczok
flutter - rendithetetlen fideszes, de birom
fry - nem ismerem
fuxy - kicsit furcsa, de alapvetoleg joszandekunak tunik , neha tudnak farasztoak lenni a postjai
genthor - nagyon korrekt, es vele talalok mindig jo cuccokat d3ban.
ghostmasterq - rendes srac bar nem ismerem igazan
greenday - szerintem vele nincs minden rendben
hedgehogsword - hat neki meg mindig nagyon kivancsi vagyok a hugara

imdeth - nem ismerem igazan
inakwo - ot se, de eleget postol, hogy jofejnek tunjon
janou - korrekt fonok es jo barat, o vezetett be a kevert rejtelmeibe
jarabek - en birom jarat es sajnalom, hogy sokan nem szeretik innnen, de tenyleg nehezen emesztheto a stilusa a forumon keresztul
joey - valahogy rosszul indult az ismeretsegunk de szerintem egesz korrekt gondolkodasu ember
josheide - Szavazzatok ra
karan - nem ismerem de normalisnak tunik.
kem - Kemmel is sokat jatszottam egyutt es az elmult evekben nem sokat valtozott, az elete a gyuras, meg a 16 eves lanyok,
klontar - anno tok sokat beszeltunk, aztan TT lett es azota kevesebbet, kicsit sajnalom mert van benne potencial
kriza - nem ismerem igazan
lacketto - miazalacketto
lestat - hat neki vannak problemai es szerintem jot tenne neki egy pszichomokus
magichammer - Nem ismerem, de segitokesz es rendes ember, tt-t neki is
mesh - mesh amiota d3 van nagyon kifordult magabol, amugy rendesnek tunt tobbnyire, kiveve mikor ricivel kapcsolatban volt rola szo
mythos - nem ismerem
namechange - Na vele is nagyon reg joban vagyok es igazan megerdemelne mar o is egy tt-t, mert sokat tett a forumert. Segitokesz, jol foz, es segit rendet rakni szoval nagyon lajk.
nerz - azon kivul, hogy van egy javaja nem tudok rola sokat
peterqwer - nem ismerem
ptdk - o egy allat, a forumon is hatalmasakat szoktam rohogni a postjain hat meg amiket eloben mond ...

rapiddani - nem ismerem
rawen - nem ismerem, kicsit antiszoc
ringi - o is nagyon segitokesz, megerdemelte a ttjet
rrc - rendes ember, talan egyszer meg dolgozunk egyutt is
sajage - nem ismerem igazan
senee - na neki is komoly problemai vannak, de szerintem rajta mar csak a kenyszergyogyszerezes segitene
smat - eloben normalisabb, mint amit neha itt tud rendezni
snoopdogg - kicsit egszeru ember, es ha nem utalna ennyire a buzikat akkor talan normalisnak tartanam
summertimeclothes - jofej es patricius es egyre jobban starcraftozik
supernova - nem ismerem, neha kicsit tul negativ
sylke - d3 ota egyre normalisabb, a vegen meg lemegy 0%-ra es tt lesz belole is
szabika - lol velvet - igy tovabb szabika!
tacsi - jofej, bar annyira jol nem ismerem
tassassin - hat rola nem tudom mit gondoljak. Neha valamilyen alapveto szinten egyetertek vele, de aztan tovabbolvasom a postjait... Neha kicsit magaba kene nezzen.
taszilo - sc2ben o tanitott nekem majdnem mindent amit tudok

tevetava - Rendes gyerek, jokat starcraftozunk
vismajor - szorakoztato tud lenni, hat meg eloben, neha voltak vitaink de semmi komoly
xgurke - a legjobb drama topikokat tole kapjuk. Es nagy valoszinuseggel neki mar megvolt a baratnod.
xrd - nem igazan ismerem
extra:
rezs - jofej csak tul hamar rage modra valt
rici - Rici egy kulonleges igenyu gyerek, de ha jol kezelik akkor tud normalis lenni. Mellesleg nagyon okos.
sondor - a paint skilljei felbecsulhetetlenek