d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ha Holnap Lenne A Választás > Kire Szavaznál?
Prev18910111248Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 22,413.07
Oct 8 2012 11:33am
Quote (jarabekg @ Oct 8 2012 06:32pm)
Én csak azt mondom, hogy ha mindenki adózna, alacsonyabbak lennének az adók, és könnyebben meg lehetne élni egy igazi kisvállalkozónak is.

te csak annyit írtál hogy aki nem tud tisztességes vállalkozóként profitot csinálni, az ne csinálja
Member
Gold: 3.03
Oct 8 2012 11:51am
végigolvastam.
felesleges volt.
az egyén boldogságát tekintve teljesen mindegy, hogy mi a helyzet.

társadalmilag nézve pedig normális mértékű, egyszerű adót kellene bevezetni és tűzzel, vassal betartatni.

kb, mint a bkv ellenőrzések. (annak lett valami eredménye? úgy értem, mióta kicsit beszigorítottak nőttek-e a bevételeik?)

amúgy emeljék fel az égig az összes luxuscikk adóját. cigi, pia, hús! - lehet rám jönni - legalizáljanak néhány enyhe kábítószert, akik használják, azok most is használnák, de akkor több lenne az ellenőrizhetőség és adóztatható lenne az is.
Member
Gold: 2,496.00
Oct 8 2012 11:52am
Quote (TassassinHc @ Oct 8 2012 06:51pm)
végigolvastam.
felesleges volt.

társadalmilag nézve pedig normális mértékű, egyszerű adót kellene bevezetni és tűzzel, vassal betartatni.

kb, mint a bkv ellenőrzések. (annak lett valami eredménye? úgy értem, mióta kicsit beszigorítottak nőttek-e a bevételeik?)

amúgy emeljék fel az égig az összes luxuscikk adóját. cigi, pia, hús! - lehet rám jönni - legalizáljanak néhány enyhe kábítószert, akik használják, azok most is használnák, de akkor több lenne az ellenőrizhetőség és adóztatható lenne az is.

kemenyitett a bkv?

en tosgyokeres bliccelokent nagyon minimalis valtozasokat vettem eszre
Member
Gold: 26.00
Oct 8 2012 11:53am
[x] legyünk osztrák / német gyarmat, nem kell parlament
Member
Gold: 0.00
Oct 8 2012 11:54am
Quote (ace07 @ 8 Oct 2012 19:53)

win
Member
Gold: Locked
Oct 8 2012 11:56am
Quote (TassassinHc @ Oct 8 2012 06:51pm)
végigolvastam.
felesleges volt.

no comment

Quote (ace07 @ Oct 8 2012 06:53pm)

dat
Member
Gold: 3.03
Oct 8 2012 11:56am
Quote (TresholdOfUniverse @ 8 Oct 2012 19:52)
kemenyitett a bkv?

en tosgyokeres bliccelokent nagyon minimalis valtozasokat vettem eszre

már régóta...
a metróknál, leginkább.
de máshol is több az ellenőrzés.

amúgy én is bliccelek, csak a metrónál nem. - meg nem csinálok sportot a dologból
Member
Gold: 343.00
Oct 8 2012 11:58am
Quote (TassassinHc @ Oct 8 2012 05:51pm)
végigolvastam.
felesleges volt.

mondjuk kinek-mit takar a boldogság fogalom
van aki nihil állapotában érzi magát boldognak van akinek a kurvaannya se elég

amúgy azokat meg sose értettem akik azt mondják, hogy; "engem nem érdekel a politika, ne foglalkozz vele"
ok.. de attól még ugyanúgy rá is kurvára hatással van az amit azok balfaszkodnak. a te életedet is befolyásolják függetlenül attól, hogy foglalkozol vele vagy nem.
max amikor dühöngsz, hogy nem tudod megvenni msot ezt meg ezt akkor az istenedet szidod, mert nem adta oda és nem a fideszt mert buzik
Member
Gold: 2,496.00
Oct 8 2012 11:58am
Quote (TassassinHc @ Oct 8 2012 06:56pm)
már régóta...
a metróknál, leginkább.
de máshol is több az ellenőrzés.

amúgy én is bliccelek, csak a metrónál nem. - meg nem csinálok sportot a dologból

ense csinalok belole sprotot, de metronal kifejezetten semmi valtozast nem lattam. ahol eddig se allt ellenor ott most se all.

buszoknal van nehany jarat amin csovesfelugyelok is vadasznak, meg nehany varosszeli jarat amire csak elol lehet felszallni. az esti jaratokon esetleg gyakoribb a jegyszedo
Member
Gold: 5,390.00
Oct 8 2012 11:59am
Quote (lacketto @ Oct 8 2012 06:33pm)
te csak annyit írtál hogy aki nem tud tisztességes vállalkozóként profitot csinálni, az ne csinálja

A kettőt együtt kéne érteni, kibaszottul mindenkinek normálisan kéne adóznia, azzal lecsökkennének az egy főre jutó terhek, és aki ezek után is képtelen rá, az tényleg ne vállalkozzon.

nem értem hol van azzal a gond, hogy aki nem tud tisztességesen megélni az foglalkozzon valami mással. Ez most olyan mint ha azt mondanád, hogy a szegény cigány had lopjon, hát máshogy nem tud megélni

This post was edited by jarabekg on Oct 8 2012 12:02pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111248Next
Add Reply New Topic New Poll