d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Healthy Lifestyle
Prev18910111229Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Sep 19 2012 08:54am
Quote (josheide @ Sep 19 2012 02:45pm)
Amugy Magyarorszagon tenyleg nem ertem a meki es tarsai hogyan talalhattak teret maguknak.

??
A pénztelenségről mindenki csak sír. Az is aki egyébként tele van.
Member
Gold: 33,265.80
Sep 19 2012 08:57am
Quote (Senee @ 19 Sep 2012 16:54)
??
A pénztelenségről mindenki csak sír. Az is aki egyébként tele van.

Jo de ha van penzed egy mittudomen Big Macet enni akkor Pesten szerintem konnyeden talalsz alternativat ra.

Ja es alternativa alatt finomabb, egeszsegesebb, laktatobb dologra gondolj. Az egyetlen dolog amiben nehez verni a mekit az a gyorsasaga.

This post was edited by josheide on Sep 19 2012 08:58am
Member
Gold: Locked
Sep 19 2012 09:00am
Quote (TresholdOfUniverse @ Sep 19 2012 03:32pm)
mindenki levan ragdva  hosszu elet, az oregkor es tarsai mellett. en azert figyelek dolgokra, hogy most jol erezzem magam. akik az ilyen bekepzelt, 14 eves hulyegyerekekre jellemzo szovegeket toljak "hogy valamiben meg kell halni", "nem akarok 60-80 evesen magatehetetlenul megoregedni", etc. azok meg siman lazak gyengek, es elmagyarazzak maguknak hogy marpedig igy ez jo. pedig kurwara nem, es nagyon szar lesz neki egyszer.

en nem ertem hogyan lehet testmozgas nelkul, gyorskajan elni(_insert_ a legtobb egyeb hetkoznapi onpusztitas, alkoholizalason kivul), es jolerezni magad.

a fekvogipszben is az volt a legszarabb, hogy 3 hetig nem lehetett mozogni(meg a szekrekedes), par nap utan szo szerint faj.

a bagosokat kifejezetten gyulolom, es nem ertem miert szivjak azt a szart hogy budosek legyenek es felsor lepcso kinyirja a tudejuket.

a mekis/kfcs kajat es tarsait kulonosebben nem szeretem, de azzal legfeljebb annyi a bajom h draga, neha belefer. allandoan azon elni eleg szar lehet.

meg folytatnam de nagy hirtelen ennyi bolcsesseg is eleg, es ugysem olvassatok el.

dat büdös gecik, észre se veszik a szagfelhőt maguk körül
rongálják a saját egészségüket, ne az enyémet

-

egyébként az édességekre meg zsíros kajákra úgy kéne gondolni, hogy mérget vagy szart eszel, nem is áll túl távol a valóságtól
üres kalóriákkal terheli magát az ember
persze mondani könnyű

This post was edited by A122 on Sep 19 2012 09:02am
Member
Gold: 59.00
Sep 19 2012 09:05am
>tfw évek óta nem ettem gyors kaját (értve itt kfc/mcdonalds/burgerking) és nem is tervezem
Member
Gold: 0.00
Sep 19 2012 09:06am
Quote (Nerz8 @ 19 Sep 2012 17:05)
>tfw évek óta nem ettem gyors kaját (értve itt kfc/mcdonalds/burgerking) és nem is tervezem

durva
Member
Gold: 59.00
Sep 19 2012 09:08am
Quote (Rawen @ 19 Sep 2012 16:06)
durva

mirin?
Member
Gold: 343.00
Sep 19 2012 09:10am
Quote (A122 @ Sep 19 2012 03:00pm)
dat büdös gecik, észre se veszik a szagfelhőt maguk körül
rongálják a saját egészségüket, ne az enyémet

-

egyébként az édességekre meg zsíros kajákra úgy kéne gondolni, hogy mérget vagy szart eszel, nem is áll túl távol a valóságtól
üres kalóriákkal terheli magát az ember
persze mondani könnyű

Azért egy tábla milkacsokira nehéz lenne úgy gondolni mint a szarra. Még ha színében akár hasonlatos is. De már az illata is arra sarkall, hogy egyem. Ami azért a szarról nem mondható el :XDXD:
A zsírt meg.. pörköltből is vagy levesből, ha merek, mindig igyekszem elkerülni.. ha nem teszem akkor már volt olyan, hogy tisztán kifostam az olajat v zsírt. Ilyen narancssárga lét.. valószínüleg a májam v vesém v belem ami szűri ezeket, az nem funkcionál rendesen, mert rosszul is vagyok tőle.
Member
Gold: 69.85
Sep 19 2012 09:10am
Most nem az, buli alkalommal neha nekem is becsuszik 1 szal, de csak ha olyanja van valakinek, ami mondjuk jobbfele (djarum, bar msot az se mer szabika kiment, mast meg nem tudok, hogy olyat venne.. :C ).

Amugy totally egyetertek azzal, amit Ptdk mond. Az inkabb mellektermeke a dolognak, hogy akar tovabb elsz, de elso sorban a jelenben lesz jobb a kozerzeted tole, legalabb is nekem jol esik, amikor kifaraszt a mozgas, vagy pl kerti munka, vagy pl ha lemegyunk tiszatohoz, vagy valami az evezes vagy barmi mas. A masik mondjuk az, hogy aki varosban sportol, az ugyanolyan durvan szennyezi a tudejet, mint ha falun dohanyozna mondjuk, csak az mashogy jon ki. Pl egy aktiv pesti bringazos ev utan a tudokapacitasom csokkent, pedig magamat erosebbnek ereztem, stb, meg is eves asthma vizsgalaton szarabbat fujtam, mint elozo evben es ez benne is van a pakliban, mert egyszeruen olyan elbaszottul poros a varosok levegoja gyaraktol, kozlekedestol, szarazsagtol, stb, hogy rettenetes sok karos anyag rakodhat le a tudodban.

Mostansag pl visszaerosodott a tudom egy kicsit, ahogy nyaron otthon voltam, javult a teljesitmenyem es pl erzem, hogy nagyobb teljesitmenyre vagyok kepes zihalas nelkul ( /me proud) de ebbol adodoan azt is erzem, hogy amikor jovok hazafele es mert olyan kedvem van hozzacsapok par km-t es sprintelek egyet vagy vmi, vagy alapbol sietek haza (bringarol van ofc szo), akkor csak orron veszem a levegot ugyan de erzem, hogy eg az orrnyalkahartyam, mire hazaerek... ^^

Amit most tervezek venni az egy ilyen amugy:
http://totobobo.hu/nyitooldal
Nem egy nagy cucc, de barkinek aki pesten bringazik, eleg hasznos lehet, sot ha csak fut, akkor is, hiaba a margitsziget, meg fasztudja milyen parkok pesten, szart se ernek, nem csak a szmog baszhat be a tudonek, hanem mas porok is, amik ugyanugy jelen vannak.
Member
Sep 19 2012 09:12am
Quote (Senee @ Sep 19 2012 04:10pm)
Azért egy tábla milkacsokira nehéz lenne úgy gondolni mint a szarra. Még ha színében akár hasonlatos is. De már az illata is arra sarkall, hogy egyem. Ami azért a szarról nem mondható el :XDXD:
A zsírt meg.. pörköltből is vagy levesből, ha merek, mindig igyekszem elkerülni.. ha nem teszem akkor már volt olyan, hogy tisztán kifostam az olajat v zsírt. Ilyen narancssárga lét.. valószínüleg a májam v vesém v belem ami szűri ezeket, az nem funkcionál rendesen, mert rosszul is vagyok tőle.

keress fel egy dokit
Member
Sep 19 2012 09:15am
Quote (Baleee @ Sep 19 2012 04:10pm)

Amit most tervezek venni az egy ilyen amugy:
http://totobobo.hu/nyitooldal
Nem egy nagy cucc, de barkinek aki pesten bringazik, eleg hasznos lehet, sot ha csak fut, akkor is, hiaba a margitsziget, meg fasztudja milyen parkok pesten, szart se ernek, nem csak a szmog baszhat be a tudonek, hanem mas porok is, amik ugyanugy jelen vannak.

csajozós maszk
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111229Next
Add Reply New Topic New Poll