Quote (sylke @ 14 Aug 2012 14:43)
szeretnék én is 20 milla alapot xd
én votában farmolok (egész run alatt kb 15-20 pack), megyek mondjuk 3 runt 1 ora alatt, és csak annyi gold jön be amit felvettem + salvage (kb 200k mindenestül)
ah-hoz mondjuk már annyi türelmem sincs, hogy olyan cuccot keressek ami nekem kell, nemhogy olyat amit el tudok adni többért
na mind1, nem mondom hogy szarul megy, csak érdekes látni a különbséget mfelés között
nem tudom, szó szerint minden pénzemet odaadtam Genthornak gemek formájában hogy csinálja meg a két zöldet nekem 40-ért
ez kb. két napja volt, és volt 2M készpénzem -- nem esett azóta semmi említésre méltó, csak egy design, random gf/mf cuccok (egyiken még pickup range is volt!), és most van 34M.. közben csak craftolgattam és eladtam ezeket a random cuccokat -- de kb ez megy az eleje óta, nem giga droppokból van a sok pénz hanem ilyenekből..
(jó esett egy 10-33 dmg, 66 dex, 30 vita, 18% (perf) MF ring, amit csak drágán fogok eladni, de abból még nem láttam goldot)
Quote (tevetava @ 14 Aug 2012 14:45)
úgy hallottam, rezsnek is bejött a craftolás
rezs/10 itemet craftolt? vagy a kérdés inkább az hogy "hányat?" ?

mondjuk úgy farmolok ahogy régen csináltuk 4 playerben, nem úgy ahogy patch után jellemző
keep 1-ben körbeszaladok 2 valor, ugyanez 2-ben és 3-ban, be se járom a mapot, le se ölöm a fehéreket, csak runás van
aztán pók-azmo, nn 500 valor egy game alatt, úgy túl hosszú nekem
This post was edited by Anarkin on Aug 14 2012 06:53am